OMGOMGOMGOMG ציוץ מאדם!!

nini18

New member
ההופעה השניה שהכי אהבתי ../images/Emo99.gif

ושוב זה קשה כי את כולן אהבתי... (טוב חוץ מאחת אבל בגלל מה שקרה בפורום איידול אני אוהבת גם אותה חח
מאוד בוגר מיצידי). וברור שאני אזכור!!!!! תודה על המתנה
זה הוידאו הכי שווה
ולך שוב אני מקדישה את זה
http://www.youtube.com/watch?v=2fSV2HdE3mc הראיון הכי חמוד EVER חח

t r e c o o l

New member
חחחח וגם זאת ההופעה השניה הכי אהובה

עלי! ולחשוב שהוא לא זכה אחרי זה..(!!!!!) מתה על הראיון הזה!

nini18

New member
קודם כל בירה היתה שם בטוח חח זה פאב.

דבר שני החיוך הזה זה חיוך I GOT LUCKY TONIGHT החיוך השני אומר אהבה ...... ברגע שהחיוך הזה ששמת יגיד אהבה, אני יסכים איתך, גם בענין דרייק. סוכם *לחיצת ידיים* אני מתה על איך שהוא מחבק את ציקס במותניים
כאילו הוא אומר I AM SO INLOVE WITH MY BOYFRIEND

t r e c o o l

New member
סוכם! אבל..

דריק ואדם לא *מתקרבים* אחד אל השני בפומבי ןדריק עסוק מדי בלמשמש עוברי אורח תמימים.. אז יהיה מאוד קשה להשיג תמונה כזאת
אבל בתמונה מהפאפרצי הראשון הוא כן נראה מאוהב.. ואגב בתמונה ששמת (ובכלל התמונות מהבורנינג מן..) בראד נראה ממש במצב רוח רע..ג'סטסיינג..

nini18

New member
באמת דווקא הוא נראה הכי מאושר שיש ..

אנ לא חושבת שאף חיוך של אדם עד עכשיו עם דרייק אמר אהבה. אלא שמחה שיש לו מישהו... ברגע שהוא יראה אהבה, אני בטוחה שאדם גם יצעק את זה לעולם.

InbarKiii

New member
אני לא יכולה להפסיק להגיב על התמונה הזאת

פשוט רואים שהאהבה אליו נשפכת שם
וטרקול אני לא מבינה איך את לא רואה את זה! תראי איך הוא שם עליו את הראש בקטע שאומר ששמה הכי נוח לו.. איך הוא שם לו תיד על המותן ומושך אותו עליו כי הוא הכי רוצה אותו קרוב.. החיוך הענקי הזה והעיניים שמלאות אהבה

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif כלכך ! מה שעם דרייק זה קראש קליל ונעים..

עם בראד זה כבר היה סיפור אחר, ראית איך הוא היה לפני בראד ואחרי? בראד רק הועיל לו, הוסיף לו לבטחון העצמי, גרם לו לאהוב את עצמו .. עם דרייק זה עוד לא קרה, לפחות לא מרגישים את זה בתמונות. לא משנה אלכוהול או לא, מבטי אהבה כמו שהיו בין שניהם ואיך שאדם מדבר על התקופה של שניהם .. אין מישהו שיכול להתחרות בזה, חוץ מאולי קריס.

InbarKiii

New member
כן! וגם איך שבראד מדבר

או יותר נכון לא מדבר ומכבד את אדם גם אומר משהו.. ומה שהוא כתב לו אז בטויטר..רואים שהוא מעריך אותו כלכך וכנ"ל לאדם על זה שהוא כתב בדיסק של איידול שבראד הפך אותו לנשמה מאורת או משהו כזה.. אני ממש רוצה לשמוע את הסיפור שלהם ולמה ואיך דברים נגמרו
אבל חוץ מזה..גם עם דרייק יש לו חיוך מאושר על הפנים..אם הוא באמת רוצה את זה, אני מקווה שזה יתפתח לאהבה מדהימה כמו עם בראד
[למרות שאח..אם קריס לא היה נשוי :(]

mokasosex

New member
אדם פחות או יותר רמז על מה שהיה ביניהם באיזה

ראיון, לא זוכרת איזה
. שהיתה לו אהבה ראשונה בגיל 25 והיא הייתה מדהימה ושינתה לו את החיים והכל, אבל היא לא אפשרה לו להתרכז בעבודה והוא עופף. רק אחרי שהיא התייצבה או נגמרה לא ממש הבנתי, הוא יכול היה לחזור לעבוד בצורה סדירה. *זה נדמה לי היה בראיון ארבעת החלקים הזה כששאלו אותו על הcitizen vein ולמה הם לא התקדמו, אז זאת הייתה סיבה אחת*

למעלה