OMGOMGOMGOMG ציוץ מאדם!!

nini18

New member
../images/Emo6.gif איך רואים בהתחלה איך הוא מלטף את

ליטל, גם אני רוצה
אני פשוט ירוקה מקנאה...

mokasosex

New member
אני לא מבינה במי את מקנאה ביד או בליטל ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD זאת נראה לי ההודעה הכי הכי הזויה שהייתה פה. מקנאה באיברי גופו של אדם שנוגעים באיברי גופו האחרים.

nini18

New member
את מכירה את הסדרה *חברים*

ברור שאת מכירה בעצם, אבל האם ראית אותה?? בכל מקרה י שם את גואי שאוהב נשים ובאחד הפרקים הוא אומר "איזה כיף לאישה שיש לה ציצים מתי שהיא רוצה היא מסתכלת למטה ואופס הנה הם".. אז אני מרגישה ככה בקשר לאדם ולליטל. איזה כיף לאדם שיש לו את ליטל מתי שהוא רוצה הוא יכול ללטף אותו (האמת שאני רוצה גם לנשוך את זה הוא לא יכול לעשות חח אלא אם הוא מאוד גמיש חח). ואיזה כיף לליטל שהוא של אדם. הבנת עכשיו חח
כן עדיין הזוי, אבל ככה אני מרגישה חח

mayarel

New member
בשם ליטל אני מתנגדת בתוקף

מה פתאום לנשוך??????????? יש לך את ליטל וזה מה שאת רוצה לעשות????????????????????

nini18

New member
אויש אני רוצה לעשות לליטל הרבה דברים...

שאני לא יכולה לפרט אותם כאן...... אבל ביניהם אחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לנשוך.. אבל תרגעי ותרגיעי את ליטל לא נשיכה חזקה אלא נשיכונת קטנטנה.. אה ואם הוא לא משתכנע אני יכולה להזמין עד, ליטל אחר חח

mayarel

New member
אבל למה..

למה שיניים.. ודווקא יש כל כך הרבה מהלנשוך... צ

mokasosex

New member
מכירה? מכורה XD

האמת שממש התאפקתי לא להגיד מה את ג'ואי?
הוא כל הזמן מדבר על זה.. הוא לא רק אוהב נשים, הן גם אוהבות אותו .. עד שהוא מדבר. עכשיו אני משוכנעת שההודעה הקודמת הייתה ההזויה ביותר שקראתי פה בחיי.

mokasosex

New member
אהה ובכל השאר את לא תומכת בי? ../images/Emo7.gif

אוקיי, נפגעתי. שוב.

t r e c o o l

New member
omg!!! אני לא שמתי מוצץ!!!!!!!! חחחחחחחח

תפוז השתיל לי איקון להודעה!! חחחח אני בשוק..חחח

nini18

New member
אפילו תפוז רומז לך שמירב עדיין בת 14 חחחחחח

מירב את רואה אפילו תפוז יודע חחחח

t r e c o o l

New member
חחחח זה גדול! זה חייב להיות התערבות של

תפוז! איך האיקון הזה דוקא הגיע להודעה!

InbarKiii

New member
כן זה לגמרי יקרה..

תהיו בטוחות חחחחחחח דווקא אני לגמרי דמיינתי את זה כמו בתמונה הזאת חחחח אבל שכחו את השפם האמ

nini18

New member
שלחתי לגיא פינס ציוץ. השתדלתי לכתוב

דברים נחמדים. כי הוא די מעצבן נזף בנו ואמר אני גם בעדו ובלה בלה בלה וכלום פשוט כלום אין על אדם. הציוץ הבא שלי לא יהיה כזה נחמד. כי הוא מעצבן. מצייץ על המסיבת מומולדת של סיימון ועל אדם כלוםםםם

למעלה