התפקדות יולי

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif התפקדות יולי ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo152.gif

שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): אלבום אהוב של ווית'ין: שיר החודש של ווית'ין: אמן החודש: ספר/ים אהוב/ים: סרט/ים אהוב/ים: סדרה/ות אהובה/ות: תמונה (אם בא לכם): חודש מצויין וחופשה נעימה.

נו ומה עם מס' ההודעות של החודש? TT_TT

שם: טל גיל: 13 וחצי ככהXD מקום מגורים: נצרת עילית עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופש DDD: אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסן- [email protected] תוסיפו חופשי
אלבום אהוב של ווית'ין: ME+אנטר שיר החודש של ווית'ין: כל הדיסקוגרפיהXDD חוץ מWHYD אמן החודש: ווית'ין טמפטיישן ונייטוויש ואפיקהD: ספר/ים אהוב/ים: נמממ..ה"פ, הפנימייה שלא הייתה ואראגון D: סרט/ים אהוב/ים: הרבה ++ סדרה/ות אהובה/ות: זיווגים
, יריחו, הקס
, חברים מידי פעם תמונה (אם בא לכם) נההP:

taroboy

New member
שלהלהלהלהה!

שם:תום גיל:15 מקום מגורים: מבשרת ציון עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופש^^ אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנגר: TOM_K4@'WALLA.CO.IL מייל: [email protected] אייסיקו:386399775 אלבום אהוב של ווית'ין:MOTHER EARTH שיר החודש של ווית'ין: אהמאהמאהמ,ללא ספק אנטר. אמן החודש: נייטוויש ספר/ים אהוב/ים: כל הספרים של ה"פ,שר הטבעות,פרחים בעליית הגג,המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה. סרט/ים אהוב/ים: כל הסרטים של ה"פ,שר הטבעות,הכישוף. סדרה/ות אהובה/ות:גיבורים
,השירשלנו(מפגר,אבל ממכר אין מה לעשות),קצרים. תמונה (אם בא לכם):

ATWA

New member
ישמצב שהיית בהופעה של אוונסנס?

כי ראיתי מישהו שממש מוכר לי מאיפשהו ולא זכרתי מאיפה.. אני חושבת שזה אתה

ZuLi90

New member
המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה

ספר חזקקקקקקקקקק!!

Euterpe

New member
אכן ספר לא רע ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אני נורא אהבתי אותו :)

היי היי היי! רגע רגע רגע!!! עכשיו שמתי לב!

יש לך שעון כמו שלי! טוב לדעת שלא רק לי יש את השעון המפגר שלי... שלנו ז"א

../images/Emo60.gif../images/Emo59.gif../images/Emo19.gif../images/Emo133.gif

שם: עמית גיל: 14 וחודש מקום מגורים: ליד בנימינה עיסוק: תלמיד בחופש אמצעי ליצירת קשר: [email protected] מסנג'ר אלבום אהוב: THOE שיר אהוב: ice queen אמן החודש:FOB אני חושב ספרים אהובים: קורות הציפור המכנית, יער נורווגי, הפיל הנעלם סרטים אהובים: עיר של מלאכים סדרות אהובות: כולם אוהבים את ריימונד,דארמה וגרג, וויל וגרייס תמונה: לא בא לי.

danduuu

New member
עיר של מלאכים../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifסרט כזה יפה../images/Emo23.gif

PerfectSP

New member
איפה זה בנימינה?O:

זה כאילו חור ליד חור:) כאילו אפילו אני, אני בחור ליד ירושלים.הא!המקום הכי מוכר של ישראל בעולם!!DD: נהייתי מגניבה פתאום
אבל אתה בגבעת עדה או משהו כזה לא?P:

ATWA

New member
../images/Emo3.gif

שם: חלי גיל: עוד חודשיים 16 מקום מגורים: הרצליה עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): סוג של חופש... אמצעי ליצירת קשר: [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: JANE DOE אמן החודש: אוונסנס וJAMES MORRISON סרט/ים אהוב/ים: המנסרים מטקססD: סדרה/ות אהובה/ות: גיבורים, השרדות, מגרש ביתי

אזירפאל

New member
../images/Emo110.gif

שם: אלעד. גיל: 18. עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): לפני גיוס. אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר במסר למי שירצה, ICQ- 248832106 אלבום אהוב של ווית'ין: Mother Earth. שיר החודש של ווית'ין: אין. אמן החודש: אני מניח שאוונסנס, בגלל ההופעה, אבל שמעתי בעיקר רדיוהד. ספר/ים אהוב/ים: הארי פוטר.
סרט/ים אהוב/ים: המספריים של אדוארד. סדרה/ות אהובה/ות: אליאס. תמונה (אם בא לכם): אין ><

chyio

New member
../images/Emo34.gif

שם: ליהי גיל: 16 מקום מגורים: הרצליה עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופש אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין: ME/ENTER שיר החודש של ווית'ין: דה קרוס אני חושבת. ממשממש יפה, פעם ראשונה ששמעתי את כל האלבום הייתה לפני יומיים++ אמן החודש: נייטוויש ספר/ים אהוב/ים: כל ספר שמבוסס על מציאות/ הארי פוטר P: סרט/ים אהוב/ים: הממ לא יודעת >: דרמות וזה סדרה/ות אהובה/ות: סיינפלד, חברים, עמוק באדמה [למרות שהפסקתי באמצע העונה השניה אבל נו] תמונה (אם בא לכם): לא בא ליD:

../images/Emo195.gif../images/Emo195.gifמתפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif

שם: שלומי גיל: 15 וחצי (כמעט 16) מקום מגורים: מושב נידח ליד כפ"ס עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופש אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מי שרוצה שיבקש אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: ME אמן החודש: ? ספר/ים אהוב/ים: ? סרט/ים אהוב/ים: כיפה אדומה הסיפור האמיתי סדרה/ות אהובה/ות: חברים תמונה (אם בא לכם): לאבלי

Liquid Dreams

New member
ככה, כמו שאני, כמו שהבטחתי לעצמי.

שם: לינטו גיל: 13 עוד שבועיים פלוס יום:0 מקום מגורים: כפר ורדים עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופש[אבל זה מה שאני כל השנה
] אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר בכרטיסאישי>< אלבום אהוב של ווית'ין: THOE או TSF שיר החודש של ווית'ין: אין ממש אמן החודש: אוונסנס
ספר/ים אהוב/ים: מארלי ואני, במרחק נגיעה, השטן לובשת פראדה, בלהבלהבלה יש מלא אני לא יכולה לכתוב הכל>< סרט/ים אהוב/ים: מועדון ארוחת הבוקר, אב בטרם זמנו, דרך חיים, שודדי הקאריביים1+2+3[למרות שהשלישי פחות טוב יש בו קטעים די טובים], הממ כל מיניXP סדרה/ות אהובה/ות: אין כל כך, אני מתארת לעצמי שתוכניות ריאליטי תופסות אותי ובזמן האחרון במיוחד זו שמאחדת את כולן- "קרב כוכבי הריאליטי" XD ~פיגורשלשעותהלילההמוקדמות~ תמונה (אם בא לכם): לא בא ליP:

למעלה