התפקדות יולי

PerfectSP

New member
דודים שלי גרים בכפר ורדיםD:

יש לכם כל מיני שכונה א',ב',ג',ד',ה',ו' או משהו כזה נכון?P: ו..המיליונר הזה...איך קראו לו?סטפ ורטהיימר או משהו כזה?או שזה היה אחר? שהקים את כפר ורדים,והשקפתי על הבית שלוP:

Liquid Dreams

New member
XDDD

סטף ורטהיימר אכן. ומי אלה דודים שלך? אה כן, אין שכונות מסודרות ממש. יש שלב א', שלב ב' ושכונה ו' ושכונה ד' וזהXP ושכונה ו' זה איפה שאני גרה. אבל הם מתיימרים לקרוא לה "שכונת הנחלים" אז נקרא לזה ככהXD

PerfectSP

New member
XDDD

דודי...זה....משפחת אתרוג עוזר?P: יש לם ילדה שמרה ו' ועוד 3 ילדים קטנים. באיזה אות הם,אין שמץ

Euterpe

New member
../images/Emo69.gif

שם: טליה גיל: 18 וחצי מקום מגורים: ירושלים עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): לפני ש"ל... אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו- 290498360 אימייל: [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: forgiven אמן החודש: אוונסנס
ספר/ים אהוב/ים: הארי פוטר?
סרט/ים אהוב/ים: הממ, אין לי משהו ספציפי להצביע עליו... אולי חתונת רפאים וזה. סדרה/ות אהובה/ות: "חברים", מועדון לילה, ארץ נהדרת וכד'. תמונה (אם בא לכם): היא שוקלת יותר מידי ><

Ice Queen 7

New member
להלהלה

שם: אלה גיל: עודמעט 17 מקום מגורים: ב"ש עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופשה D: אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): המסנג'ר שבכרטיס האישי מוצף ע"י הוספות של מטרידנים משום מה, אז החדש במסרים או משהו ס.ס אלבום אהוב של ווית'ין: כל מה שהיה לפני THOE שיר החודש של ווית'ין: אין אמן החודש: נייטוויש ספר/ים אהוב/ים: הארי פוטר, האדם הפוזיטרוני, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה (איזה שם מתסכל X_X), בטח יש עוד כמה ששכחתי סרט/ים אהוב/ים: יש הרבה ;[ אבל סדרת בחזרה לעתיד במיוחד
סדרה/ות אהובה/ות: חברים, עמוק באדמה, אחים ואחיות, סאות'פארק, עדי אשכנזי, מועדון לילה תמונה (אם בא לכם): ממש לא בא לי

danduuu

New member
יאללה גם אני ^^

שם:דנהנהננהנה גיל:18 מקום מגורים:ק.אתא עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): לפני גיוס יאבל'ה אבאלה אמאלה :|| ובקרוב עובדת אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger):בעולם האישי אלבום אהוב של ווית'ין:הו קשה
אני חושבת שאנטר שיר החודש של ווית'ין:סאונדס אוף פרידום ודה קרוס אקוסטי אמן החודש:WT, Lacuna Coil,MCR,HIM,Nightwish ועוד כל מיני ספר/ים אהוב/ים:אחת עשרה דקות-פאולו קואלו, אני כריסטיאנה פ. ועוד כל מיני אבל אלו הכי הכי. סרט/ים אהוב/ים:הו יש יותר מדי. זה לא ייגמר בחיים
סדרה/ות אהובה/ות:מגרש ביתי
, גיבורים
, ועוד מלא סדרות שאני כבר לא זוכרת מה אני אוהבת ומה לא חחחח יש כ"כ הרבה תמונה (אם בא לכם):מהנשף לפני שבוע [שבת שעברה
]..אני למטה עם השיער הכהה והפרצוף של הפוסטמה.

LadySilkworm

New member
:)

שם: שירה גיל: עוד יום וחודשיים- 16 :p מקום מגורים: ירושלים עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופש שלא הולך להיות לה ממש חופש אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנ- [email protected] אימייל- [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין: mother earth שיר החודש של ווית'ין: the promise אמן החודש: sisters of mercy ונייטוויש ספר/ים אהוב/ים: אין אחד ספציפי סרט/ים אהוב/ים: שר הטבעות
סדרה/ות אהובה/ות: יש הרבה P: סיינפלד, חברים, סאות'פארק, משפחת סימפסון, נמלטים, אבודים
, האוס, המגן, ועוד ועוד.. תמונה (אם בא לכם): לא בא לי P:

אני .:)

שם: נפאל גיל: 12.5 מקום מגורים: מעלות עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בחופש (למזלי) אמצעי ליצירת קשר: אייסי: 424626974 מסינג'ר: [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין:enter שיר החודש של ווית'ין:ice queen אמן החודש: פינק/ג'סטין ספר/ים אהוב/ים:אני לא קוראת סרט/ים אהוב/ים: יש הרבההההה :) סדרה/ות אהובה/ות: הלוחשת לרוחות ,גיבורים (אני אוהבת סדרות שיש לאנשים שם כוחות על טבעיים) תמונה (אם בא לכם): טוב :)

יצא לי שם אף של גונדזיל :) שנייה אני משנה

זה סתם כשאחותי עושה לי בוק :) זה אמור להיות בסגנון האייטיז

אני

שם: אדי גיל: 18 מקום מגורים: ערד עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): לפני גיוס :[ אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): בפרטים שלי אלבום אהוב של ווית'ין: The Silent Force שיר החודש של ווית'ין: Aquarius אמן החודש: אין מישהו מיוחד ספר/ים אהוב/ים: כל דבר שנכתב ע"י פאולו קואלו סרט/ים אהוב/ים: לאון, שתיקת הכבשים וחניבעל
סדרה/ות אהובה/ות: CSI, X-Files, South Park ו Mythbusters תמונה (אם בא לכם): כל התמונות שיש לי מעל הגודל המותר... :\ אני לרוב לא כותב פה הרבה, אבל אני מבקר וקורא כאן על בסיס יומי כמעט

יאללהה עונההה

שם: אסיה גיל: 17 וחצי מקום מגורים: בצפון P: עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): לפני אינברסיטה (?) אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין: ME!!!!! מה זאת השאלה הזאת!? שיר החודש של ווית'ין: נמממ...אין ממש P: אמן החודש: סונטה D: והאמרפול D: ספר/ים אהוב/ים: אני לא קוראת ספרים P: סרט/ים אהוב/ים: טאקסי 4 איזה חזק זה....בגירסא הצרפתית כמובן ולא האמריקקית המעפנה P: סדרה/ות אהובה/ות: סיינפלדדדדדדדד תמונה (אם בא לכם): יאללה נשים P:

למעלה