התפקדות יולי

^^

שם: זוהר גיל: 15
מקום מגורים: ~_~ עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): בטטה D: (תלמידה בחופש) אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): מסנג'ר במסר (נמאס שמוחמדים למיניהם מוסיפים אותי
) אלבום אהוב של ווית'ין: לא יודעת
שיר החודש של ווית'ין: אין אמן החודש: אוונסנס
ספר/ים אהוב/ים: 0.0 סרט/ים אהוב/ים: 0.0 סדרה/ות אהובה/ות: מלאך שחור+בנות גילמור+הקס תמונה (אם בא לכם): התמונה מלדובב את התמונה או איך שלא קוראים לזה XP עם ברווז האמבטיה D: (לא שמרתי אותה עדיין ><)

Dave2D2

New member
מתפקדת

שם: דייב גיל: 14 וחצי מקום מגורים: פתח תקווה עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): הממ, מחפשת עבודה אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): [email protected] 390042351 אלבום אהוב של ווית'ין: TSF שיר החודש של ווית'ין: somewhere אמן החודש: הממ ספר/ים אהוב/ים: גרין מייל(סטיבן קינג) סרט/ים אהוב/ים: הארי פוטר(אי אפשר שלא לחכות) סדרה/ות אהובה/ות: הממ תמונה (אם בא לכם):

עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שם: נאור גיל: 16 וחצי מקום מגורים: חולון עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמיד בחופש שעובד בסקרים
אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): הממ בפרטי למי שרוצה
(למה שמישהו ירצה?
) אלבום אהוב של ווית'ין: ME.. (זה לא ישתנה מחודש לחודש..
) שיר החודש של ווית'ין: jillian אמן החודש: הממ ארץ' אנמי ספר/ים אהוב/ים: האמן ומרגריטה!
יער נורווגי!
סרט/ים אהוב/ים: רקוויאם לחלום, האחיות מגדלנה, 21 גרם ועוד ועוד ועוד ועוד
סדרה/ות אהובה/ות: ניפ טאק וזיווגים בעיקר תמונה (אם בא לכם): נוותר ><

PerfectSP

New member
coupling../images/Emo99.gif

ררר...איזו סדרה...תוסיפו אותה להתפקדות שליDD: תאמין לי,סקרים זה כיף.לך אתה תעבוד שש שעות בעיר,בחום,כולך נוטף ושרוף,מת מצמא והמים כבר חמים,כואב לך הגב כי התיק כבד מרוב הפליירים,הולך בין מכוניות ותוקע פליירים.ויש לך יותר מדי פליירים ופחות מדי מכוניות|: וכל פעם אתה מרגיש הופלס מחדש,כשאתה רואה שבעצם נשארה אותה כמות של פליירים
בעעע.אבל זה 18 שקלו לשעה
ואני עדיין לא בת 14,אז טכנית אני לא יכולה ממש לעבוד.ואתמול מישומה הם נתנו לי 20 לשעה!D: במקום לתת לי 72,נתנו 80.זה מגניבP:

רועי123456

New member
מתפקד

שם:רועי גיל:16 אוטוטו מקום מגורים:חיפה עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'):תלמיד אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): אין לי כח להכנס ולבדוק אלבום אהוב של ווית'ין: האחרון שיר החודש של ווית'ין: tc אמן החודש: היהודים ספר/ים אהוב/ים:הארי פוטר סרט/ים אהוב/ים: המסור ועוד הרבה סדרה/ות אהובה/ות:וואי מלא בעיקרון עקרות בית נואשות והישרדות אבל אני רואה מלא תמונה (אם בא לכם): חודש מצויין וחופשה נעימה.

PerfectSP

New member
מתפקדת../images/Emo11.gif

שם:יסמין גיל:13 וחצי (ואני כן עולה לכיתה ט',אני סתם הכי קטנה בכיתה[= ) מקום מגורים:צור הדסה.חור קצת מדרום לירושלים.אבל קרוב.20 דקות משם:) עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'):מחלקת פליירים
ותלמידה בחופשה כשלא בא לי לעבוד.ולא בא לי אף פעם
עבודה מייגעת ומעצבנת.רק שכר טוב
אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger):נמנמ... אי סי: 326699999 (אני כבר פחות מתחברתP: ) מסן: [email protected] אלבום אהוב של ווית'ין:אין בידי עוד את המידע לבסס זאת,אבל בנתיים זה Mother Earth שיר החודש של ווית'ין:Mother Earth אמן החודש:אוונסנס:) ספר/ים אהוב/ים:אה...המ...אני לא קוראת הרבה...אבל קראתי את יומני הנסיכה,שזה די הספר האהוב עלי,או היה...(קראתי את כל הסדרה!ויותר אבל יותר מפעם אחתP: וגם באנגלית...יותר מעניים באנגלית) ו..גדר פרוצה קראתי,ומישהו לרוץ איתו... סרט/ים אהוב/ים:אה....stick it....שודדי הקאריביים בהחלט מגניב.וגם לא ראיתי המון סרטים....:) סדרה/ות אהובה/ות:The OC...ואז Smallville....וגם CSI-Miami...[= תמונה (אם בא לכם):שלי?|:

PerfectSP

New member
כה..D:

הספר?P: אני לא מאמינה שמישהו קרא אותו חוץ ממני.ספר חמוד.פעם אהבתי אותו יותר.וא התחלתי לשמוע מוזיקה, ואז הוא נהיה טיפשי יותר. אבל הוא מאגנוב באנגלית

A t a s h i

New member
מתפקדת. D:

שם: בר. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: מודיעין. עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה לקראת בגרות אחרונה, חח. פיסיקה. :X אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): אייסי - 7677621, מסן - [email protected]. אלבום אהוב של ווית'ין: The Heart of Everything. שיר החודש של ווית'ין: לא שמעתי החודש ווית'ין, אני חושבת. אבוי. :X אמן החודש: Evanescence. ספר/ים אהוב/ים: לא יודעת. סרט/ים אהוב/ים: יש המון. סדרה/ות אהובה/ות: '24', 'האוס', 'CSI ניו-יורק'. תמונה (אם בא לכם): אין. XD

../images/Emo180.gifחזרתי מהקורס 0: אומייגאד

שם: אנה גיל: 14 מקום מגורים: ת"א עיסוק נוכחי (תלמיד בחופש/לפני גיוס/צבא/עבודה וכו'): תלמידה בפגרה אמצעי ליצירת קשר (ICQ, Email, Messenger): [email protected] מסנג'ר אלבום אהוב של ווית'ין: ME שיר החודש של ווית'ין: RUTH אמן החודש: בילי טאלנט ספר/ים אהוב/ים: שומרת אחותי
סרט/ים אהוב/ים: שרק 3
סדרה/ות אהובה/ות: לא ראיתי כלום :p תמונה (אם בא לכם): >

למעלה