שרשור בוקר יום שישי 16.9

קשקשה9

New member
אצל בן תמיד הדשא של השכן יהיה ירוק יותר

לא מסופק תמידית בלי קשר למציאות

רינתי77

Active member
הוא בן אדם שמרוכז במה שאין ולא במה שיש

וכמו כן הוא טיפוס עם ציפיות לא מציאותיות מה שגורם לו להיות בתיסכול תמידי על שלא השיג יותר.

poseidon111

Active member
בן ברגע אמיתי וכואב

רואה את דניאל מנשקת בתשוקה את איתן ואומר לה"האמת היא שאני מקנא". הוא מבין את ההבדלים בינה לבין ליהי ביחס לבני זוגן.

respect men

New member
הוא מקנא בהם מתחילת התוכנית

זאת בדיוק הסיבה שהוא בחר בדניאל להתנשק עם איתן באמת או חובה,הוא ידע שאיתן נמשך לקרן וציפה שהוא יהיה כוכב התוכנית אבל התוכניות שלו נהרסו בזכות דניאל מעבר לזה הוא תמיד היה נגד דניאל כשלא באמת הייתה לו סיבה מוצדקת לכך.

ela501

New member
דניאל ללהיא:זה היומיים הכי כיפיים שהיו לי,שוב

חזרה לה התחושה של מלכת הבית

Balbala33

New member
../images/Emo243.gif מה שלא ברור לי

אני אתחיל בכך שאני לא נמנית עם קהל המסמסים כך שהדיעות שלי נותרות בגדר דעות ולא ממש יעילות לאף אחד מהמחנות (או הדיירים) אני קוראת המון ביקורת על קרן ועל גב על כך שהם לא רואים בעיניים ובאו רק בשביל הכסף. ויש כמה דברים שלא ברורים לי: א. אם זה נכון. מה רע בזה? אם באמת היו רוצים לעשות תכנית של מציאת אהבה בלבד, לא היו נותנים שום פרס בסוף. לא ככה? ב. כשגולשים ניסו להסביר לי היום למה זה בסדר שדניאל עכשיו קצת מלכלכת על קרן, הם השתמשו בכך שהיא רואה את הפרס מתרחק וזה מרגיז אותה ושזה לגיטימי לגמרי. מסכימה אתכם. זה בהחלט הגיוני ולגיטימי. אבל שוב, אם זאת הסיבה (ולא קרה בינה לבין קרן שום דבר אחר) אז גם דניאל רוצה את הכסף. אז למה הביקורת מופנית רק אל "תאוות הבצע" של קרן? ואני אחדד ואומר, שעל פי דעתכם, קרן לא באמת התאהבה בגב. היא איתו רק בשביל הפרס. כלומר, החליטה שיש לה מטרה והיא לזכות בפרס והולכת איתה עד הסוף בלי לבחול באמצעים. לעומתה, דניאל, באמת מאוהבת באיתן. והיא טענה לא פעם ולא פעמיים שהפרס לא מעניין אותה כי היא זכתה באהבה. אז מה פתאום אכפת לה מהכסף? היא אמורה להיות מאושרת שהיא זכתה באהבה, לא? ובקיצור, כולם שם בעלי אינטרסים לזכות בכסף. יש כאלה שלקח להם זמן להודות בזה. יש כאלה שלא מודים בזה עד עכשיו ומתכסים בסיפורים יפים על אהבה. אני לא קונה את זה.

respect men

New member
דניאל רצתה לצאת,היא הציעה לאיתן לצאת

זה איתן שמתעקש להישאר,הוא רוצה את המליון ואמר את זה לדניאל שחשוב לו להגיע לגמר ואני חושב שהיא לחוצה יותר בגללו,שלו יהיה טוב.היא נאמנה לו יותר מידי ולא מגיע לו בכלל אני עד לזה וגם בתוכנית 18 דניאל מבקשת מאיתן לצאת מהוילה ולותר על הכסף

זה לא משנה מי רוצה או לא רוצה את המליון

הקשר בין דניאל ואיתן אמין. הקשר בין קרן לגב- לא. אין לי בעיה שקרן תזכה לבדה, אבל מה גב קשור? למה הם צריכים לזכות כזוג כאשר הם כלל לא, הכל המצאה של ההפקה. אם גב וקרן יזכו זה זלזול באינטליגנציה של הצופים, בגלל זה אני לא רוצה שיזכו, פשוט מאוד

למעלה