שרשור בוקר יום שישי 16.9

אלונה1288

New member
למה כ"כ שמחים שקרן לא שם. נקודה למחשבה.

אמנם קשה לי להיות אובייקטיבית (אומרת לכם פייר) כי די ברור שאני בעד קרן וגב... אבל אני קוראת פה הרבה על כך שאתמול כל הבית היו מבסוטים ואמרו שזה בגלל שקרן וגב לא שם... עכשיו, אל תהיו ילדותיים, זה לא באמת בגלל שקרן או גב "מעכירים" את האווירה... בתכלס, הם לא מפריעים לאף אחד. גם ככה כל היום אחד עם השני או מסתגרים בלו-פאט. בימים האחרונים כולם די הבינו שקרן וגב חזקים בחוץ, ומאיימים על "הזוג המלכותי" דניאל והצנון. סליחה, דניאל ואיתן. רק תנסו להיזכר שדניאל לפני כמה שבועות אמרה שלא מעניין אותה הפרס ומצידה לצאת עכשיו עם איתן יד ביד. פתאום היא נלחצת. כיוון שהבנות בבית רואות את המיליון מתרחק, והמשרתים של איתן (ואיתן עצמו) מבינים שגב אהוב יותר, פתאום כל הלכלוך יוצא. פתאוווום גב וקרן מפריעים להם. הרי אם בן וליהי היו טסים ליוון כולם היו כ"כ מאושרים בשבילם אני בטוחה בזה! לומה? כי הם יודעים שליהי לא מהווה איום לזכייה. אז תחשבו טוב למה פתאום קרן וגב לא מתאימים להם.. נ.ב נכון מרגיש שחן לא קשורה לכלום?

poseidon111

Active member
אם את אומרת שלך קשה להיות אובייקטיבית,הרי

הפריוולגיה הזו מותרת גם לאחרים, נכון? לאור ההתנהלות שלה לאורך כל התכנית טבעי שלא ירצו שהיא תזכה אלא הפייבוריטית שלהם.אלמנטרי.

respect men

New member
לא

כולם מבינים שגב לא חבר שלהם שהוא לא שם עליהם שהוא בא למשחק וכולם שם שסוגדים לקרן הבינו שהיא שחקנית לא רעה בכלל ומעבר להכל הם הבינו שמשהו מסריח שם שמשהו שם מכור,שזה מבחנתי פיסגת האלפים ההבנה שלהם שהמשחק מכור לקרן וגב מראש

אלונה1288

New member
כן כן, "פתאוווום הם הבינו..."

מאמי אני אגיד לך מה פתאום הם הבינו. פתאום הם הבינו שהפרס מתרחק. תהיו מציאותיים. אגב, זה נורמלי לחלוטין, מי לא היה רוצה מיליון שקלים? אבל שלא יתיימרו שזה לא מעניין אותם, כמו שדניאל דאגה להצהיר.

respect men

New member
ברור שזה בגלל המליון

אבל מעבר להכל זה כי נפל להם האסימון לגבי ההפקה

קשקשה9

New member
לא ,כי קרן וגב

שאת בעדם אגב באו למצוא אהבה
אם הם יזכו הם יתנו את הכסף לאיתן ודניאל כי הם הרי "מאוהבים" נו באמת......אם לשפוט אז שיהיה שיפוט הוגן ושווה!

רינתי77

Active member
לא חושבת שזה מה שיקרה. קרן לא יכולה

להרשות לעצמה, בשלב הזה של המשחק, לעמוד בזכות עצמה. את זה היה צריך חעשות מבעוד מועד, כמו אורטל. בשלב הזה זה יהיה סיכון גדול מדי..ויש להניח שגב יעשה כל מה שביכולתו כדי למנוע ממנה את זה, כלומר יהיה סופר נחמד רק כדי לא לתת לה סיבה להתנתק ממנו.

אלונה1288

New member
מי בא למצוא אהבה?

מישהו שם בא למצוא אהבה? נו באמת. כוווולם באו לתכנית טלוויזייה, ומה שקרה, קרה! ולעומת זוג הדבילים איתן ודניאל, לגב אין שום בעיה לאמר שהוא רוצה את המיליון. מי לא רוצה???? ואם יש זוגיות על הדרך אז מעולה!

קשקשה9

New member
את נתפסת על אמירה אחת של דניאל

אבל מנגד קרן כל התוכנית זיגזגה בבוקר נופת צופים בתחפושת של תמימה ומחפשת אהבה בלילה כל הרעל יצא והאמת התגלתה אז לא הבנתי
? קרן מחפשת אהבה או מחפשת כסף? מה בדיוק ההצהרה שלה???

poseidon111

Active member
קרן לא טיפשה.היא תיצור משבר עם גב

ותלך לפרס לבד.גב משמש עבורה מכשיר להתקדם איתו.

קשקשה9

New member
אז אפשר להכריז על התאמה מושלמת ../images/Emo5.gif

קרן משמשת מכשיר לגב גב משמש מכשיר לקרן מי אמר שאין אהבה בעולם מי אמר שאין אנשים טובים באמצע הדרך הנחמה היחידה היא שבסוף העונה הם כבר לא יהיו איתנו אבל הם עצמם יצטרכו לחיות עם עצמם כל חייהם יש עונש גדול מזה ?

adiyon2

New member
לא זה ולא זה

קרן רוצה לנצח, להיות מקום ראשון בכל מחיר. אם זה בא עם מיליון מעולה. רק זה מסביר את הזיגזוג. אם היה נכנס רווק שלישי, היתה יושבת גם עליו.

אלונה1288

New member
אנחנו כנראה לא רואים אותה תכנית...

אני חושבת שהם מדהימים. אין לי מה להוסיף יותר מזה.

respect men

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בטח מעריצי קרן שמחים אם עכשיו לא היה להם מה להגיד על דניאל והם חפרו ומצאו ואף המציאו עכשיו הם ינגנו על זה חודש

adiyon2

New member
הבית הבין שההפקה מרמה אותם

כמו שלי לא ברור איך קרן וגב זכו, גם לדיירי הוילה לא ברור. הפרס היה אמור להנתן לזוג שביצע את המשימה בצורה הטובה ביותר. אלה לא היו גב וקרן בוודאות. אף אחד לא מבין מה מוצאים בהם. כולם שם אומרים שגב מוריד את המצב רוח בוילה, הוא בדאונט תמידי למעט 10 דקות ביום. קרן, שכחתי מתי ראיתי אותה מחייכת או שמחה (למעט צחוק אוילי מבדיחות של גב). בגלל זה כיף בוילה בלעדיהם.

למעלה