שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

marko41

New member
יש מועמדים חדשים היום

ליאון עלה על הגריל צבר עלה על הגריל ונסה עלתה לגריל שפרה עלתה לגריל

omer719

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo44.gifשירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי../images/Emo41.gif

סיכום של השבוע הראשון של הוילה עם הדיירים החדשים בבית
הולך להיות מעניין לא? בכול מקרה מיד תעלה הודעה חשובה בקשר לפורום, אז אני אבקש את שומת ליבכם אליה. ושתיהיה לכולכם צפייה מהנה

omer719

New member
../images/Emo27.gifהודעה חשובה, בבקשה לא להגיב פה../images/Emo18.gif

הגענו לכמה החלטות חשובות בנוגע לפורום והינה אנחנו משתפים אתכם -
שירשור העידכונים מהוילה יימשיך להינעץ בראש הפורום כי זה בעצם המהות שלו, להתעדכן ולדון על הדברים שקורים בלייב, אבל מה שקורה בשירשור הזה ניהיה בעייתי, הרבה אנשים מוצאים את השירשור הזה מקום להביע את דעתם האישית על המתמודדים, וזה ממש לא המקום, המקום הוא לפתוח הודעה חדשה כדי לייצר דיון או בשירשור הגיגים קיים, ומעכשיו אנחנו נקפיד על הנושא, אז תחשבו פעמיים לאן לשרשר שהודעתכם לא תימחק. בנוסף נקפיד לפתוח יותר שירשורי עידכונים, אפילו 3 ביום במידת הצורך בשביל שלא יהיה עומס בראש הפורום.
בנוסף שוב צריך לצנזר את ההודעות הבוטות של חלקכם, ואנחנו חוזרים לשיטת המחיקה על כול הודעה שהיא בוטה, לא ייתכן שאנשים יקללו בצורה כזאת את מתמודדי התוכנית, חשוב לזכור שגם הם בני אדם, אז בבקשה להקפיד מאוד על הנושא! אם יש לכם הערה, הארה, תלונה או מחמאה(כן אפשר גם להחמיא
) בבקשה במסר ולא כאן, הפורום הוא לא מקום להביע את דעתכם על התנהלות המנהלים או על התנהלות גולש מסוים, פנו במסר אנחנו נשיב בשמחה
בנוסף במידה ואתם רואים איזו שהיא הודעה שדורשת בדיקה, שלחו לנו קישור ישיר להודעה במסר ואנחנו נטפל בנושא, תודה לעוזרים. ושוב, צפייה נעימה בפרק, ואחרי זה אתם מוזמנים לשוב לדיון, שבתקווה הפעם יהיה הרבה יותר נעים

ההצבעות תלויות מאוד בעריכת השידור הזה

האם יציגו את וונסה בתור הבחורה הרעה שרומסת את כבודו של הבחור הרגיש? האם יציגו את שפרה בתור המסכנה שצריכה לקבל את זה שאינה נכנסת בינה לבין צבר? האם יציגו את צבר בתור מישהו שיש לו משהו להגיד ולא סתם אחד שמיותר בוילה? הרבה תלוי באיך יציגו ומה יראו בערוץ 2.. בהצלחה לכולם!

קטעים שחגית שיכנעה את כולם שאין רייטינג

לתוכנית. כולם מאמינים לה עכשו, זה לא יאמן.......

מי אתם רוצים שיודח השבוע, שיפרה צבר או ונסה?|

אני רוצה ששיפרה..יותר מידי רוע נובע מאישיותה בבית האח הגדול.

אל תדאגו רק טיפשים נופלים בפח של ערוץ 2!!!

אלה שרואים ערוץ 20 יודעים מי זאת שיפרה...הרעה

קפרי

New member
הייתי בקניון היום, שתי מבוגרות צופות קבוע,

מתות על שיפרה, עירקיות.

מבוגרות, ההבנה קשה בגיל מבוגר לא עוקבים..

כמו צעירים במיוחד שהן בטח רואות ערוץ 2 בלבד ומושפעת מההסטה הברוטלית הזאת... חוץ מזה מה אני מסביר לך בחיאת את בטח קרובת משפחה של המכשפה

קפרי

New member
למה, הן בסביבות 55 60, כמעט כמו יוסי ואני לא

מכירה את שיפרה פרט לתוכנית אבל מהתגובה שלך, כראה שהמכשף היחיד זה אתה שקורה לבחורה סובלת ועם רמה איטנלקטואלית מכשפה, לא יפה ולא נאה והפוסל במומו פוסל!!!!

סובלת? איפה היית כשהיא..כנסי זה ארוך../images/Emo41.gif

קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה אני פשוט מרחם על מי שאוהד אותה זה אומר איזה מין בן אדם הוא. לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה.

למעלה