שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

דנה1982

New member
מאחר ועינב לא הצביעה נגד שפרה

אז הטיעון הזה לא ממש נכון. אם אתם רוצים לעשות מה שחשוב לעינב - היא העמידה את ונסה להדחה. אז את ונסה צריך להדיח.

קפרי

New member
אגב כשאתה אומר ההבנה קשה בגיל מבוגר ולא

עוקבים וכו' אתה יודע שזה קשור גם ליוסי והוא לא יוצא מהכלל בעניין הזה?

TheUnstopable

New member
נכון, אבל הוא אמיתי אז אוהבים אותו..

בניגוד לשיפרה עם הסטוריית הרוע!

קפרי

New member
התכתבנו על הבחורות שפגשתי בקניון ואמרת שהן

לא מבינות בגלל הגיל , אתה ואני לא מכירים אותם, אז אם כך, אתה באובססיה וחוסר שיקול דעת - שלך ולא שלי או שלהן.

cookies10

New member
לאוהבי יוסי הודעה חשובה

גם עינב וגם יוסי הצביעו לשפרה שתלך הביתה כנראה שבאמת היא מפריעה להם ולא טוב להם שהיא במחיצתם אז אם אתם אוהבי יוסי ועינב... בבקשה תמסמסו ונסה וצבר כדי ששפרה תלך הביתה... ולגבי יוסי היא בכל הזדמנות היתה מעליבה אותו ופוגעת בו היא מנעה ממנו לאכול לחם חי, שידעה שזה חשוב לבריאותו ושהזמינה לעצמה טונה במקום להזמין ליוסי לפחות קופסה אחת סיגריות וכשאיתי רצה לשבת עם יוסי, היא אמרה לו תשאיר אותו לבד כדי שימאס לו, ושהוא לבד וילך הביתה, היא הלכה בקטע לענות את יוסי עד הסוף... עד שישבר וילך לבד. והיא אמרה בפרוש שאם יהיה לו רע הוא ילך הביתה וזו דרך אכזרית שלה כדי להעיף את יוסי, אין לה כבוד לאדם בן 56 היא רצתה רק לענות אותו.... וכשהיא ראתה שהוא סובל שאין לו סיגריות היא אפילו לא הציעה לו סיגריה אחת שהיו לה וצחקה עליו מאחורי הגב, והסיתה את כולם נגדו. וזרעה את הרוע שלה על דיירי הבית שאפילו צבר לא רצה לשבת איתו כי הוא פחד מה שפרה תגיד, וגם ללאון היא אמרה לא לשבת איתו.. תראו עכשיו כמה שיוסי מאושר קם לתחייה כשהגיעו הדיירים החדשים, איך הם מעריכים אותו, אחרי שראו מי זה יוסי במשך חודשיים ויודעים כמה אוהבים אותו בחוץ... הם נותנים לא כבוד, ויושבים איתו ושמחים איתו ומשתפים אותו ולא כמו שפרה שנדתה אותו. ושרצתה בכל הזדמנות לדרוס אותו ואת עינב נמאס לראות אותה, תמיד משחקת שהיא הכי יודעת מכולם והכי צדקנית מכולם רוב דיירי הבית בחרו בה שתלך...וגם החדשים אינה חגית ושחר גם בחרו בה שתלך, היא לא מתאימה להם... אז תמסמסו - ונסה וצבר וכמו שאומרים בערבית "כל כאלב בדיומו" אז הנה הגיע היום שלה ושלכם, לא לוותר ולהעיף אותה כמה שיותר מהר הגיע יומה וגם צבר ולאון יהיו מבסוטים השתחררו מהמלתעות שלה..... יאללה יאללה שפרה הביתה ולא לשכוח את הסריגה...

XדוריX

New member
חחחחחחחח הבחור עושה סקר בקרב קשישים בקניונים

זה תוכנית כולה הרגת אותי מצחוק

קפרי

New member
אני בחורה וכנראה שאתה סתם מטומטם כי

תוך שרכשתי משהו התפתחה שיחה ושוחחנו לכן אני אומרת שאתם חיים בבועה, אתם עיוורים ובורים ומאלצים אותי לכתוב את מה שאני כותבת, מה אשקלון זו העיר בה נולדתי התדרדה כך ויצרה כאלה אנשים רעים?

אשקלון? אני מראשון לציון.. בניגוד לשיפרה יש ל

ליוסי אוהדים בכל הארץ כאשר לשיפרה יש את קרוביה בלבד, למה? כי היא רעה ובן אדם שפוי בדעתו קולט זאת מידית.

קפרי

New member
אני לא קרובת משפחה שלה, אחותי לא, וגם שתי

המבוגרות שפגשתי במקרה-בקניון ולא לא עשיתי סקר. זה מצחיק אותי כי אני בקושי יוצאת מהבית חוץ מהעבודה והלימודים.

קפרי

New member
בחיי שאתה לא נורמלי, הייתי בקניון אדיוט ושמעת

י שתי נשים לידי משוחחות ותוך כדי דיברנו והן אמרו שהן מכורות וככה זרמנו, אתה חושב שיש לי פנאי מספיק לעשות גם סקר? מעניין לי כמו הקירות בבית, גם ככה יש לי יסורים שאני מבזבזת על הפורום ועל התוכנית. והנה, הבחור החדש, מעיף את עינב שאהבתם כי חשבתם שהוא אוהב אותה, מה תגידו עכשיו????????? צבועים.

TheUnstopable

New member
והוא הצביע לצבר וחגית סיכמה את זה.

מה שרואים מכאן לא רואים משם היא גם לא סובלת את ההתנשאות הלא מוצדקת והרוע שלה!

קפרי

New member
רק שתדע שחגית נראית יהירה ופלצנית יותר משיפרה

ואגיד את זה גם אחרי ששיפרה תודח, רק מה, היא נראית כמו הלילה יחסית לשיפרה. עוד לא תהיתי והכרתי את רמתה האישית ממש.

loli20

New member
המבוגרות אוהבות אותה בגלל המסרגות

זאת אופנה די ישנה , והן בטח מתחברות לסריגה שלה יוחרמו המסרגות לאלתרררר

קפרי

New member
למה עינב סרגה? תענה עכשיו. הידעת שהסטודנטים

לאופנה לומדים לסרוג ותפור ביד תוך כדי לימודים כמו שאני לומדת אדריכלות ולמדתי עד לא מזמן לשרטט בלי מחשב באופן ידני כדי לדעת יסודות השרטוט? ואם זה לא נראה לך יצירתי, מבינה למה אתה לא משסוגל להעריך כלום ואף אחד חוץ מהבובלילים.

loli20

New member
חחח תרגעי קפרי זה היה בצחוק

אין לי שום בעיה עם סריגה להיפך אני ממש אוהבת את זה ואני בכלל אומנית בעצמי לא כל דבר צריך לקחת ברצינות אני אכן לא אוהבת את שפרה בכלל והיא צריכה לעוף לכל השדים והרוחות . אבל בקשר לסריגה זה היה בצחוק

קפרי

New member
אוקיי, ושוב, אני באמת לא מכירה אותה אבל כותבת

מה אני חושבת ורואה.

קפרי אני מסירה בפנייך את הכובע

על הסבלנות ואורך הרוח שיש לך לענות לכל המאותגרים כאן, שלא מצליחים להבין אף מילה ממה שאת חוזרת ואומרת. יש להם רק בובליל בראש והם לא רואים שום דבר אחר ממטר. זאת הרמה שהמדינה הזאת צריכה להתרגל אליה מהיום והלאה. אני מזמן איבדתי כאן את הסבלנות. אני פשוט מעריצה אותך ואת עושה עבודת קודש. המזג החם שלי לא מאפשר לי להגיב כאן מבלי לשלוח את כולם למקומות שאסור לכתוב כאן

למעלה