שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

קפרי

New member
הגבתי ואין לי כוח לחזור על זה, אתם פשוט

אובססיביים, איפה היה יוסי עם הריב של שי ונעמה, איפה הייתה עינב? איפה השכל של יוסי שהצביע לאשר? איפה יוסי עכשיו כשלאון בוכה כי נשבר מהדיירים אבל ידע יופי לקרא לו לנחם את עינב כשהייתה במשבר אה? את לא צודקת יקירתי ובאמת שאין לי איתם, ואין לי עם שיפרה, אני רואה וכן, היא יפה וחכמה וטובה ורעה כמו כולם. תראי כמה מירב מתלהמת (ובצדק כמו כולם) אבל ידעתם להחמיא לה שהיא מקבלת יפה את הדיירים החדשים והחלטתם ששיפרה לא, הן שתיהן לא אהבו אף אחד, הנה עובדות, מה את רוצה????????

../images/Emo70.gifכנסי.. בואי אני אתן לך את האמת

ההגנה הכי טובה זה "התקפה" שהיא לא ממש אמיתית לא היה לך מה להגיד אז באת ואמרת זה עשה ככה וזה ככה אז בואי בשניה אני יענה לך על זה עם הריב של שי ונעמה עינב היחידה שבאה ודיברה עם ונסה על זה ואז ונסה דיברה עם שי ויצא את כל הויכוח בבריכה היא היחידה! אני אישית ראיתי אותך משמיצה את אשר כשהיה בבית אז פתאום את דואגת לו? מעבר לזה אשר עשה טעות שהדיח את עצמו כשיכל להדיח אחרים וההצבעה של יוסי לא שינתה כלום לאון מתייחס ליוסי חרא ומצביע לו כל שבוע ויוסי קולט את זה ואומר מתי הוא יעוף מהבית הזה אני לא סובל אותו אז יוסי צריך להיות שם בשביל אחד כזה? לא נראה לי! אז הנה עובדות בעצמך לא מצאת שום דבר בעל בסיס על יוסי ועינב והוכחתי לך עכשיו שאת מדברת שטויות.. ככה שזה שחיפשת את עינב בקטנות ובכל זאת הוכחתי לך שזה לא נכון.. אומר הכל שעינב ויוסי אמיתיים ומי ששטן זה שיפרה.

קפרי

New member
דווקא אני לא זוכרת שהשמצתי את אשר וגם אם כן

אני לא הנושא, בניגוד אלייך אני צופה בלי להצביע ובלי להכיר או בלי להיות מקורבת לאיש ולא דואגת לא ליוסי, לא לאשר וגם לא לשיפרה אבל אני כן מעריכה חלק מהם עובדה שכתבתי שאני אוהבת את עינב ויוסי כרגע בלי השטויות שלהם. עכשיו, למה ? למה באמת קשה לאנשים כאן לקבל שלא כולם בעד מי שהם אוהבים? אני מחזירה מלחמה שערה, ברור לך שלא אגיב בנימוס כי אני חצי טריפוליטאית וחצי צ'כית... (.. לגבי לאון השבוע לא הצביע, מי שהצביע זה הבחור שחשבתם שאוהב את עינב, והנה תראי כמה אני בסדר: אמרתי ואני חוזרת שוב, עינב כינה, העמידה את וונסה בגלל מעשיה, ולאון כי הוא לא יועמד וזו נקודת זכות. אז נראה לך שאני אחות של שיפרה או חברה? ואני עונה לפי סדר כתיבתך-את לא כותבת אמת, אני תמיד אמרתי גם אם יוסי ועינב לא הפבורייטים שלי וכשהיה משהו טוב כתבתי, אנא לא לכתוב משהו לא נכון, זה צורם לי קצת כפי ששחר אמר הרגע. לפעמים נדמה שהמגיבים יותר גרועים מיוסי ועינב.

קפרי

New member
הצחקת אותי, יש סתומים כאן, אני בכלל לא מצביעה

ולא מכירה אף אחד כאן רק נולדתי באשקלון לפני 27 שנה וסתם מביעה דיעה בפורום, עד כדי כך מביישים את פירמת יוסי עינב באטימות שלכם?

דנה1982

New member
אשכרה יש לך את זה שמור ומוכן להעתקה, הא?

בכל מקרה, הבחורה אכן סובלת, וגם שונאיה צריכים לגלות טיפה של רגישות...

TheUnstopable

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifאיפה השונאים של יוסי היו כששפרה אמרה

שירקב במיטה בלי סיגריות ככה לא נראה אותו????? לא נשכח את הרוע ואולי נסלח אבל על מעשים צריך לשלם!

קפרי

New member
כתבתי שיש לה את הדברים השליליים שלה, אבל

בניגוד לשנאתכם, לא כתבתי מעולם שאני שונאת וגם מצאתי לנכון לכתוב מה כן אהבתי בשיפרה ואכן יש בה דברים שאני ממש ממש אוהבת אפילו מה שאתם לא יכולים לסבול-האצילות שלה.

EMC1

New member
בשיפרה יש תכונה שקוראים לה "אצילות"?

חידוש מרענן. היא נמצאת בוילה במתח עצום (הרבה יותר מהאחרים) ועדיף שתארוז מזוודות עכשיו מאשר יותר מאוחר. זה שאת מעדיפה שהיא תישאר - הפירוש האמיתי שלו הוא שאת שונאת אותה לא פחות מאחרים.

קפרי

New member
עזבי, זו אכזריות ובורות וגם אם יוסי יזכה זה

יהיה בחסד אבל אף אחד לא מפסיד, שיפרה יפה וחכמה ותצליח גם בחוץ כפי שהצליחה עד עכשיו! המיליון ישאר לזוכה שיתאדה איתו, נו ואז?

כרמלית10

New member
הצליחה?

במה בדיוק שפרע הצליחה עד עכשו? במלצרות במטוס? ממש הצלחה מזהירה!!! אני בטוחה שכל צוות האויר לא סובל אותה. אישית, לא אסוט באל על בכדי שחלילה לא אפגוש אותה. שפרע צבועה ברמות, טיפוס לא נעים, שחצנית ומתנשאת. הצביעו לוונסה וצבר בכדי שהיא תעוף לנו מהמסך. מסכן צבר, בגללה הוא מסובך ובגללה הוא יעוף. בהתחלה הייתי בטוחה שהוא יגיע לגמר.

קפרי

New member
המלצרות הזאת אם אתה לא יודע, עוברת אם צודק

או לא הרבה מבחנים. למה אתה לא מבין? טוב נו, בורות. לא בוחרים משהו שעלולים לא לסבול אותו, אני לא פסיכולוגית אבל הייתי מזכירה במכון מפורסם שעשה מבחנים כאלה הרבה שנים (עד לפני ארבע שנים) ואני יודעת שרק מי שיש לו יחסי אנוש, חן, ואדיבות נבחר, לצערך הרב אבל זה מה יש. ואגב, למה אתה אוכל את הלב על זה? אתה יודע ואומר בפרוש שהרוב רוצה את יוסי, תגיד מילה אמיתית לפחות, אתה אדם ולא חייזר לא?

רוניתה08

New member
../images/Emo188.gif תתעלמו "האינטיליגנט" הוא ספאמר

שם את הפוסט הזה שמבוסס ברובו על שקרים ועיוותים שוב ושוב עשרות פעמים ביום. תתעלמו

קפרי

New member
את אטומה! בחיי שגם אם אחשוב להצביע ליוסי

ועינב (בלי קשר שתגיד שזה לא משנה עוד קול רק הנקודה שאני רוצה להגיד), לא אעשה בגלל אנשים כמוך, הם, הם הרמה של השטיח!!!! הם לא מבינים בין אופי ליופי, לא מבחינים בין אינטלקטואל לבין התנהגות, מלאים שקרים, תככנות, אהבה עצמית וחיים בבועה, זו הרמה ואלה האנשים ושיפרה כנראה מאיימת גם על חגית כי אם ראתה אותה מהבית ואהבה ופתאום שם לא, אומר הכל. בואו נראה אם לא תדיח את יוסי ואת עינב עוד מעט הרי היא השמיצה את עינב בפני יוסי איך שראתה אותו.

לונה 2

New member
קפרי, כשאת כאן את מפספסת את שפרה שם-

יכול להיות שבדיוק בקטעים שהיא משווה את החדשים לג'וקים וקוראת להם "הם" "הם" "הם" "הם".... או: אני כבר לא יכולה לשבת בשמש כי השתלטו לי על החצר..." את בדיוק נמצאת כאן להגן עליה? היא קנתה את הוילה ואת הזכויות על המשחק וזה לא פורסם? את האמת? אני כבר בשלב שליבי ליבי עליה. ברצינות. הגעתי למצב שאני מרחמת עליה. הבחורה לא מספרת לעצמה את האמת על עצמה. וזה כבר טראגי בעיניי. עצוב באמת, לא בציניות . וחבל לי שהיא לא שמה לב שמי שדופק אותה במשחק זה רנין וליאון שמנצלים אותה כדי לסלול את הדרך לגמר. הכל עוד פתוח. גם שפרה יכולה להגיע למליון. נ.ב את מכנה את כל מי שמתנגד לך "בור" ....זה קצת מזכיר לי את שפרה.

XדוריX

New member
עלק רמה אינטלקטואלית נו..צריך להיות חכם כדי ל

לענות אנשים שאתה חי איתם וואלההההההההההההההההההה את צודקת 100 אחוז יא משוחדת לכי תצביעי לה וכשהיא תודח תבכי על הכסף שבזבזת הרי ככה זה במשפחה של שיפ-רוע נכון?

קפרי

New member
אתה לא מבין שאני לא מצביעה לאף אחד? למה לי?

חבל על כל שקל!!! אף אחד לא נותן לי כלום מהפרס ולא מכירה אף אחד במציאות, ראיתם? אתם חושבים שאני משוחדת למרות שאני לא מכירה אף אחד.

../images/Emo45.gifהרוע של שיפרה חייב לבוא לדין זה הזמן!

לא להיות אדישים להצביע לצבר וונסה

למעלה