שירשור הפרק - 20 - הדחה!

cookies10

New member
הכל נכון לגבי שפרה אבל ונסה התעלתה בליכלוך

מעליה בחוצפה שלה, בזילזול לאיתי בהצצות במקלחת, בניבולי פה מתנהגת כמו חיה, צועקת יש לה דיבור המגעיל ועוד התחברה לאינה/זינה שגם לה לא חסר פה מלוכלך, ועבר לא הכי נקי בחדר המיטות ואם היו משאירים את ונסה, האח הגדול היה נהפך לסרט כחול עם שתיהן... שתיהן רק חושבות על זיונים, ומדברות מגעיל... ושפרה עם כל המינוס הגדול שלה (דרך אגב היא קצת השתנת משום מה אולי רמזו לה שכדאי לה להשתנות) היא לפחות שומרת על רמה מסויימת בתוכנית...ולא מורידה את התוכנית לאשפתות כמו ונסה וזינה.

loli20

New member
אוי אם שפרה יוצאת היום , היא הולכת לחטוף

כל כך הרבה קריאות בוז מהקהל

יNOT

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לתפוז

תני לכל אחד לעשות את השיקול שלו לבד.

beep beep

New member
הפקת הזונות - הציגו את שחר כמפלצת אלימה

בסך הכל התגונן בפני האלימות המילולית הארסית של שפרה. הם בונים לא תדמית של רשע. כשבפועל החבר הכי טוב כעת בבית שלו זה ליאון....

rinatt1

New member
ההפקה רוצה להדיח ות ונסה? הצביעו 2222222

חייבים להראות להם מה זה..

דנה1982

New member
ונסה נוראית! למה לעשות את זה לאיתי?

היא אומרת לאיתי שיוני גבר, שהיא נדלקה עליו, שהיא מתבלבלת לידו, שאם היה שם הייתה אונסת אותו. מתבאסת שאין יוני, אין סקס ואין סיגריות בסוויטה. ואיתי מסכן, שבור. היא כל הזמן מדבר על יוני, ואיך היה בא לה שהוא יהיה שם איתה... כואב לי הלב עליו.

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo18.gifשירנושנושינושי מושתלת שפרה ../images/Emo18.gif

לקחת בעירבון מוגבל את דבריה

../images/Emo2.gif ואי ואי ונסה הרבה את איתי בסויטה!!

הבן אדם פשוט אידיוט אני הייתי קם והולך..

a10a

New member
איזה עריכה מגעילה נגד ונסה!! בושה להפקה.

ההפקה כל כך שקופה.... היא מראה רק את הדברים הטובים של שפרה וצבר ולא מראה את כל הרכילויות שלהם ואת הקללות שלהם ואילו על ונסה מראים רק את הדברים הרעים... לא מראים את השיחה שהיתה לה עם איתי... פשוט הפקה מגעילה ... מנסה בכוח לגרום להעיף את ונסה.. ולהשאיר את צבר ושפרה זה כל כך מרגיז.... אני גם לא מתה על ונסה וכל מה שהיא עשתה זה ברור שזה לא יפה אבל רק בגלל העריכה המרגיזה הזאת.. אני אשלח לה עוד הודעות... דווקא נגד ההפקה!!!

מה עריכה מגעילה? זאת ונסה מגעילה!

אם היא לא היתה משפילה אותו ככה לא היה מה להראות

a10a

New member
אני לא אומרת שלא ,אבל למה לא מראים גם את הרע

שצבר ושפרה עושים?? למה זה כל כך שקוף שמראים רק את הדברים הרעים על ונסה ואת הדברים הטובים על ש"צ?? אני לא אומרת שונסה לא מגעילה אבל אם כבר מראים דברים רעים אז תראו גם את ש"צ שקיללו וליכלכו על החדשים ועל עינב ויוסי!!! זה מה שמרגיז אותי!!!

למעלה