שירשור הפרק - 20 - הדחה!

MEYTAL 14

New member
לא הבנתי מה לעזאזל את רוצה

את אוהבת את שפרה, לא? שפרה שלך נשארה, כן? אז לכי לחגוג מה את בוכה

ordiki

New member
היא רוצה שתישני על האף

אני מעדיף כרית ומיטה אבל אם האף נוח אז למה לא?

redflower1

New member
תעמדו עם הסמן על השם שלה

כתוב סמדר שילוני, אותה שם של האחת שכותבת בYNET על האח הגדול

daughter L93

New member
אבל זה שאת לא ראית LIVE

לא אומר שכולם פה מתנשאים.. זאת הרי עובדה מה שקרה שם אין לך מה להתווכח על זה. התגובה שלך פתאטית ומטרידה.. לכי לטיפול

rinatt1

New member
לכי לחגוג.. אבל חכי ותראי שכאשר יבינו בהפקה..

שהקהל לא אוהב את ש"ץ והריטינג יתחיל לצנוח... הם יטיסו אותם בלי לחשוב פעמיים... חכי מאמי בינתיים את יכולה לחגוג.. הרי ברור שההפקה התערבה בכל ההדחות של שיפרה!!

beep beep

New member
"אולי היא היתה פעם גבר? "

צבר מתדרך את ליאון בחצר. צבר אומר שיוסי מתוחכם מאד וממוקד במטרה. הוא מספר לו על השבוע שבו עינב רצתה לעזוב ויוסי צעק עליה "אני לא אתן לך ללכת אחרי כל מה שהשקעתי בך" ליאון יורה בתגובה: "אולי עינב היתה פעם גבר?" ________________________ צבר נוטש כרגע את הקרב מול יוסי ומסמן את שחר כמטרה. הוא רואה בשחר בן ברית של יוני וחושב שהחדשים לא מבינים את המשחק. הוא מעודד את ליאון להתרועע עם החדשים אך מזהיא אותו שלא להאמין לדברים ש"כאילו" הם ראו בבית. צבר חש כי שחר ויוני נכנסו לבית עם דיעה קדומה שלילית לגביו, אך הוא לא מוכן לעשות צעד לכיוונם ומאשים אותם שהם לא באו והתקרבו אליו ואל חבריו. הוא מתכנן לעמוד על קנקנם בימים הקרובים. ________________________________ בינתיים, בסלון, רנין ממלאת את פקודתו של צבר ומתקרבת לאינה. אינה משחקת שש-בש עם יוסי (נותן לרצל"שים שיעור איך רוכשים אוהד למחנהו...) ורנין צופה. אסור לשכוח את הפגיעות הקשות של צבר, שפרה וליאון בכבודה של רנין בשבוע האחרון. לדעתי היא בשלה לבגידה ב"חבריה" ולמעבר לצידו של יוסי.

JasPoint

New member
היא לא תבגוד בהם אחרי שהם ניצחו בהדחה

אם אחד מהם היה מודח אולי היא הייתה עורקת לצד השני.

bibaso

New member
לא נראה לי שיש לרנין סיבה לשנות אסטרטגיה

כל מה שהיא צריכה לעשות זה בדיוק מה שעשתה עד עכשיו - מצד אחד לחמם את קבוצתה על אחרים ולא לריב עם אף אחד, וכך לא תעלה על הגריל. היא רק צריכה לשמור לא להיות חברה טובה מדי של מישהו שלא מקבוצתה כדי שלא ידרשו ממנה לבחור צד, והיא מסודרת עד הגמר.

kren2

New member
ונסה בחוץ........

לא יעזור ולא בטיח,הקהל דאג להענישה טוב את ונסה על מה שעשתה לאיתי בהדחה כואבת..והגיע לה את האמת שחבל עליה,היא הכניסה הרבה עניין וחיים לבית בעיקר בהתחלה ובהמשך היא כבר לא יכלה יותר והייתה חייבת את יוני,כי נמאס לה מאיתי, וברור שההפקה החליטה להראות את זה,הייתה פה עריכה לרעתה של ונסה ולטובתשפרה וצבר.. אני בטוחה שאילו הייתי עושה מחקר על השיחתות בתוכנית זה היה מגיע להיקף של יותר מהבגרות בהיסטוריה...D:-:-

דינה128

New member
את באמת חושבת שחצי השעה האחרונה השפיעה?

אנשים ראו איך ונסה עשתה סמרטוט מאיתי כל הזמן ואיך שכשיוני נכנס היא היתה מתחרמנת עם יוני מול העיניים של איתי שכולם יודעים כמה הוא אוהב אותה ומה עשו מתחת לשמיכות.. כל אדם שיש לו משהו מעל הכתפיים היה מדיח אותה . מה שהראו שהיה עם יוני, הראו ביום שלישי בערב כשנשארה רק חצי שעה להצבעה. נראה לך שזה מה ששינה את ההצבעות לרעת ונסה? בשעה תשע בבוקר נאמר כאן שונסה רחוק מהשניים האחרים בהצבעות. אז על מה בדיוק את מדברת?

לא מילאתם אחרי הסיכום ../images/Emo3.gif

לא ראיתי את הפרק, אבל התעדכנתי בפורום. אני לא מאמינה שהעובדה שונסה עפה - מצליחה להעציב אותי. זה מעציב בפני עצמו ועכשיו אני עצובה כפליים
תספרו לי מה היה ברגע ההדחה. לא הצלחתי להבין מההודעות שלכם. למה כתבתם שארז ואסי תקפו אותה? האם הראו לה מי הצביע לה? מה היה? אני תוהה אם להמשיך לראות את התוכנית. אני לא מחבבת אף אחד ממי שנשאר

שי קרן19

New member
הנה סיכומון:

ארז ואסי טיפלה לחצו,ושאלו או בעצם אמרו בתור עובדה שכניראה עפה בגלל היחס לאיתי וללוא זה אולי הייתה נ שארת.ונסה נראתה קצת בשוק,היא בנתיים קבלה את התגובות היא נלהבות,ואני מאמין שהתגובות יתגברו מרגע לרגע...ואז שאלו אותה מה את חושבת שהקהל חשב עליה,אז היא ענתה שחסר לה בורג.והם ענו שחשבו שהיא אמיתית! וזו עצם הסיבה שאני טיפלה עצוב כי היא היחידה שבאמת הייתה אמיתית ולמי שהיה לה בעיה אמרה לו בפנים ולא הלה בשושו ושתקה להלן כמו צבר ורנין שמחזיקים בבטן ומוציאים הכל מאוחר יותר

rinatt1

New member
הייתה הדחה מגעילה ברמות לא הפסדת../images/Emo31.gif

אני ממש התאכזבתי. דבר ראשון שאמרו לה זה שהיא שיחקה באיתי ושאלו אותה אם ככה היא בדרך כלל מתנהגת לגברים. וירדו עליה ממש בצורה מגעילה.. אני לא זוכרת את הפרטים המדויקים, אבל הרשום היה ממש רע.. הרגשתי רע בשבילה.. כי למרות הכל היא עברה הרבה בחודשיים הללו וזה מה שיש להם להגיד! ממש עצוב
. והיא גם לא ידעה איך להגיב. היא הייתה בשוק ונראה לי על סף דמעות..
חבל שראיתי את זה , כי זה העציב אותי מאוד.. ואכזב אותי שככה מתנהגים למישהי שהיתה בתוכנית כל כך הרבה זמן. ואני מאוכזבת שבכלל היא הודחה ולא שיפרה או צבר.
ובנוסף ה"בונוס" הם יחזירו את שי לשעתיים למשימה..
בקיצור א-כ-ז-ב-ה.
נראה לי שזה הגב ששבר את גב הגמל כלומר אותי... ואני ממש אבל ממש מאוכזבת ולא נראה לי שאמשיך לצפות בתוכנית הזאת...

גם אני לא רואה את התוכנית יותר, אני נגעלת

בטירוף ההפקה יצאה מגעילה הם הפכו את ונסה למפלצת הפכו את האדם הכי מתוק בוילה למפלצת בוגדנית!!! ועל ידי כך גרמו לקהל בבית לסלוד ממנה ולא להצביע. את שפרע הפכו לפרה קדושה ואת צבר לאדם הטוב לא הראו שום קטע מסריח שהשניים האלו עשו בושה וחרפה

למעלה