שרשור ערב 17.09

meytula

New member
תמונה בלעדית של אתי ודניאל לפני הדור הבא

לפני הגוונים שדניאל עשתה

כן, מתאר יפה את הסיטואצייה....

מסכנה דניאל, צפיתי קצת אחורה וזה מדהים איך אתי מכרה אותה לקרן...ושניה אחרי זה "חיימי" לדניאל... צריך לשים את אתי בתיבה ולזרוק באיזה אי, אסור שאנשים כאלו יתרבו.

הבטיחה לדניאל סודיות וחברות

דניאל פתחה את לבה וסיפרה לה מה קורה בינה לבין איתן ואתי רצה לספר את זה לקרן. לא היה שם משהו שקרן לא ידעה ובכל זאת, אתי גרמה לדניאל לתת בה אמון והפרה אותו. מחר אחפש את הקטע באחד השידורים הראשונים רואים את זה.

שכולם יצאו מהבית ויראו מה אתי אמרה עליהם

הם יאכלו כאפות וגם דניאל. דניאל אמרה שהיא לא מאמינה לאף אחד ושהיא תדע בחוץ מי דובר אמת ומי לא. היא תראה שאתי שיקרה לגביה.

andy181

New member
גדול...! אגב אני בטוחה שלמרות שדניאל

תשמע את כל מה שאתי ליכלכה עליה היא עדיין תסלח לה.

לא בטוחה, יש קטעים קשים מתחילת התוכנית

דניאל כל כך בטחה בה, זה יהיה כואב. חוץ מזה, מה היא צריכה אותה בחיים שלה? לאיזו משבצת אתי תכנס? עוברים אצל השימדורה בדרך לטבריה?

לואיזה7

New member
יוני אמר שביום שני יהיה לאתי קשה

והוא ידבר עם ליהי ועם קרן שידברו איתה ויהיו איתה. וזאת, כמובן, בגלל שחן תלך מחר.

talibatata

New member
הכל כל כך צפוי, חן תלך מחר, ואני מקווה שאתי

תהייה לבד, ושאף אחד בבית לא יתיחס אליה, שתרגיש מה שליז, איילת, ועדי הרגישו כשעשתה עליהם עליהום. שהכל יחזור אליה כבומרנג.

Balbala33

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשאלה

חן אמרה לאתי שהיו לה כמה חיקויים בחוץ אני נתקלתי רק באחד (ומדוייק ביותר) של נבחרת ישראל. מישהו מודע על מה לעזזאל חן מדברת? יהיה מאוד מצחיק שאתי תצא החוצה בטוחה שהיא "זכתה" לאלפי חיקויים ותגלה שהיה רק אחד (אני לא בונה על זה שהיא תבין גם שהחיקוי הזה רק הוציא אותה צבועה כמו שהיא)

דקל69

New member
אתי חסרת מודעות עצמית, זה כבר פתולוגי

אצלה. הבחורה מופרעת נפשית מלבד הבעיות של רכלנות, סכסנות, רוע, בריונות, שקרים ואלימות. את אתי היו צריכים להעיף מזמן (עיין ערך חודדה). אל תשכחי שיוני ודניאל לא תמיד ראו את הצד השני של אתי, הרבה דברים נעשו ללא ידיעתם ומאחרי הגב, משום מה רוב חברי הבית רוחשים לה כבוד, גם ליהי ואיתן, קרן רק נזהרת איתה וקורקטית איתה בכדי לא להכנס לתאקלים והיא חכמה ונוהגת בשכל, ההפקה אחראית לסילוק הדבר הנבזה הזה מהמסך שלנו.

היא מדברת על קרן

זה מה שכתוב בסטטוס אתי שוב פותחת את הפה על קרן ועכשיו עם יוני "מה נראה לה שהיא עכשיו תפסה תחת כי יש לה את אהבת הקהל, ואת הקשקוש מחבוש הזה בבוטקה שלו? יש לי מלא מה להגיד אבל אני אגיד את הכל בחוץ, רק מאז שהיא איתו פתאום היא מראה את עצמה במטבח, להראות שהיא אישה"

sivan513

New member
למה?

זה מסביר למה הם ממשיכים לדבר על הדחת אורטל, ליהי או אתי בטח הם גם לא יירצו לחקות את הגמר של האח הגדול..

למעלה