שרשור ערב 17.09

KEEK

Member
בדיוק. לא מבין למה מנסים לתרץ את זה

בפציעות בוילה או תשישות מנטלית הבחור לא עשה כלום מהשניה שהוא נכנס לוילה הכרס בירה שיש לו באה איתו עוד מהבית.

בהתחלה הוא ניסה להכיר את הבנות עד

שנפל ברישתה של דניאל, ולא נתנה לו אופציות היכרות נוספות. עם בחירתה פשוט הסקרנות כלפיו הסתיימה.

KEEK

Member
מה זה קשור לזה שהבנאדם עצלן?

אגב, אין לי בעיה עם העצלנות במקום כזה באח הגדול יש אותם בכמויות אני פשוט מתפלא איך שחיין אולימפי מגיע למצב כזה קיצוני של עצלנות.. הוא אשכרה הבנאדם הכי עצלן בכל הוילה כולל הבנות כולל אתי

גב יותר עצלן ממנו.

איתן לפעמים מבשל, לפעמים מכבס, לפעמים מנקה ולפעמים מדיח כלים . גב מעולם לא עשה כלום. הוא נראה אקטיבי כי הוא יוצא ונכנס מהלופט.

KEEK

Member
אה נכון יש את גב ../images/Emo163.gif

טוב נו אבל תראי מאיזה עבר כל אחד בא אחד עשה בריכות כל בוקר במשך שנים והשני עשה שורות.......

כבר כתבתי בעבר שאיבחנתי אצלו בבעית

התשישות הכרונית שפגעה בעבר גם ביעל ארד . כניראה דרשו מגופם יתר על המידה והתעייפו,מכאן העצלות והאדישות.

והוא עוד העביר ביקורת על הבנות החדשות

שהן לא תורמות לעבודות הבית אני ראיתי אותן מנקות לא מעט פעמים בעיקר את ונינה

meytula

New member
דווקא מהבחירה בדניאל הוא נראה הכי מרוצה

ולא אכפת לו מהתוכנית,היום הוא ודניאל לא הסכימו על משהו אז יוני צחק איתם ואמר ''תעשו דרמה'' כאילו רמז שזה מה שהקהל אוהב ואיתן ודניאל צחקו. רואים שהוא לא ממש שם על ההפקה ובגלל זה ההפקה עושה לו דווקא והכניסה את גב ולא נותנת לו זמן מסך מער לעובדה שהם מאוהבים בקרן

הוא לא יכול לעשות ספורט, יש לו בעיה עם היד

אתמול אמר לדניאל שעדיין כואבת לו היד, כנראה מהנפילה בטיול הוא מתקשה לסגור את האגרוף. והרגל שלו כואבת מאז שנכנס, יש לו דלקת והוא לוקח כדור מדיי ערב. אבל זה לא קשור, הוא הפך אפאטי למה שקורה סביבו. טיפש .

KEEK

Member
הוא "פצוע" מהיום שהוא פרש מהשחייה ../images/Emo269.gif

נו באמת זה תירוצים של ילד מתחמק הוא נפל מהטרקטורון ויש לו כמה שפשופים על היד.. מי שישמע.. אז שלא ירוץ על ההליכון.. שיעשה רק הליכה בקטנה.. פק"לים מידי פעם נו בקיצור הוא הפך לבטטה עצלנית וזהו .

לפי מה שהבנתי, הרופא אסר עליו לעסוק בספורט

אבל לא יודעת, אולי הוא סתם מתרץ. תכלס הוא נוטע שורשים בספה..

KEEK

Member
מה זה שורשרים.. פרדס שלם ../images/Emo6.gif

למיטה בוילה כבר יש את הצורה שלו מרוב שלא יצא ממנה

למעלה