השאלון השבועי

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo62.gif../images/Emo40.gif השאלון השבועי ../images/Emo88.gif

והפעם (הראשונה), בסימן 5-ים. לקוח מפורום סקרים ושאלונים. 5 משקאות אהובים - 5 מאכלים אהובים - 5 בילויים אהובים - 5 ערים אהובות - 5 חטיפים אהובים - 5 סרטים אהובים - 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - 5 טעמי גלידה אהובים - 5 ארצות אהובות - 5 מספרים אהובים - לילה מצויין.

אזירפאל

New member
טוב, אז אני אתחיל ../images/Emo69.gif

5 משקאות אהובים - מים, קפה, מיץ פירות וזהו בעצם.
5 מאכלים אהובים - פסטה, אוכל סיני, פתיתים, חמין (אני אשכנזי, תהרגו אותי), קציצות. ועוד הרבה. |שמן| 5 בילויים אהובים - קולנוע, בית קפה/מסעדה (כאמור, שמן
), חוף הים, לקרוא ספר ולהישאר בבית. 5 ערים אהובות - ממ. תל אביב, קראקוב, לונדון וזהו בעצם. 5 חטיפים אהובים - צ'יטוס גבינה (!!!!!!), אפרופו, דוריטוס, דובונים וביסלי בצל. 5 סרטים אהובים - המספריים של אדוארד, הסיוט שלפני חג המולד, קיל ביל, סיפורי דגים, שמש נצחית בראש צלול. 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - אליאס, האנטומיה של גריי, השבט, חברים, ניפ/טאק ועוד המון. 5 טעמי גלידה אהובים - כל דבר עם עוגיות.
5 ארצות אהובות - אנערף. O_O 5 מספרים אהובים - 47.

Liquid Dreams

New member
שמש נצחית בראש צלול../images/Emo99.gif

הייתי צריכה לראות אותו פעמיים רצוף כדי להבין אותוXP

Euterpe

New member
אעלק שמן ../images/Emo6.gif

לא היה לך כוח לשאלות האחרונות?

ATWA

New member
לא ראיתי את שלושת האחרונים

קיל ביל לא מעניין ואת סיפורי דגים ושמש נצחית בראש צלול לא יצא בטח הסרטים האלה בסגנון אגדת הפסנתרן... סרטים חכמים שקשה להבין או שיש בהם איזה 102349014 מסרים

עונה D:

5 משקאות אהובים - קולה
, פאנטה, מים ++, מיץ תפוחים ומיץ מנגו. 5 מאכלים אהובים -סושי, פיצה, מאפה בשר של אמא|ריר|
, סטייק סלמון
וסלט D: 5 בילויים אהובים - מפגשי שציצים++
|ציצי|, לונה פארקים++, נמנמ...לנגן על פסתר *_*[ כן זה בילוי בשבילי
שבו בשושו ]: ] לא יודע מה עוד ++ 5 ערים אהובות - לא שהייתי בהן אבל בכלאופן[תמונות וכאלה
]: הלסינקי, האג[ מכייפים בהאג D:], פריז, לונדוןו ת"א[שם דווקא כן הייתי! XD; ] 5 חטיפים אהובים - הצ'יפס עם האיש המשופם הזה ++, במבה D: , קרוטונים![מה? ]: ], צ'יטוס ודוריטוס
5 סרטים אהובים - רקוויאם לחלום, טיטאניק, פאנטום האופרה, מולין רוז' והיומן. 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - חברים, הקס, יריחו, זיווגים[הגרסא הבריטית] וקרוב לבית ^^ 5 טעמי גלידה אהובים - שוקולד, וניל, תות, בננה ופיסטוק ++ 5 ארצות אהובות - פינלנד
, הולנד
, אנגליה, קנדה ונניח שארה"ב?
5 מספרים אהובים - 1 2 3 4 5

רועי123456

New member
אני אני אני

5 משקאות אהובים -מים, תפוזים,תפוחים,סאקי ובריזרים 5 מאכלים אהובים -המבורגר(מק,ראנץ' וקינג)שווארמה,פרגית,כבד עוף לבבות(כן אני מחשיב את זה אחד),פיצה וספגטי 5 בילויים אהובים -לא ידוע צריך לחשוב על זה קצת יש כמה 5 ערים אהובות -גם על זה 5 חטיפים אהובים -כפלי צ'יטוס בסלי במבה וציפס 5 סרטים אהובים -נערה בהפרעה,להרוג את ביל,שלוש עשרה,כמעט מפורסמים ולאון. אבל יש לי עוד הרבה): טוב אני יגיד כוד כמה בכל זאת אני לא יכול לנטוש אותם: לאון, בנים אינם בוכים ראן לולה ראן גריין מייל המסור שבעה חטאים מזרי סיכון מחושב וגם שתי קומדיות נחמדות איזה מין שורת ומשתגעים על מרי. וואו חפרתי, אבל זה סרטים אני לא יכול להזניח כמה בצד למרות שעשיתי את זה 5 תוכניות טלוויזייה אהובות -עקרות בית נואושת,מה זה השטויות האלה,השרדות, העשב של השכן, נשות הכדורגלנים 5 טעמי גלידה אהובים -וניל מסטיק וקצפת נחשב טעם?חח 5 ארצות אהובות -לא ידוע 5 מספרים אהובים -12,4,24,8,3,17 נו שיהיה 6

The Tatale

New member
|טטל''ה|עונה......

5 משקאות אהובים - קולה,ענבים,מים,תפוחים,נסתי(?) 5 מאכלים אהובים - בורשט(אני רוסי P:),המבורגר,פיצה,דג מלוח(לא יודע בדיוק איך קוראים לזה),תפוח אדמה. 5 בילויים אהובים -לשחק במחשב,לראות טלויזיה,לצאת עם חברים(עם חלקם...),לנגן,להרביץ לאח שלי D: 5 ערים אהובות - אין לי מושג לא ממש בדקתי :S 5 חטיפים אהובים - במבה!,ציפס,ביסלי,פופקורן(?)... 5 סרטים אהובים - EQUILIBRIUM,VENDETA,BATMAN BEGINS, 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - הפרקליטים,קרוב לבית,סטארגייט SG-1,יריחו,CSI(כולם) 5 טעמי גלידה אהובים -שוקולד,וניל פצפוצים,ריבת חלב,טריפל שוקולד... 5 ארצות אהובות -גרמניה,איטליה...:S 5 מספרים אהובים -7,17,88,13,5 לא היו לי תשובות להכל אבל לרוב D:

Deep Blue Sky

New member
...

5 משקאות אהובים - רק מים. 5 מאכלים אהובים - אממ... סלט, לזניה, וזהו... אין לי עוד... 5 בילויים אהובים - קולנוע, להישאר בבית, ו... זהו. 5 ערים אהובות - אממ... לא יודעת. 5 חטיפים אהובים - אני לא אוהבת חטיפים 5 סרטים אהובים - רק 5?
5 תוכניות טלוויזייה אהובות - חברים
5 טעמי גלידה אהובים -רק הדבר הלבן הזה (זה שמנת?) עם עוגיות אוריאו. 5 ארצות אהובות - ואו יש הבה... אוסטרליה, קנדה, בריטניה, הולנד, ארה"ב... 5 מספרים אהובים - מספרים?

למעלה