השאלון השבועי

Liquid Dreams

New member
*אנחה*

איך זה שגם יש לי זמן לזה
5 משקאות אהובים - מים, מים, מים, מים ומים. 5 מאכלים אהובים - ספגטי, פיצה, המבורגר[ושהצ'יפס יהיה קר בבקשה><], שניצל, שניצל תירס 5 בילויים אהובים - להיות בבית, ללכת למפגש ס:, להיות בבית, להיות בבית ולהיות בבית:] 5 ערים אהובות - הלסינבורג, ברלין, ___, ____, _____. 5 חטיפים אהובים - שוקולד, צ'יפס, צ'ייייזדודללללס*_*, במבה, ביסלי D: 5 סרטים אהובים - מועדון ארוחת הבוקר, דרך חיים, אב בטרם זמנו, אפולו 13, שודדי הקאריביים 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - כל מיני תוכנית ריאליטי למיניהן, אם אני מתחילה לפרט זה יותר מחמשXD 5 טעמי גלידה אהובים - שוקולד, שוקולד פצפוצים, וניל עוגיות, וניל פצפוצים, ואמממ זהו ס: 5 ארצות אהובות - שוודיה, דנמרק, גרמניה
, אין עוד. 5 מספרים אהובים - 8, 4, 88, 44, 48 [WTF?XD]

Ice Queen 7

New member
עונה ^^

5 משקאות אהובים - מים, קפה, מיץ מנגו, נסטי אפרסק, חלב 5 מאכלים אהובים - שניצל טופו, קציצות, פיצה, ולא יודעת ס.ס 5 בילויים אהובים - קולנוע, מפגשי שציצים, סרט הארי פוטר כלשהו בקולנוע P: 5 ערים אהובות - לונדון, לא יודעת איזו עוד X_X הייתי כותבת ת"א אבל מגעיל שם למרות הדברים המגניבים :{ 5 חטיפים אהובים - לא ממש אוהבת חטיפים, נראה לי רק אפרופו 5 סרטים אהובים - יותר מדי
בטח שתיקת הכבשים, בחזרה לעתיד 1-2-3, טיטאניק, הארי פוטר 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - גם יותר מדי X_X חברים, זיווגים הגרסה הבריטית, עמוק באדמה, אחים ואחיות, בריטניה הקטנה 5 טעמי גלידה אהובים - וניל/וניל עוגיות 5 ארצות אהובות - אנגליה, פינלנד (אפילו שלא הייתי בה עדיין
), ארה"ב (אז מה אם זה כמה ארצות ++), רומניה, שוודיה 5 מספרים אהובים - לאדעת

chyio

New member
../images/Emo34.gif

5 משקאות אהובים - קולה, מים, מיץ תפוחים, מיץ מנגו ותפוזים סחוט 5 מאכלים אהובים - אורז עם קוקוס
הממ פיצה והמבוגרים וכאלה0.0 5 בילויים אהובים - מפגשי שציציםD: להסתובב בת"א, ים, וסתם להיות בבית. נו מה אני אעשה, 5 זה יותר מדי ]: 5 ערים אהובות - לא שהייתי בהרבה, כן? ת"א -.- 5 חטיפים אהובים - לא מתה עליהם 5 סרטים אהובים - כל שה"ק, החטא ועונשו גרסת הפרברים, אמריקן ביוטי, ידידות אחרת ועוד כמה של ג'וני דפ ס: 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - חברים וסיינפלד בעיקר++ 5 טעמי גלידה אהובים - משמש, שוקולד, מסטיק, תות, בננה 5 ארצות אהובות - [כאלה שאני מתה להיות בהם] ניו זילנד, אירלנד, אוסטרליה, ארצות הברית וכלמיני באירופה 5 מספרים אהובים - 97 וכל דבר עם 7 בעיקרון++ ~פיגור~

Amir Noy

New member
שלייייייייייי../images/Emo9.gif

5 משקאות אהובים - מים
,וודקה
,בירה
,מיץ תפוזים
,מיץ מנגו עם קוקוס
5 מאכלים אהובים - סושי
,נודלס
,אורז
,גלידה
ופירות
5 בילויים אהובים - תל אביב
,סרט
,לשתות עם חברים/ידידות
,להסתובב עם ידידה במתחם הבורסה(לא במובן שאתם חושבים עליו
) וסתם להיות עם אנשים שאני אוהב
5 ערים אהובות - פאריס
,תל אביב
,ונציה
,מילאנו
ורמת גן
5 חטיפים אהובים - אני לא אוכל ג'אנק פוד...
5 סרטים אהובים - נמנ...גלדיאטור
,שמש ניצחית בראש צלול
,ממלכת גן עדן
,שודדי הקריבים(כל השלושה!)
וטרילוגית שר הטבעות
5 תוכניות טלוויזייה אהובות - 5 טעמי גלידה אהובים - נמנ...מוקה!
בננה,תות,קפוצינו(טעם קפה..) ומסטיק
5 ארצות אהובות - ישראל
(אם לא..אז מי הייתי היום?
),צרפת
,איטליה
,יפן
ותמיד רציתי לבקר בנורווגיה
5 מספרים אהובים - אממ...17!
,10(מס' הבית שלי),4(מס' הקומה),14(מס' הדירה שלי)

Euterpe

New member
יאללה ../images/Emo9.gif

5 משקאות אהובים - נסטי אפרסק, קולה, קפה, מילקשייק והמיץ הירוק הזה של אננס אגס תפוח.
5 מאכלים אהובים - מרק בטטה+דלעת
, המבורגר, סיני, פסטה ברוטב גבינה+פסטו+רוטב אדום ו.. אמ, פיצה? 5 בילויים אהובים - לשכב על המיטה *בטלנית*, להאזין למוזיקה בחדר. קולנוע, חוף הים/בריכה וגלידריות. 5 ערים אהובות - ירושלים, לונדון, רומא, צפת וזהו. 5 חטיפים אהובים - במבה
, ביסלי ברביקיו, פופקורן מתוק, דובונים ופרינגלס חריף. 5 סרטים אהובים - לא יודעת אם אצליח למצוא מספיק
. נערה בהפרעה, הארי פוטר הראשון, כל סרטי דיסני שאני מכירה, בעיר- חתולים בצמרת, הרקולס, והגיבן מנוטרדאם. טוב, גם מלך האריות. אני לא מכירה כל כך סרטים נורמלים
. 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - "חברים", עדי אשכנזי, משחק מכור, ואין לי עוד... 5 טעמי גלידה אהובים - שוקולד X47
, תות, ריבת חלב, מוקה, וכל דבר אחר שאין בו וניל. 5 ארצות אהובות - ישראל, אנגליה, איטליה, סקוטלנד. 5 מספרים אהובים - 2,6,26,62,47
זה היה נחמד.

PerfectSP

New member
DD: ../images/Emo190.gif

5 משקאות אהובים -קולה,אשכוליות,נסטי,אייס קפה,מים 5 מאכלים אהובים -רביולי..D: אה..תירס:) ו....פשטידת תפו"אD: אה...עלי גפן...ו...הממ....פטה עם משו
5 בילויים אהובים - ללכת לת"א,הופעות[בעיקר מחו"ל],להישאר עד הבוקר:) ,ללכת למפגשים,ו...לנסוע לכל מיני מקומות.. 5 ערים אהובות - תל אביב...לונדון,ברלין,לוס אנג'לס וניו יורק 5 חטיפים אהובים - דוריטוס,צ'יפס,בוטנים אמריקאיםD: סניקרס...במבה... 5 סרטים אהובים - Stick It,מעודדות צמודות3,סיפור סינדרלה[
]אה,יש לה ביציםXD ו...מעודדות צמודות1:) 5 תוכניות טלוויזייה אהובות -האו סי,ורוניקה מארס,CSI-Miami,סמולוויל,Life On Mars 5 טעמי גלידה אהובים -תות!D: אה...וניל אולי,שוקולד...אה...המממ.... 5 ארצות אהובות - אוסטרליה,קנדה,גרמניה,ארה"ב,אנגליה 5 מספרים אהובים - 5 [כן..XDD],אה..2,9,1,7 וכולם ראשוניים מישומה

LadySilkworm

New member
נחמד D:

5 משקאות אהובים: -מים -נסטי אפרסק -קולה -מיץ תפוחים -לימונענע 5 מאכלים אהובים: -כל -דבר -שקשור -בתפוחי -אדמה 5 בילויים אהובים: -סרטים -משפחה -בית -מוזיקה -ועוד? 5 ערים אהובות: -ירושלים -טורונטו[שהייתי בה] -ומלא ערים אירופאיות 5 חטיפים אהובים: -צ'יפס -צ'יטוס גבינה -ביסלי בצל -במבה מסויימת -פופקורן? 5 סרטים אהובים: -שר הטבעות
-רקוויאם לחלום -גלדיאטור -סיפורי דגים -צארלי בממלכת השוקולד ועוד הרבה.. 5 תוכניות טלוויזייה אהובות: -אבודים -משפחת סימפסון -סיינפלד -סאות'פארק -העולם המופלא P: ועוד הרבה.. 5 טעמי גלידה אהובים: -וניל -וניל -וניל -וניל -וניל :p 5 ארצות אהובות: -פינלנד -ניו זילנד -אנגליה -צרפת -קנדה ועוד :) 5 מספרים אהובים: מממ.. ?

ATWA

New member
../images/Emo9.gif

5 משקאות אהובים -דיאט קולה, מיץ שקוף בטעם אננס של פריגת נראה לי
, סיידר, תות בננה ומנגו. הכל חוץ ממים. 5 מאכלים אהובים -סיני, ואני בדיאטה אז חדל -.- 5 בילויים אהובים -מפגשי גיטרות כמו בימים ההם
, ים, ת"א, קולנוע והופעות. 5 ערים אהובות - כאילו שיש מה לאהוב בארץ הזאת!!!!!!11111111 5 חטיפים אהובים - דיאטה. 5 סרטים אהובים - המנסרים מטקסס, מסור, בית 1000 הגופות, ג'יפרס קריפרס, צלילי המוזיקה - איך זה קשור לשאר?
ולמה רק 5?:[ טוב, אז גם מועדון ארוחת בוקר:| 5 תוכניות טלוויזייה אהובות -מגרש ביתי
, גיבורים
, נמלטים
, השרדות ואבודים למרות שראיתי רק 15 פרקים
כל הסדרות הטובות נגמרות. 5 טעמי גלידה אהובים - שונאת גלידה. 5 ארצות אהובות - כל דבר חוץ מישראל
אבל אני לאהוב את הוואי. 5 מספרים אהובים -6 6 6 6 6 (ולא כי זה המספר של השטן, בדיחה אישית) יא אללה איתי.. על שום שאלון אני לא מסוגלת לענות בלי לברבר

ATWA

New member
שכחתי כמה סרטים בודדים../images/Emo12.gif

פישר קינג גבעות הפחד קוראים לי סם התפוז המכני המספר 23 מישהו לרוץ איתו שרק 3 ג'קאסס למיניהם הלוחש לסוסים סיינס האחרים הבלתי משוחדים אימה באמטיוויל בית כברות לחיות שיקגו Edward Scissorhands שודדי הקאריביים רעש לבן הניצוץ השדים של אמילי גוטיקה הוסטל הטינה 2 123 Child's play הכלה של צ'אקי היורש של צ'אקי מגרש השדים סיוט ברחוב אלם 12345 יעד סופי 23 שתיקת הכבשים אני יודע מה עשית בקיץ האחרון אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון אני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון בית השעווה השתדלתי לצמצם את הרשימה.

בודדים ../images/Emo6.gif

אוי אבל אני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון?
ראיתי את זה ביום שיש ה-13 האחרון, ולא יכולתי להפסיק לצחוק.. הוא פשוט מגוחך.. רק הראשון בסדרה היה באמת טוב
כנ"ל לגבי הטינה 2
*הולך לפינה החשוכה*

ATWA

New member
בגלל זה הוא רשום שםD:

כי הוא ממש הצחיק אותי
גם הטינה 2 ורקוויאם לחלום.. אחד הסרטים הנוראים שראיתי

אני מקווה ש"נוראי" במובן של מזעזע ומטריד!!!!

רקוויאם לחלום הוא פשוט שאני לא מסוגל לתאר במילים.. (אולי בהבעות פנים אבל גם זה יהיה קשה
) הוא פשוט כל כך... כל כך מדהים. נקודה.

ATWA

New member
כןכן!!

רקוויאם לחלום זה סרט חובה. מהסרטים שמשאירים בך צמרמורת וגורמים לך לחשוב הרבה. ואיך דחפו כ"כ הרבה שוטים בכמה שניות

רועי123456

New member
סרטי אימה ייאמי

למרות שרוב הסרטים שכתבת לא מפחידים בכלל, הסרטים היחידים מהרשימה שהפחידו אותי זה סיוט ברחוב אלם הראשון(קצת) הטינה(רק מכול הפרוצפים האלה,כי הם קצת הזכירו לי את מוות אכזרי ויש לי סיוטים מהסרט הזה הסיפור עצמו לא מפחיד בשיט) ובבית השעווה היה מפחיד כי לא קראתי ספוילרים וממש פחדתי שפאריס הילטון תשאר בחיים.אבל למרות שהרוב לא מפחידים יש שם סרטים טובים.

למעלה