השאלון השבועי

../images/Emo6.gif

אני מסכים שהקטעים הם פאריס הילטון הם הדברים הכי מפחידים בסרט
במיוחד כשמראים לה את הפנים
שלא נדבר על זה שהיא מדברת *בורח לפינה מוארת*

ATWA

New member
לול

למה אתה חושב שאני אוהבת את הסרט הזה?XD רק בגלל הקטע הזה אני נזכרת בימים ההם, איך שהייתי מעבירה אחורה וקדימה.. לראות את הקטע האלוהי הזה שוב ושוב הטינה 2 שם רק בגלל הזקן שישב באוטובוס ועשה "דאי דאי דאי דאי האא דאי דאי דאי דאי הא" שום סרט שם לא הצליח להפחיד אותי><

הקטע עם הזקן!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif(סוג של ספוילרים לטינה2)

וגם הקטע עם החלב היה ענק.. וכשהבלונדינית הייתה במקלחות וכשהיא ראתה את קיאקו היא התחילה להשתין

ATWA

New member
איייכס הקטע עם החלב

איכס איכס איכס איכס איכס אני חושבת שזה הקטע הכי דוחה בסרט

עונה

5 משקאות אהובים -מים, מיץ פטל
, בריזר אננס, קולה ונסטי 5 מאכלים אהובים -כל הסוגים של תפו"א, סושי
, פסטה, פיצה וגלידה
5 בילויים אהובים -לשמוע מוזיקה, להסתובב עם אנשים שאני אוהבת, לישון, לאכול, ולא לעשות כלום
5 ערים אהובות -לונדון, מינכן, הלסינקי, מילאן ופריז 5 חטיפים אהובים -פופקורן, ציטוס גבינה וכל דבר עם שוקולד
5 סרטים אהובים -כל הסרטים של ג'וני דפ, green street
, little shop of horrors
,וזה מה שאני זוכרת עכשיו 5 תוכניות טלוויזייה אהובות -בריטניה הקטנה
, המופע של קטרין טייט, פרוייקט מסלול, נשות כדורגלנים ואבודים(וגם גיבורים והאוס ועקרות בית נואשות) 5 טעמי גלידה אהובים -וניל עוגיות, קוקוס
, לימון ותות
5 ארצות אהובות -גרמניה
, אנגליה
, איטליה, פינלנד
וספרד\צרפת 5 מספרים אהובים -23, 1714-אתם, 1656- נייטוויש, 760- פאוור מטאל ו13617-אפיקה

rock11111

New member
עונה

5 משקאות אהובים - ספרייט , קולה , נסטי , מים , חלב 5 מאכלים אהובים - פיצה , פסטה , גלידה , סלט , רביולי 5 בילויים אהובים - לשמוע מוזיקה , להלחין , לישון , מחשב , להסתובב עם חברים 5 ערים אהובות - פריז ולונדון 5 חטיפים אהובים - במבה , ביסלי , כדורנים D= , צ'יפס , אפרופו 5 סרטים אהובים - requien for a dream , הארי פוטר 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - מגרש ביתי 5 טעמי גלידה אהובים - וניל , וניל עוגיות. 5 ארצות אהובות - ארה"ב , צרפת , אוסטריה , גרמניה , איטליה 5 מספרים אהובים - 6 , 4 , 9 , 14 , 8

רועי123456

New member
עוד מישהו שאוהב נשות הכדורגלנים

אוך למה זה נגמר ): רוצים עונה שישית. טניה לנצח

../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

הכי אהבתי שאמא של פאולו אמרה: DONT FUCK WITH ME TANIA, IF YOU DO YOU LOSE זה היה גאוני

taroboy

New member
../images/Emo60.gif

5 משקאות אהובים - קפה,נסטי,אייסקפה XP,קולה,רדבול 5 מאכלים אהובים - שוקולד,ספגטי,כלמיני מאפים כאלה ,0.0 5 בילויים אהובים - לרדת לעיר,להישאר בבית,להסתובב עם חברים בישוב ,כשאני מצייר/מפסל/וכו' 5 ערים אהובות -ירושלים
*שתקו*,לונדון
,פריז
, זהופ0.0 הייתי כותב ת"א אם היא לא הייתה עיר מסריחה ומגעילה,למרות הדברים המגניבים שיש שם. 5 חטיפים אהובים - ביסלי בצל גררררר,דובונים :),במבה,אפרופו, צ'יפס 5 סרטים אהובים -הכישוף
,כל שר הטבעות,כל ה"פ,זיווג משמיים, שישי הפוך. 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - איש משפחה,גיבורים,השיר שלנו |XP|,טירוף בבית,סקראבס. 5 טעמי גלידה אהובים - וניל עוגיות,וניל,שוקולד,ריבת חלב,אייס קפה זהו 0: 5 ארצות אהובות -בריטניה,פינלנד,הולנד,ניו זילנד,ארהב..הייתי כותב ישראל אם לא היו לי כמה בעיות עם זה,אבל אני אוהב את ישראל לפעמיים. 5 מספרים אהובים -אין כאלה.

../images/Emo41.gif טוב נו:-

5 משקאות אהובים - מים , קולה שוקו [יטבתה!] תפוזים, וקפה [קר, חם, אייס קפה, כל השיט הזה..] 5 מאכלים אהובים - ממ...פסטה, פיצה
ולוידעת כל מיני... 5 בילויים אהובים -לספור את הנפילות של הקאסמים בשדרות D: חח סתם סרט, תיאטרון מידי פעם.. ממ לוידעתת @# 5 ערים אהובות - ערד. D: משעמם. 5 חטיפים אהובים - שוש [במבה, לא ליקריץ] צ'יטוס ותפוצ'יפס 5 סרטים אהובים -לוידתעת מזמן לא ראיתי.. לא זוכרת #_# 5 תוכניות טלוויזייה אהובות -חברים, סימפסונס, רנמה 1/2, CSI , הקס וזהו נראה לי 5 טעמי גלידה אהובים - כאלו עם עוגיות, ופונץ' בננה. 5 ארצות אהובות - :-S 5 מספרים אהובים - 0?

~דיליי~

5 משקאות אהובים - מים, נסטי, ויטמיצ'יק פטל, קולה, ויטמינצ'יק ענבים 5 מאכלים אהובים - עוגיות, פסטה, מנגו, ממ... סלט (עגבניהמלפפון כזה 0.0), עוגת שיש (לא הכי אהובים, סתם אקראי) 5 בילויים אהובים - מפגשציצים, מפגשי סבתות, להיות במחשב XD, הסתובבויות וקניות (ת"א/עיר, עם חברים מן הסתם), ו...לא יודעת. אם זה לא עם חברים אז שינה. 5 ערים אהובות - ירושלים, ת"א (רק מקומות ספציפים), הלסינקי D: (לא שהייתי שם
), וינה נשמעת מגניבה, אהה... נו לא יודעת 5 חטיפים אהובים - אפרופו, דובונים, במבה, ולא יודעת >< 5 סרטים אהובים - לא יודעת
5 תוכניות טלוויזייה אהובות - בנות גילמור, הקס, שנות ה70, ורוניקה מארס, מלאך שחור 5 טעמי גלידה אהובים - וניל עוגיות
, תות, וניל פליק, ממ ודברים מיוחדים כאלה, לא יודעת
5 ארצות אהובות - פינלנד ונגיד ישראל כי זה הבית שלי
(אנלא מכירה ארצות מספיק כדי לאהוב אותן) 5 מספרים אהובים - ~_~

Dave2D2

New member
עונה :)

5 משקאות אהובים - הדבר היחיד שעולה לי לראש זה קולה P: 5 מאכלים אהובים - פיצה, ספגטי, שניצל, שוקולד ופירה 5 בילויים אהובים - מסיבת פיג'מות, סרט, בריכה התנחלות אצל חברות ולשוטט בעיר 5 ערים אהובות - פתח תקוה (כן, כן...), תל אביב, אשדוד ומהעולם לא כל כך, אמסטרדאם אולי... 5 חטיפים אהובים - צ'יפס, ביסלי, במבה, אפרופו וביסקוויטים נחשב? 5 סרטים אהובים - לא זוכרת את כל הסרטים שראיתי, נגיד הארי פוטר... 5 תוכניות טלוויזייה אהובות - הרבה 5 טעמי גלידה אהובים - שוקולד, שוקולד, שוקולד, שוקולד ושוקולד 5 ארצות אהובות - הולנד! 5 מספרים אהובים - מספרים? מה לעזאזל יש לאהוב במספרים? נו טוב, נגיד 2...

למעלה