The Last 2010 McWeekend!

yardenise

New member
../images/Emo185.gifאע הסתיימה השנה! O:

עבר מהר ><
צלילי מקפליי:
home is where the heart here comes the storm falling in love pov the heart never lies unsaid things too close for comfort הגירסה של 2010 fight for youre right honesty של דני וויקי אם זה נחשב
צלילים אחרים:
cheryl cole - the flood three days grace - let it die Biffy Clyro - Many of Horror (When We Collide)
יוצרי הצלילים:
מקפליי
, three days grace
משהו שראיתי ביוטיוב:
-
משהו שראיתי בטלוויזיה:
היפה והחנון וגם זה בקושי
ספרי לי סיפור:
עדיין כלום ואני צריכה למצוא משו
חצי הכוס המלאה:
-הצגה ופעילות אחריה על הרצל שהפסדנו כמה שיעורים בגללו. -המבחן במת' הלך טוב.- שרשרת חדשה
-רובוטיקה D: שנה חדשה מתחילה
חצי הכוס הריקה:
הלך טוב במת' וזה אומר שאני אקבל ציון גרוע
-כמה קטעים עם חברים.
ציטוטיה:
-אותו ילד מהשבוע שעבר שאמר שדפים זה סקסי בפעילות על הרצל- המדריכה: "רק שתדעו, שהרצל נחשב לאחד האנשים היפי תואר באותה התקופה." הוא:"כן, הרצל סקסי!" -אני וחברה שלי בדרך הביתה- היא:"נכנס לי משהו לעין... איזה קור!" אני צוחקת. היא שוב:"נכנס לי משו לעין." אני משלימה אותה:"איזה קור." היא:"נכנס לי משהו גם לעין השניה!" אני:"איזה קור!" היא:"תגידי נכנס לי משהו לעין!" אני:"לא!" היא:"נווווו תגידי!!" אני:"לאא נה נה בננה!" -אחרי כמה זמן- אני:"וואי שיט!" היא:"נכנס לך משהו לעין?" אני:"כן! אייי!" היא ~בנימה של 'סוף-סוף'~:"איזה קור!"
מתנגן:
המצעד השנתי של גלגלצ' D:
מוטו:
נתחבר להרצל ב-"אם תרצו אין זו אגדה"
פרופיל:
הכלב רובוט שאני וחברה שלי ועוד חברה אחת שעזרה קצת בנינו ברובוטיקה D:
מה אעשה בחגיגות השנה החדשה:
הולכת לחגוג עם חברה ועוד כמה יבואו! D:
החלטות לשנה החדשה:
הממ לא נראלי שיש, מה שיבוא יבוא
שתהיה שנה מדהייימה לכולםםםם!!

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif שיואו איזה מגניב הכלב-רובוט!! ../images/Emo6.gif

מה זה TCFC הגרסה של '10?

Serena16

New member
../images/Emo41.gif McWeekend אחרון ל2010 ../images/Emo41.gif

צלילי מקפליי:
The heart never lies POV Transylvania Shine a light
צלילים אחרים:
MTV היה פתוח כל השבוע
יוצרי הצלילים:
מק
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
חברים פיוצ'רמה על טבעי האח הגדול GLEE
ספרי לי סיפור:
הפיק של נוגה
חצי הכוס המלאה:
גיאוש הוציא גימלים
שהיתה אחלה שנה
חצי הכוס הריקה:
כמה מבחניםםם
ציטוטיה:
בערב רומנטי - אני:אני אוהבת אותך גיא:תודה
חברה שלי מתוך שינה- "מה אתן רוצות מהחזייה הזאת... תעזבו אותה בשקט!!"
מתנגן:
האח הגדול הספרדי
מז'יק
מוטו:
Live the moment
פרופיל:
הוא כזה מדהים
מה עשיתי/אעשה בחגיגות השנה החדשה ערב ביתי עם חברים טובים
החלטות לשנה החדשה להצליח קצת יותר בלימודים
!Feliz Año Nuevo¡ Happy New Year ! שנה אזרחית מעולההה לכולכן

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifישלך קישור לאח הגדול בספרד? O:

כאילו כי כתבת שמתנגן האח הגדול בספרד.XD

Serena16

New member
לי זה עובד :O

לא נורא, אני רואה רק כי בספרד ראיתי את הגראן ארמנו אז אני כבר מכירה את הדיירים שם ולראות אותם עם ג'קי ושרים בעברית זה פשוט הזוי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכיפלך ../images/Emo7.gif

האם ג'קי מושלם שם? D:

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifLast McWeekend of the year!

צלילי מקפליי:
כל השירים בשרשור תרגומים...עשה לי חשק ענק לשמוע אותם שוב ושוב וכמובן ארבעת האהובים עליי: Trnsylvania DGAO THNL SG
צלילים אחרים:
כמה שירים של אירוסמית'... באמת שלא הרבה.. כל הקאברים שגלי עשו (חוץ מאלה שהם עשו לקווין) - ראיתי את העונה הראשונה ואת מה שהיה מהעונה השנייה פעמיים בשבועיים האחרונים
יוצרי הצלילים:
מקפליי
גלי
משהו שראיתי ביוטיוב:
אני לא רואה דברים ביוטיוב
משהו שראיתי בטלוויזיה:
מעודדות צמודות (האחרון) סוכן סמוי קודי בנקס (אני מאוהבת בסרט הזה למרות שהוא יחסית לילדים יותר קטנים...)
ספרי לי סיפור:
פרסי ג'קסון וגנב הברק (ויתרתי על הניסיון לסיים שוב את הארי פוטר הראשון... נחכה כמה זמן ואז נקרא שוב)
חצי הכוס המלאה:
יותר מדי דברים שאני כבר לא זוכרת
חצי הכוס הריקה:
הצוואר שלי נתפס בבוקר והייתי צריכה לוותר על שיעור חליל כשבחודש הבא יש לי הופעה ואני כל היום עם הראש מוטה הצידה כי כואב לי!
ציטוטיה:
המורה לאזרחות: בכל מקום באינטרנט אתה יכול להשאיר הודעה בשם בדוי, כמו קוסקוס 200 המחנכת שלי בהרצאה על חתולי ביצות: הגורמים לכך שחתולי הביצות נעלמים מהארץ: דריסות, ייבוש הביצות, תאילנדים.... גל (המורה למוזיקה): בשבוע שעבר גיליתי משהו מאוד מפתיע.... שאתם מפגרים! גל: אל תנגנו לי כאילו אתם יושבים מסביב למדורה ומחפשים זיון גל: אל תבואו עם מחשופים - יש לי לב חלש גל: אז מה קורה? ברור לכם שזאת שאלה רטורית נכון? לא באמת אכפת לי מה קורה אתכם... גל: איך לעזאזל אפשר להשתיק אתכם? אני: תוציא חליל גל! (בשבוע שעבר זה מה שהוא עשה וצחקנו עליו בגלל זה...) כן כן, שוב פעם גל: "אז היסודות של השפה הם אלה שעוזרים לנו לדבר בה. בקיצור-*פונה פתאום לאחד הילדים* - כמה סנדוויצ'ים יש לך בתיק לעזאזל?? אני: קרן, את יודעת איך אני קוראת לך במסן? בלונדינית בע"מ... קרן: טיפשה! אני: למה? בלונדינית בע"מ = בלונדינית בערבון מוגבל... זה גאוני!
מתנגן:
שום דבר... מוטו: "כהעולם מפנה לך את גבו - תפנה אתה את גבך לעולם!" (אין על טימון!)
פרופיל:
תסלחו לי על שאין לי כוח להעלות תמונה?
מה עשיתי/אעשה בחגיגות השנה החדשה אסבול מצוואר תפוס ><
החלטות לשנה החדשה להישאר מושלמת כמו שאני (אוךך.... הצניעות שלי הורגת אותי!)

yardenise

New member
../images/Emo185.gifפרסי ג'קסון ../images/Emo99.gif

קראתי את כולם, הרביעי והראשון הכי טובים לדעתי D: גלי
חחחח המורה שלך למוזיקה קורע
תרגישי טוב ושתהיה שנה מעולה!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif קראתי את הראשון ביומיים...

ואז קנו לי א כל השאר וקראתי את כל הארבעה ביומיים... אני הכי אהבתי את הראשון, הרביעי והחמישי (החמישי כי כבר הייתי חייבת שיקרה משהו בין פרסי לאנבת') את לא אוהבת גלי? חחחחחחחחחחחח כן הוא תמיד אומר משפטים מצחיקים כאלה אז ילדה אחת לקחה מחברת והתחילה לכתוב בה את מה שהוא אומר... זה גאוני
תודה
שנה מעולה גם לך

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת טיפשה, את יודעת?XD

אבל אני אוהבת אותך.
והציטוטים של המורים ממש הצחיקו אותי.XDD כמה אהבה.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif הי הי הי קרן!

מה אמרנו? אני מרשה לך לקרוא לי טיפשה רק ביום האחרון של השנה! זה כבר היום הראשון של השנה החדשה, אז אסור לך לקרוא לי טיפשה! התנצלי! גם אני אוהבת אותך
ואני עדיין מנסה לשכנע את ההורים שלי לנסוע לחברי שגרים קרוב אלייך ><

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחח, את יודעת שאני צוחקת ../images/Emo23.gif

ושאת מאוד חכמה.
יאלללללללללה!@#!#@!@ כמה זמן?!?! XD אני מתגעגעת

ריהותם

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo248.gif../images/Emo241.gif../images/Emo125.gif../images/Emo99.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Do Ya
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Red Hot Chili Peppers-Power Of Equality If You Have To Ask Breaking The Girl Funky Monks Suck My Kiss Can't Stop פורטיס-חלום כחול,אגם ענקית ברי סחרוף-שתי פנים,כמעיין המתגבר Like A G6 Bruno Mars-Just The Way You Are The Beatles-Hold Me Tight B.o.B And Bruno Mars-Nothing On You Blur-Country House Kanye West-Runaway Power Britney Spears-Crazy
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=ci0fyRAw21Q
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ארץ נהדרת
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מישהי מפגרת.אבל שטויות
משהו ששימח:
מחנה אומנויות 2010!
היה פשוט מדהים,היה לי ממש כיף,נהניתי מאוד,הייתה חוויה שאני לא אשכח.2 סדנאות עם ציפורלה!
תמונה עם בן פרי
סדנת איפור מגניבה לגמרי,סדנת אנימציה,סדנת פלאשמוב,סדנת אינטרפרטציה,חברים,אווירה טובה,פשוט היה כ"כ כיף ומדהים.אני רוצה שוב! לא היה כמעט בי"ס,או שהייתי במחנה או שביטלו שיעורים בגלל המחנה
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Bruno Mars-Just The Way You Are
המלצת השבוע:
ללכת לציפורלה להיות במחנה אומנויות.היה פשוט מדהים.
התמונה הכי חמה:
מהמחנה אומנויות כמובן.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאיזה תמונה חמודה רותם ../images/Emo23.gif

למעלה