The Last 2010 McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה אקוטי!

אני לא אוהבת את סטימצקי.לא אוהבת את החנות הזו בכלל. תמיד כשאני מגיעה אני מרגישה שהמוכרות שם הם ספרניות שעלו מדרגה והן מאוד לא סימפטיות,הן גם תמיד נותנות לי מבטים לא נחמדים שמשדרים "את בת נוער,תלכי לעשן ולהשתכר בפארק מה את עושה בחנות ספרים.ספרים זה רק לבי"ס בדור הזה
" בניגוד לצומת ספרים שהמוכרים שם לרוב יותר חייכנים ונחמדים
(ולמען הסר ספק-אני לא עובדת בצומת ספרים,ואני לא מפרסמת אותם,אני פשוט מביעה דעה על שירות הלקוחות הרעוע שקיבלתי בסטימצקי לעומת שיורת הלקוחות בצומת ספרים)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד. ../images/Emo9.gif

צלילי מקפליי:
כל האלבום החדש, 3> Dynamite
צלילים אחרים:
כל מה שהיה בMTV HITS בשבוע האחרון.XD
יוצרי הצלילים:
מקפליי 3>
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
צ'אמפס 12
CSI גלי פשע מן העבר.
ארץ נהדרת האח הגדול
אני והמזל שלי
ספיי קידס 2,3.
ספרי לי סיפור:
לא קראתי השבוע.
חצי הכוס המלאה:
יומיים של מד"א בבצפר, לא למדנו.
אסי עזר ענה לי בטוויטר כפרעלייו.
הלכנו לאריאלה לחגוג את השנה החדשה, היה מאגניב. ^^
חצי הכוס הריקה:
המקקים הטיפשים עדיין לא העיפו את הילד המפגר שיש לי בקבוצה שאני מדריכה. ושובפעם נהרסה הפעולה. ><" המדריך שלי הודיע שהוא עוזב את הקבוצה שלנו והולך להדריך ט'
ציטוטיה:
כן בטח. שאני אזכור.XD
מתנגן:
שירים של מקפליי
מוטו:
חניכים זה רע.
פרופיל:
הם ממש חמודים פה ביחד. *~*
מה עשיתי/אעשה בחגיגות השנה החדשה הלכתי לישון אצל אריאלה עם חברות שלי,הכנו אוכל, אכלנו, עשינו מחליק, דיברנו, אכלנו, דיברנו הרבה.XD ובקיבוץ הייתה מסיבה לאנשים בני 18+. אז כל המשפחה שלי הייתה שם.XD אז אני ועוד כמה בנות הלכנו לשם לאיזה שעה-שעה וחצי, והיה ממש אדיר
החלטות לשנה החדשה האמ. אינלי באמת משהו מיוחד. O_O" להשקיע בלימודים, בהדרכה... לנסות לגרום או לפויול או לפיקה לענות לי בטוויטר.XD שנה טובה בנות!

That McGirl

New member
כע ידעתי שזה דני פשוט ג'ורג'יה לא דומה לעצמה

חחחחח סתם שאלתי אם הארי ואיזי עדין יחד XD

~נדחפת~

ומצטרפת לשאלה של עדי. הארי ואייזי עדיין ביחד? כי אני זוכרת שלפני איזה שנתיים כשהייתי ממש ממש מכורה הם עוד היו ביחד... ~אני לא ממש מעודכנת בזוגות~

LioritaGirl

New member
לפי מה שאני יודעת הם לא ביחד

כי שמעתי שהארי הוא זה שעשה את הסצנת וואנאבי סקס בNLTR בגלל שהוא היה היחיד שהיה רווק מהלהקה [לפני שפרנקי זרקה את דאגלס היקר
]

5ifi

New member
אבלאבל

ראיתי את איזי בקהל עם ג'י, כשהארי רקד ב'רוקדים עם כוכבים' של צ'ילדרן אין ניד. אז מה ~זה~ אומר? אגב, אני הסמויה הכי פעילה בפורום הזה, סתם שתדעו.

LioritaGirl

New member
גמאת ראית ?! חשבתי שדימיינתי !

אינלי מושגגגג אל מה שאני יודעת בוודאות זה שג'יו ואיזי עדיין חברות טובות, אז אם הן חברות טובות ההיגיון אומר שאיזי עדיין פוגשת את הארי מידי פעם, היא בטח באה לעודד .. אני מקווה

5ifi

New member
לא, רשמי שהם ביחד.

הארי אמר אצל אלן קאר שכולם תפוסים חוץ מדאגי. מה שמשאיר אותו תפוס. ואם לא איזי, אז היא לא הייתה באה לעודד אותו שם. קיצור...יאיי!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אני מתה עליהם ביחד!

הם כאלה פוקונים! פושפושים! פושפושונים! קטפתולנים!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif פעם קראתי לחתולה לי קטפתול, ובגלל

שהיא כל כך חמודה התחלתי להגיד קטפתולני על מישהו שהוא חמוד

למעלה