אולי בכל זאת ...
L Lily SonataArctica New member 23/6/07 #119 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יש לי באותו יום בגרות בביולוגיה אבל אם זה יגמר בשעה נורמלית אז כן וגם יש לי נשף באותו יום אבל אני לא באה לזה בכל מקרה ואם האנטי נשף לא יהיה באותו יום אז כן!
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יש לי באותו יום בגרות בביולוגיה אבל אם זה יגמר בשעה נורמלית אז כן וגם יש לי נשף באותו יום אבל אני לא באה לזה בכל מקרה ואם האנטי נשף לא יהיה באותו יום אז כן!
S Super Alonit New member 23/6/07 #124 נכון לעכשיו את דו. נראה כבר בהמשך מה הנטיה הדומיננטית שלך. (ובהצלחה בביולוגיה! )
L Lily SonataArctica New member 24/6/07 #127 אלונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ותודה לשניכם ממה ששמעתי הבגרות תיגמר ב1 והאנטי נשף יהיה ב29 אז אני באה!
אלונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ותודה לשניכם ממה ששמעתי הבגרות תיגמר ב1 והאנטי נשף יהיה ב29 אז אני באה!
C Cry For The Moon New member 23/6/07 #120 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif אני צ'רקסית.!!!!