לא יכול להיות שסתם ישבתי עליה למנוחה קלה?
B Beyond The Veil New member 21/6/07 #38 ../images/Emo45.gif נראה לי מעולה לחגוג לעלומה יומולדת ../images/Emo13.gif וזה מסתדר מעולה, אחרי הבגרות בלשון והבגרות בפיסיקה רק ב9.7 אז...אין לי בעיה ^^ (בתקווה שאני לא אעבוד)
../images/Emo45.gif נראה לי מעולה לחגוג לעלומה יומולדת ../images/Emo13.gif וזה מסתדר מעולה, אחרי הבגרות בלשון והבגרות בפיסיקה רק ב9.7 אז...אין לי בעיה ^^ (בתקווה שאני לא אעבוד)
ס סער טובי New member 21/6/07 #48 כנראה שלא ההופעה שלי באותו יום, אני לא יודע איך בדיוק היום הזה יהיה ואם כבר אתם בת"א... מישהו ירצה לבוא?
כנראה שלא ההופעה שלי באותו יום, אני לא יודע איך בדיוק היום הזה יהיה ואם כבר אתם בת"א... מישהו ירצה לבוא?
L lacrimosa girl New member 22/6/07 #88 איפה זה ומתי? האמת שבכלל לא יצא לי לשמוע חומרים שלכם אבל אם אוכל אבוא בכיף, כמה עולה? [מקסימום סתם אקפצץ בקצב ]
איפה זה ומתי? האמת שבכלל לא יצא לי לשמוע חומרים שלכם אבל אם אוכל אבוא בכיף, כמה עולה? [מקסימום סתם אקפצץ בקצב ]
ס סער טובי New member 22/6/07 #96 זה באותו יום, בערב לא יודע שעה עדיין חומרים גם כנראה שלא תשמעי עד ההופעה, כי עוד אין משהו מוקלט באיכות שאפשר לפרסם 50 ש"ח אם קונים דרך הלהקה שלי ולא דרך אנשים אחרים (שימכרו ב-60)
זה באותו יום, בערב לא יודע שעה עדיין חומרים גם כנראה שלא תשמעי עד ההופעה, כי עוד אין משהו מוקלט באיכות שאפשר לפרסם 50 ש"ח אם קונים דרך הלהקה שלי ולא דרך אנשים אחרים (שימכרו ב-60)
L lacrimosa girl New member 21/6/07 #59 ../images/Emo45.gif איזה חמודים כולכם!!../images/Emo23.gif [לא להביא מתנות, בב'קשה :X ~פלצנית~ המתנה הכי גדולה היא לראות את כולכם ]
../images/Emo45.gif איזה חמודים כולכם!!../images/Emo23.gif [לא להביא מתנות, בב'קשה :X ~פלצנית~ המתנה הכי גדולה היא לראות את כולכם ]
S Super Alonit New member 22/6/07 #71 מי שואל אותך?../images/Emo11.gif צאי מהשירשור של דניאל, עכשיו! קישטה! ( )
S Super Alonit New member 22/6/07 #74 קוקית:]../images/Emo23.gif ידעתי שלא תאכזבי אותי! (וגם את עלומה, נו~מגלגלת עיניים~)