שידור חמישי

Aשם

New member
../images/Emo10.gif כאמור הפרסומת סטטאטית

כשאני פותחת את הקישור מופיע מסך ועליו תמונת רגלי כדורגלנים וחץ לplay כשמפעילה את חץ ה- play עולה הפרסומת (כשקופית כתובה - ללא קול או תנועה) עם ההצעה לרכישת דונם ב 22,000 דולר בהונדורס (משתמשת בדפדפן אקספלורר)

Aשם

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה עבור הנסיונות לעזור (לא הולך)

davidlev0255

New member
שאלות על העצבים של אתי, למה היא כעסה?

ולגבי הקטע של העוגה, הבחורה הזו היא ממש מלאה ונשית - ויש לה ישבנים - אם זו זו... אתי היא ערסית כמו דנה מזרחית ובובלילית

יותם 999

New member
איך לא מראים ?

את הריכולים המגעילים של חבורת אתי, קרן, ליהי וליזזז ? שכולם יראו איזה בחורות אלה. בטח ההפקה לא רוצה להראות כדי שלא יראו את פשלת הליהוק שלהם.

Brotherholic

New member
שלושת הבחורות האלו כל כך משעממות ושטחיות

שאין מה להראות עליהן בכלל...אם יראו משהו זה יהיה ריכולים

רנדו

New member
למדו מהאח הגדול דבר או שניים על עריכה מגמתית

איך אני רואה שאיילת/ענבר זוכות במליון ואיתן בוחר באורטל/עדי.

tapuzo

New member
יש לך מסר לאיתן? לא. אהבתי אותה דווקא.

היא לא הבינה מה כולן מקרקרות סביבו, לא התרגשה ממנו. בחורה שקלטה אותו ישר והבינה שמוטב להתרחק מהקרקס.

elvis18

New member
היא סתם התבזבזה שמה ...

מזלה הרבה שהדיחו אותה ,אני מבטיח לך שיש לפחות 5 בנות שהיו מסכימות להתחלף איתה אפילו אם לא הייתה מבקשת .... איתן הוא לא סחורה ,מצער להגיד את זה ,אבל ה13 בנות שנשארו יכולות למצוא משהו הרבה הרבה יותר טוב מהצנון ...גם אם הוא לא יהיה עשיר או שחיין ..!!

elvis18

New member
../images/Emo8.gif נניח

האמתי אני מעדיף את איילת ענבר ועדי ...אני אוהב בחורות מורכבות ומעניינות והן נראות לי בור ללא תחתית בכל מה שקשור למורכבות ועומק בבחורות . חשובה לי מאוד השיחה האמיתית ,ליאן פשוט מאוד ,כמה שהסתכלתי עליה ,בכלל לא ראיתי אותה ,היא לא הגיע למשחק או בכלל ,מה שאנחנו ראינו אני בטוח שגם איתן ראה ולכן היא הלכה הביתה ... היא פשוט לא יצרה שום אינטרקציה . חוצמזה שאני מצדיק אותה שאין לה כלום לאיתן ,הוא לא העץ הכי גבוה ויפה ביער..וטוב שהבינה את זה מוקדם ,ויצאה שמחה כמו שבאה ...

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo124.gif תודה לאל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

שמעו אותנו ומשנים את חוקי ההדחות. מיום שלישי הכח עובר אלינו. אולי זה ישנה את ההתנהלות בבית.

Brotherholic

New member
גדול! לוקחים מאיתן את הכוח בהדחות!!!

ערוץ 10 הבין שהוא חייב לעשות מעשה אם הוא רוצה להציל את התכנית. ככה תהיה לנו אפשרות להעיף את הבנות המגעילות ומי יודע אולי יתנו לנו גם כוח להעיף את המטרד ששמו יוני.

רנדו

New member
אבל אז את מי יישאר "לשנוא"...

אפשר להגיד על אתי הרבה דברים, אבל באמת שהתוכנית בלעדיה היתה בכלל מתה.

למעלה