שידור חמישי

מסכים.אבל יש בעייה,חתמו חוזה עם הבנים.אי אפשר

לשחרר מישהו מהם ככה בקלות,ובטוח גם איתן הציר המרכזי שעליו ההפקה נשענת לא יסכים שמישהו מחבריו יודח. אל תשכחו גם שיש להם את השיקול של מכירת הערוץ החי. אם הרייטינג כזה נמוך כנראה גם הביקוש להזמנת הערוץ נמוך מאוד.לכן הם רוצים לעורר עניין. אני חושב שהליך שינוי הקונספט נובע לא רק משיקול כלכלי של סמסים,אלא גם משקול של לעורר ריבים ואינטריגות יותר. יש בעייה הדור הבא וההפקה לא רוצים לקות יותר מידי את האח הגדול פן יקבלו תביעה על זכויות יוצרים. לכן אם הם יעשו הדחות של הבנות אחת את חברתה זה חיקוי של העמדה להדחה של האח.לכן הם צריכים מאוד לשחק עם שינוי הקונספט. חלק מהשיקול להכניס את עפיה בשלישי הוא גם לדפוק את "היכל התהילה" ותכנית גלגל ההצלה דלו בשלישי.שום דבר לא מקרי

tapuzo

New member
כל שיחה של אורבך תוך דקה הופכת לשיחה עליו

תשימו לב - כל שיחה עם איתן אחרי דקה הופכת לשיחת יחיד שלו על עצמו, מה הוא רוצה, מה הוא עשה, ישן, אכל, אוהב, לא אוהב. מה קורה לו. איך הוא מרגיש. מה בא לו. הוא לא מתעניין בבנות האלו בשיט. מפהק להן בפרצוף. עסוק בשעות השינה שלו.. כישורי שיחה של ילד ביסודי, בחיי.

מה שחמור שהוא לא מביע עניין מיני\רומנטי בשיט.

אפילו יוני ובן מראים יותר ממנו.שמעתי שהוא אמר למישהו מהבנים שהחשק המיני שלו ירד פלאים בוילה. יופי,חחח הכניסו רווק אימפוטנט. שאורבך מכריז בריש גלי ששום מגע מיני לא יתרחש בוילה לא נשיקה לא מגע כלום... הוא מסרס בבת אחת צופים לערוץ10. לא מבין את הקונספט,זה לא אמור להיות ריאלטי סליזי,סקסי,רומנטי? לעזאזל אפילו בתכנית לכל המשפחה-"האח הגדול" סיוון אברהמי שכבה,וליהיא גרינר בכלל השתרללה במקחלת,במטבח,בחצר,וגם בחדר האח הגדול כולל מ'נאז עם יורם זק והשדיים של דנה רון.חחח

JasPoint

New member
../images/Emo6.gif משהו מוזר בקשר לאורבך מגיא פינס

בתוכנית היום הם פרסמו שאורבך סיים קשר של שנתיים עם אדריכלית לפני כחודש. זה מוזר כי פורסם שאורבך הוא הרווק לפני חודש. מן הסתם הוא לא נפרד והחליט להצטרף לתוכנית באותו יום. אולי הכל עבודה בעיניים והוא יחזור לחברה שלו אחרי התוכנית, וכל הפרידה נועדה כדי שהוא יוכל להיות "הרווק"?

אם אני לא טועה אמרו שהוא נפרד ממנה חודש לפני

הכניסה לוילה. אבל בטוח הוא ידע כבר שהוא הולך להכנס או בהליכים להכנס. יש מצב לכל הספקולציות עם אורבך.כרגע ממה שאנחנו רואים אין לו כימיה מיוחדת אף אחת מהבנות. ויותר מצחיק מכך,כמה מהן יוצאות איתו לדייטים וחושבות שזה זה,והוא ממש בכיוון ההפוך. זה חתיכת צנון קשה לפיצוח. אני מקווה שרייפ והמאירי פעם הבאה ילמדו לא לערבב ביזנס וחברים קרובים. כי כמה שאיתן הוא חבר קרוב שלהם,וגם שותף לעסקים ומיזמים שונים,הם לא היו צריכים לשים את כל הז'יטונים עליו.

JasPoint

New member
וואלה הוא שותף שלהם?

לא ידעתי. זה היה וואחד הימור לבנות תוכנית שלמה סביב רווק אחד לא משנה מי זה יהיה. אבל אורבך התברר כאחת הבחירות הכי גרועות שהם יכלו לעשות. לדעתי ההפקה צריכה להפסיק לייפות את אורבך. הוא במילא לא מסוגל לספק את הסחורה הרומנטית שהם ציפו. הדרך היחידה שהוא יוכל לעורר רגשות בקרב הצופים זה אם הוא יתגלה בתור גבר שנשים אוהבות לשנוא, כמו העו"ד מהעונה השנייה של האח. אבל אז הם יצטרכו רווק נוסף שיספק את הסחורה בפן הרומנטי.

לא שותף להפקה הזו. הבנתי שהוא עשה איתם עסקים

שונים ויש להם הכרות ארוכת שנים.חברים בקיצור. אין מצב שאיתן יהיה דמות לשנוא,הוא חביב מידי לזה וסך הכל בחור נחמד,אבל לא פלפל,ולא אחד שיכולים לבנות עליו תכנית טלוויזיה שמשודרת 24/7. רק ההפקה יכולה לשנות ולעורר עניין,אבל גם הם חוטפים זאפטות וכאפות חזקות מאוד.צריך להבין שוב שהמיזם הזה הוא השקעה כספית אדירה,השימור של הוילה,האשראי הכספי שצריך להקצות לחשמל,מזון,אמנים,פרסום,כוח אדם ותחזוק הוא עצום. עם רייטינג שלא עובר את ה8% ,ההפקה יכולה גם לשבור את הכלים ולהפסיק את הפרויקט לפני סיומו. אם אין רייטינג סביר,אין פרסומות מוזמנות ואין הכנסה,רק הוצאות.כמה ההפקה יכולה לסבול הפסדים? או ערוץ10?

JasPoint

New member
לדעתי מחליפים את שיטת ההדחה גם בגלל שהבינו

שאורבך עומד להעיף את מעט הבחורות המעניינות שיש. העיקר שמשנים משהו, זאת התחלה טובה. אולי בסוף הם יפנימו שאורבך לא מספק את הסחורה ויורידו את הפוקוס ממנו.

JasPoint

New member
אני אגיד לך איפה התוכנית נופלת מהיפה והחנון

בליהוק. תראה איזה דמויות היו לך שם - אלכס, ליטל, חופית, ברברבאום... בדור הבא יש לך רק את אתי. לדעתי גם לירון יכולה להתפתח לדמות, הפרצופים שלה קורעים אותי. ביפה והחנון גם היה יותר מתח מיני בין המתמודדים מאשר בדור הבא, כמה שזה נשמע אבסורדי. מעבר לכישלון הליהוקי (של הבנים בעיקר) בהפקה לא מבינים את חשיבות ערוץ 24/7 להצלחת הפורמט. באח הגדול ערוץ 20 היה ממכר וסיפק מלא רגעים מצחיקים, הזויים, ריבים, שיחות סקס, סקנדלים ושערוריות. זה מה שאמור ליצור את הבאזז סביב התוכנית. ההפקה של הדור הבא פשוט סירסה את הערוץ שלה. אתמול באחת בלילה איילת סיפרה באיזה גיל הייתה הפעם הראשונה שלה ומיד עברו מצלמה. בהישרדות שאלו פעם במסיבת איחוד את המתמודדים באיזה גיל הייתה הפעם הראשונה שלהם וזה שודר בפריים טיים. מה שמצחיק שמדובר באותה הפקה. ברגע שהם ייצאו מהפאניקה ויתחילו לתת לצופים ליהנות מהערוץ אז יתחיל גם דיבור סביב התוכנית. אף אחד לא מזמין ערוץ בשביל לראות את אורבך משחק בפלייסטיישן.

אין ספק זה כבר מוסכם בינינו שהליהוק של הבנים.

הוא נפל אחד גדול כולל אורבך שאולי הוא בחור חתיך,חכם,עמוק.אבל פשוט לא מתאים לריאלטי.מי יודע אולי אורבך עוד יפתיע את כולנו וייצא מהקליפה שלו. העניין שאתי יוצרת הוא בעייתי,מצד אחד הם לא רוצים-ההפקה להיות האח הגדול אלא להיות ריאלטי רומנטי וסקסי אז מה אתי שייכת? אין לה צ'אנס עם הרווק. מצד שני יש להם כל כך הרבה שעמום שם שאתי עוד יוצרת להבות. כן ראיתי כמה שיחות "סקסיות" וכאלו שלא שנקטעות בברוטליות ובבימוי שערורייתי וכושל.אין לי מושג מה עובר להם בראש,שמתם שמנת לחתול אבל אתם לא נותנים לו להכנס. לגבי הפלייסטיישן לקחו לו אותה לא? אחרת גם מהחדר הוא היה יוצא רק לאכול ולשחות,הבחור עוד מעט יעשה טבלת ייאוש על הקיר.

JasPoint

New member
גם אני לא מת על העניין שאתי יוצרת

אבל לפחות היא עושה משהו אז קשה לי לבוא אליה בטענות. אם היה ליהוק נורמלי הייתי שמח להיפטר ממנה. באמת מוזר שהבטיחו לנו ריאליטי עתיר הורמונים אבל לא נותנים לנו לשמוע שיחות סקס. אין שם אווירה מינית, הם כבר שבועיים בתוך הוילה ולא שיחקו אמת או חובה. זה לא הגיוני שהם שיחקו פנטומימה, מחבואים ושאר משחקים ילדותיים אבל לא אמת או חובה. בהישרדות ראינו את נטלי לובשת בייבי דול שקוף אחרי משחק כזה ודווקא בדור הבא שאמור לפתח סיטואציות כאלה אין כלום. הבעיה בעיקר בליהוק, גם אם יש בנות שובבות הקור של אורבך מוריד להן את כל היצר המיני.

tapuzo

New member
מה לינוי אמרה..

אני לא מבינה מי הוא, מה, לא מבינה מה הוא עושה, מה הוא רוצה, למה הוא פה, הוא לא מחפש אהבה. אני מריגשה שאני רק צריכה להצדיע לו. זה ממש ככה הוא לא מחפש אהבה ובטח לא להיפתח כלפי הבנות. הוא מחפש להעביר את הזמן, קבל את הכסף מהחוזה השתתפות בתוכנית וללכת הביתה.

כן אבל אתי לא ממשיכה עד הסוף עם הבלאגנים שלה.

היא פותחת באש אבל ממהרת לכבות אותה מהר פן יחשבו עליה שהיא ערסית וברברית שלוחת רסן מה שהיא באמת.בנוסף לרכלנית על. איך ישחקו אמת או חובה? שהרווק הכריז שחל איסור על מגע גופני כלשהו איתו? בינתיים משחקים לי במשחקי כיתה א'. ענבר,איילת,עדי מוכנות ללכת רחוק בתכנית.אבל אין להן עם מי.פשוט אין.ענבר ואיילת הן אוכלות גברים שסורסו.

tapuzo

New member
צודק!!

וואלה עדיף אפילו היה להכניס את משתתפי היפה והחנון לפחות היינו מקבלים צחוקים מאהבלות ומחנונים עם אישיות ובלי מעצורים. כולם פה במעצורים רגשיים, איתן לא יפתח אליהן רגשית, מדובר בשחיין - שחייה זה ספורט אינדיוידואליסטי לא קבוצתי. שחיין שוחה שעות בלי לדבר. שחיין חושב רק על עצמו ושיפור היכולות שלו. אין מה לעשות זה האופי שלו וזה אופי שלא מתאים לריאליטי שבו צריך להיפתח רגשית ולהיות חשוף רגשית. הוא לא נותן, לא יתן ולכן זה ישעמם הלאה.

JasPoint

New member
אתה כל כך צודק בקשר לשחייה ולאופי שנדרש

משחיין. אני לא מאמין שאורבך ישתנה או ייפתח לאורך העונה, זה האופי שלו. כל הבנים שם באים מרקע של ספורט אינדיבידואלי לא? אם כבר ספורטאים היו צריכים להביא כדורגלנים ובנות זורמות. או פשוט לשים מצלמות בבית מלון של הנבחרת לפני משחק חשוב

מה קרה בין אורטל לבנות? הכוונה לאתי,קרן וליהי

הבנתי שהיה פיצוץ בין אורטל לאתי,אבל לא יצא לי לצפות,מה בדיוק הלך שם? ראיתי אתמול את סשן הלילי של הריכולים של קרן וליהי כולל החיקויים(אגב החיקוי של ליז ועדי מצחיק אין מה לומר שאפו). אבל היופי של קרן וליהי נעלם מהר מאוד שהן פותחות את פה. סך הכל הן ילדות קטנות. למרות שעברו כבר את גיל 25.

למעלה