MCweekend

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכןכןכן!

וואו,רוק העצמאות,היה מדהים
הוא גם היה פעם במודיעין,והיה ממש טוב! אני מתה על עברי לידר,הוא כזה טוב,והוא גם ממש ממש נחמד וצנוע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אחרי שנים שלא עשיתי..

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: The All-American Rejects - Breakin' American Hi-Fi - Flavor of the Week American Hi-Fi - I'm a Fool Arctic Monkeys - Crying Lightning Beyonce Knowles - Sweet Dreams Black Eyed Peas - Imma Be Black Eyed Peas - Meet Me Halfway Cobra Starship feat. B.O.B. - The World Will Never Do
Cobra Starship feat. Leighton Meester - Good Girls Go Bad Daft Punk - One More Time David Guetta feat. Akon - Sexy Chick/Bitch DMX - Party Up (Up In Here) DMX & Swizz Beatz- Get It On the Floor Five for Fighting - 100 Years Fort Minor feat. Eric Bobo & Styles of Beyond - Believe Me Green Day - 21 Guns Incubus - Drive
Jay-Z - D.O.A. (Death of Auto-Tune) Justin Timberlake - Last Night Keane - Somewhere Only We Know Kings of Leon - King of the Rodeo Lily Allen - 22 Madonna - Celebration
Madonna - Frozen Texas - Summer son
הלהקה המגניבה של השבוע: Cobra Starship
קליפ שעשה לכן את זה: אוי היו הרבה ואני לא זוכרת
נעשה רשימה מורחבת בשבוע הבא.. חחח
אלבום השבוע: Cobra Starship - Hot Mess אלבום מעולה! Gabe..
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סיימון, גוסיפ גירל2, גריק2, מועדון לילה3, צחוק מעבודה3, אבא אמריקאי4, גיא פינס13, חדשות ערוץ הבידור, 2009 MTV VMA, פיוצ'רמה4, שידורי המהפכה (חחח נוסטלגיה), שנות ה-70 (1), חברים9+10.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אין לנו חופשת סמסטר
משהו ששימח: חופש רא"הש
משהו שהעציב: אסף רמון
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Cobra Starship - Pete Wentz Is the Only Reason We're Famous
המלצת השבוע: לעולם אל תשמרו מוזיקה ושאר דברים חשובים על כונן C!
התמונה הכי חמה: FrankMusik

sweet shir

New member
אהבתי את השם של השיר של קוברה חחחחחחחחחחחחח

אני מבינה שהם גם לקחו מפוב השראה בשמות הארוכיםXD מי זה בתמונה שלך? הוא מוכר לי..

sweet shir

New member
הוו, אז כנראה שהוא היה מוכר לי מאמטיוי2 חח

סתם תהיתי מאיפה הוא מוכר לי.D:

../images/Emo47.gifמקוויקנד../images/Emo47.gif

אין לי כוח לרשום את הכל אז אני אגיע לדברים המעניינים
משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה לי מיום שישי שעבר שפעת החזירים עד יום רביעי משהו ששימח: יום הולדת סבא, סבתא ושלושת הדודות שלי באו לשבוע לארץ לביקור!! קיבלתי מאח שלי וחברה שלו 2 אוגרים ממש חמודים!! קיבלתי מסבא וסבתא שלי MP4 ממש שוה קיבלתי המון מתנות יפות מסיבת הפתעה לאימא שלי (שהיה לה יומולדת יום לפניי) היום זה היומולדת של דודה שלי אחותי מאמצת כלב!! לא הלכתי לבית ספר כמה ימים... ביום חמישי (יום הולדת) למדנו רק 2 שיעורים מתוך 6 שיעורים ומכרו אוכל סיני
שנה שהתחילה מצויין! אממ והיו עוד כמה אבל אני לא ממש זוכרת קיצר זה היה שבוע מושלם*_* משהו שהעציב: יש לי מיליון שיעורי בית ואין לי כוח לעשות אותם
אני לא מצליחה לשים בMP שלי קליפים! סבא וסבתא ועוד דודה שלי חוזרים מחר לארגנטינה ו-2 דודות שלי חוזרות היום בלילה לקנדה... אני מצוננת עם כאבי גרון עדין... ציטוטיה: היו כמה מיום ראשון אבל חשבתי שקרן תזכור אותם אז הרשתי לעצמי לשכוח..
התמונה הכי חמה: חמוד

../images/Emo73.gifואיי פעם היו לי 18 אוגרים O:

אבל הם נישארו בשמש ל 10 דקות והם התפחלצו ><

זה אומר שהיה

לי שפעת חזירים... אבל מצאו לי את זה ממש מוקדם אז טיפלו בזה מהר בגלל זה הייתי חולה רק 6 ימים...

Charley XD

New member
וואו שנים ...

הלהקה המגניבה של השבוע: מיוז, ארקיטק מאנקיז, AAR, פו פייטארס, נירוונה, ג'ון מאייר, Franz Ferdinand ואממ אדם 33> קליפ שעשה לכן את זה: השירים בטקסים 3> תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האו.סי, האוס, גריק ומותק, ההורים נעלמו משהו שהכעיס אתכם השבוע: היטלר והנצים.. משהו ששימח: החסידת אומות עולם שראינו 33> והיה ממש ממש טוב במסע לפולין משהו שהעציב: הסיפורים ציטוטיה: למי שלא אוהבת בדיחות שואה שלא תקרא .. למרות שכל הדברים פה נאמרו בתמימות מוחלטת ובדרך כלל במצב של סטלנות מוחלטת... ~ילד נשען פתח ביוב~ מורה : "עדן ! מה אתה עושה ?! אתה רוצה שיצא גז ויהרוג את כולנו ?!" ילדה : "יאללה ! יום אחרון ! לא ישנים !!!!!" ילדה2 : "וואו אנחנו הולכים למות בטרבלינקה..." מדריך : "תנועת הבונד היו אנטי ציונים, אנטי דתיים, אנטי קומונסטים, אנטי פשיסטים..." ילדה : "אנטי פסטי" ~בכניסה למיידנק~ ילדה : "מה זה ? אתם מריחים משהו שרוף ?" "איתמר לך לצד השני של המטוס, צריכים לאזן אותו !" "אופיר תביאי יציאה" אופיר : "1 או 2 ?" מתנגן בראש / בפלייליסט: סיקרט דור - ארקיטק מאנקיז .. המלצת השבוע: טוסו לפולין.. התמונה הכי חמה: אחד השלטים היותר מוצלחים שפגשתי בהם ..

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים קורעים! XD

כלכך רואים שאנשים אמרו את זה בלי לשים לב.

Charley XD

New member
תמים לגמרי. נשבעת.

יש לי עוד ... פשוט אין לי כוח לכתוב אותם .. אולי במקום אחר

למעלה