MCweekend

../images/Emo146.gifאומייגאד, רות זה מדהים !!

ואיי זה מהממם:OO לא ידעתי שאת יודעת לצייר, וכזה יפה*_* ואיייי מדהיייים

McLife135

New member
../images/Emo55.gifואוי רות באמת יצא לך ממש יפה ! O:

זה מדהיםם ואוי וממש אהבתי את הגיטרה ב'דני' D:

sweet shir

New member
../images/Emo156.gif../images/Emo182.gif מקוויקנד. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: Home Is Where The Heart Is. כי הוא הגיע לי בשאפל אחרי שלא שמעתי אותו שנים חח כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: שאפל של כל השירים שיש לי על האייפוד.. זה מה שקורה שנוסעים לאילת חח הלהקה המגניבה של השבוע: - קליפ שעשה לכן את זה: We Are Golden - Mika Tonight, Tonight - Smashing Pumpkins תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס, אלן, האו.סי., בטי, גוסיפ גירל, CSI ניו יורק & לאס וגאס, גריק ומועדון לילה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: לוזוכרת. משהו ששימח: הייתי כל השבוע באילת עם המשפחה. :) משהו שהעציב: השמנתי.. ציטוטיה: רוב הציטוטים משבוע שעבר כי שכחתי לפרסם מקוויקנד חח ~מועדון לילה~ ~מקריא ציטוט משיר~ " 'נוסעים ברחוב בין המון אנשים...' יכול להיות שעלית על המדרכה, מפגרת?" קרע אותי XD ~במהלך שיעור כימיה (נוראי) הייתה הפסקת חשמל.~ הכיתה מתלוננת: "למה אין מזגן?" המורה: "אין מזגן כי אין חשמל!" אני: "למה אין חשמל?" המורה: "אני לא יודעת..." אני: "אין חשמל כי הסוללה הגיעה לשיווי משקל..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק מי שלמד כימיה 5 יח"ל יבין, זתומרת שאפחד לא יבין, אבל אותי ואת חברה שלי זה קרע. XD היסטוריה במסן מתחילת אוגוסט- (21:59) שיר.: רוני דלומי פשוט בלתי נסבלת (21:59) שיר.: שמישהו ידביק אותה בשפעת החזירים או משהו (21:59) שיר.: שתפסיק לשירר חבל שהיא לא שמעה בקולי.
הבת דודה בת ה4 של חברה שלי: "אבא, חלב זה שתיה חלבית?"
Whoever said anything was possible obviously never tried slamming a revolving door.​
~יצחיק רק אותיXD~ אבא שלי: "יש לך ד"ש מקנייה ווסט." ~טוויטר של טום~
Last night I shared a shower with Harry and then a bed...if this continues we'll be married and adopting a kid by the end of the tour. Maybe it's because i've only had a few hours sleep but I just cried again at Beyonce getting Taylor Swift out to give her acceptance.​
דייייי נשפכתיייי מצחוק מזה! הרבה זמן שלא צחקתי ככה. XD & כולמיני דברים גזעניים ודוחים שאבא שלי אמר ואני אחסוך ממכם חחחחחחחחחחחחח מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל באייפוד חח שכחתי לכתוב מה שמעתי. עכשיו יש Runaway - Linkin Park המלצת השבוע: אל תשמינו, זה לא כיף.XD התמונה הכי חמה:

Charley XD

New member
XDDDDD

טומי 33> התגעגעתי לטוויטרים שלו .. עדין לא השלמתי כלום וגם אין לי זמן ><" וואי והציטוט ממועדון לילה ענק XD אהבתי את התמונה הזאת ^^ נראה לי אני אראה אותך רק אחרי סוכות .. למהלמה הכל עמוס ? שיר יא תפרנית תתחילי לחסוך כסף.

sweet shir

New member
יש לך עכשיו חופש.. בבקשה! חח

את תראי אותי הרבה אחרי סוכות. חנוכה בדצמבר לא? חח מה הקשר תפרנית? O: ואת לא מפנימה שיש לי עבודה חחחח

Charley XD

New member
נזכרתי שאני כן רואה אותך

בצו ראשון ^^ אבל צריכים הרבה כסף ! זה לא מספיק .. + אין לי באמת חופש .. יש לי מבחן בכימיה ומת'

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח הציטוטים../images/Emo6.gif אני פשוט מאוהבת

באבי נוסבאום
יכול להיות שרק אני מוצאת בו משהו סקסי, מלבד יכולות ההומור העילאיות שלו? חחח

sweet shir

New member
אני חושבת שזאת רק את... ../images/Emo6.gif

אבל הוא קורע אותי מצחוק.D:

../images/Emo146.gifואי הציטוטים פשוט =הרגו= אותיייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט נשפכתתתת פההה XDDDD ~
LOL

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד ../images/Emo6.gif

|
שיר השבוע של מקפליי
The Last Song
שיר השבוע לא של מקפליי
עברי לידר- Jesse זכיתי לאהוב בוא הכוס הכחולה גשם אחרון יותר טוב כלום מכמעט זה תמיד אהבה חולצת פסים ניסים i kissed a girl אשה לוויתן אני רוצה לבד וכו'
aerosmith - i don't want to miss a thing
אומן/ית/להקת השבוע
עברי לידר.
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
וויל וגרייס
סרט השבוע
עיצבן השבוע
אח שלי
שבגללו אני לא יכולה לראות הג"ש עד שסוף סוף שמו את זה בטלוויזיה!
העציב השבוע
שימח השבוע
שיצאתי עם חברה שלי לקניון והיה ממש כיף :] יש בויאודי את העונה השלישית של וויל וגרייס
ציטוט השבוע
היו הרבה, ושחכתתי =(
מתנגן בראש/בפלייליסט
זכיתי לאהוב - עברי לידר
המלצת השבוע
תגידו את האמת. זה עוזר D:
התמונה הכי חמה
היום הזה חרוט בזכרוני

../images/Emo73.gifקרן! :]

אני צריכה לדבר איתך אבל המסן הדפוק שלי לא עובד לי >< עיברי לידר שר את I kissed a girl? חחח

למעלה