../images/Emo156.gif../images/Emo182.gif מקוויקנד. D:
מצעד הלהיטים של מקפליי: Home Is Where The Heart Is. כי הוא הגיע לי בשאפל אחרי שלא שמעתי אותו שנים חח
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: שאפל של כל השירים שיש לי על האייפוד.. זה מה שקורה שנוסעים לאילת חח
הלהקה המגניבה של השבוע: -
קליפ שעשה לכן את זה: We Are Golden - Mika Tonight, Tonight - Smashing Pumpkins
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס, אלן, האו.סי., בטי, גוסיפ גירל, CSI ניו יורק & לאס וגאס, גריק ומועדון לילה.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לוזוכרת.
משהו ששימח: הייתי כל השבוע באילת עם המשפחה.
משהו שהעציב: השמנתי..
ציטוטיה: רוב הציטוטים משבוע שעבר כי שכחתי לפרסם מקוויקנד חח ~מועדון לילה~ ~מקריא ציטוט משיר~ " 'נוסעים ברחוב בין המון אנשים...' יכול להיות שעלית על המדרכה, מפגרת?" קרע אותי XD ~במהלך שיעור כימיה (נוראי) הייתה הפסקת חשמל.~ הכיתה מתלוננת: "למה אין מזגן?" המורה: "אין מזגן כי אין חשמל!" אני: "למה אין חשמל?" המורה: "אני לא יודעת..." אני: "אין חשמל כי הסוללה הגיעה לשיווי משקל..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק מי שלמד כימיה 5 יח"ל יבין, זתומרת שאפחד לא יבין, אבל אותי ואת חברה שלי זה קרע. XD היסטוריה במסן מתחילת אוגוסט- (21:59) שיר.: רוני דלומי פשוט בלתי נסבלת (21:59) שיר.: שמישהו ידביק אותה בשפעת החזירים או משהו (21:59) שיר.: שתפסיק לשירר חבל שהיא לא שמעה בקולי.
הבת דודה בת ה4 של חברה שלי: "אבא, חלב זה שתיה חלבית?"
Whoever said anything was possible obviously never tried slamming a revolving door.
~יצחיק רק אותיXD~ אבא שלי: "יש לך ד"ש מקנייה ווסט." ~טוויטר של טום~
Last night I shared a shower with Harry and then a bed...if this continues we'll be married and adopting a kid by the end of the tour. Maybe it's because i've only had a few hours sleep but I just cried again at Beyonce getting Taylor Swift out to give her acceptance.
דייייי נשפכתיייי מצחוק מזה! הרבה זמן שלא צחקתי ככה. XD & כולמיני דברים גזעניים ודוחים שאבא שלי אמר ואני אחסוך ממכם חחחחחחחחחחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל באייפוד חח שכחתי לכתוב מה שמעתי. עכשיו יש Runaway - Linkin Park
המלצת השבוע: אל תשמינו, זה לא כיף.XD
התמונה הכי חמה: