MCweekend

הדרוושש

New member
מק וויקנדד D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: corrupted everybody knows friday night baby's coming back כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: מכה אפורה - מוניקה סקס הבלדה שלי עלייך - רן דנקר (היה לי השבוע חשק לנוסטלגיה של השיר שלנו XD) green day - boulevard of broken dreams oasis - wanderwall lilly allen - fuck you lilly allen - not fair הלהקה המגניבה של השבוע: מק וגרין דיי קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דני הוליווד, האלופה 3, על טבעי ומועדון לילה משהו שהכעיס אתכם השבוע: החברה הכי טובה שלי (שאני מכירה כבר 14 וחצי שנים) התנשקה עם זה שאני דלוקה עליו . אני יודעת שזה לא הכי מעניין פשוט אני חייבת לפרוק.. משהו ששימח: החברות הטובות שלי :) הייתי בליאור שליין מהמגמה והיה ממש כיף למרות שהוא ממש לא מצחיק >< הייתי עם חברה בטי אן טי ושמו שם את baby's coming back והתחלנו לצרוח כמו משוגעות XD משהו שהעציב: מה שקה עם החברה.. והשבוע באופן כללי.. ציטוטיה: - מתנגן בראש / בפלייליסט: lilly allen - fuck you המלצת השבוע: לא צריך לסמוך על אף אחד יותר מידי :| התמונה הכי חמה:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifואו הבלדה שלי עלייך ../images/Emo6.gif

ודרך אגב,מה שהכעיס אותך קורה לכולם, את לא יכולה להאשים את חברה שלך,אולי היא לא ידעה שאת דלוקה עליו.. ^^

הדרוושש

New member
חח כן היה לי חשק לשיר שלנו D:

אממ האמת שהיא ידעה.. היא עשתה את זה רק כי חבר שלו לא רצה אותה.. אבל תודה בכל מקרה

../images/Emo34.gif I never thoght that i get hit

by this lovebug again
מצעד הלהיטים של מקפליי: איגנורנס XDD כל הדיסק של ROT3F ששמעתי כל יום בדרך לבצפר , עד שבנות אכזריות שברו לי אותו \: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Ignorance - Paramore Lovebug - Jonas Brothers Don't Speak - Jonas Brothers Quiet - Demi Lovato Pushi' me away - Jonas Brothers Falling Down - Selena Gomaz Kicking and screaming - Miley Cyrus Taylor Swift ft. Miley Cyrus - Fifteen [live] הלהקה המגניבה של השבוע: אממ ? קליפ שעשה לכן את זה: אני נקרעת כל פעם מחדש , שעשה לי את זה ח6ח6ח6ח6 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ג'ונאס , האנה מונטנה 3 ופיניאס ופרבבב משהו שהכעיס אתכם השבוע: אני חולה ? >< משהו ששימח: 99 בערבית משהו שהעציב: ישלי חשש לאסטמה והביאו לי משאף O.O אני כל שניה משתעלת \: ציטוטיה: דיברתי עם חברה שלי על מתי שהייתי באונייה , ו"פגשתי" את צ'ארלי סימפסון [ עזבו >< ] ואז היא אומרת לי כזה " רגע , אם את נגעת בצ'ארלי , ואני נגעתי בך , אז לפי כלל המעבר - אני נגעתי בצ'ארלי ?!?! " והיא לקחה לי ת'יד והתחילה .. טוב .. XD ואז אמרתי לה שזו היד השניה ח6ח6 אז היא לקחה תיד השניה והצטלמה איתה XDD מתנגן בראש / בפלייליסט: טאקינג און סוון יירס דאט הולי גוסט האז לפט אלון ! המלצת השבוע: אממ ? התמונה הכי חמה:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif שברו לך את הדיסק? ../images/Emo10.gif

אכזריות ! אני הייתי מכריחה אותן לקנות חדש . ><

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifאיזה חוצפניותת! שיקנו לך דיסק חדש...

מה הם שוברות לך את הדיסק!

../images/Emo146.gifחחח הציטוטים../images/Emo6.gif

מזתומרת שברו לך ?:O פשוט באו לך ושברו לך אותו??!?!? :O

dougie10

New member
אני!!!

מצעד הלהיטים של מקפליי: בושה אבל לא שמעתי השבוע!! כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: אין משהו מיוחד!! הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי.. כמו כל שבוע.. למרות שלא שמעתי שום שיר.... אבל התמונות החדשות מגניבות בהחלט!! קליפ שעשה לכן את זה: seventeen forever- Metro station תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: 90210 סודות קפואים גריק הפמלייה השרדות פרוייקט מסלול בטי- עונה חדשה המשרד גיא פינס האו סי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא משהו מיוחד משהו ששימח: הגעתי לבצפר חדש השנה ואני מאושרת!! משהו שהעציב: יש לי מלאן של פצעים בפנים וזה מתסכל אותי בטירוף!! ציטוטיה: אין!! מתנגן בראש / בפלייליסט: שום דבר-- שבוע יבש! המלצת השבוע: קרח זה טעים... ואם אתן רוצות לאכול משהו בין הארוחות שלא משמין ומכניס נוזלים לגוף קחו קרח!! התמונה הכי חמה: אין!!! וואי שבוע אחד היבשים שהיו!!! "

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אומיגד.OOOOOO:

זה.מדהים.*___________________________* #@%#^$^#@

למעלה