Into the wild

טסנו מישראל ולא נישאר לחתימות?!

חבל לך על הזמן על מה אני ומורן מדברות ברישמי על מה יהיה עם לא יהיה חתימות.. איפה מורן שתגבה אותי?@ אנחנו הולכות לטפס על השומרים אם צריך

pizi23

New member
אני פה אני פה! ונכון, אין לכם מושג איזה צעקות

אנחנו עושות שם על זה שאולי לא יהיה חתימות ואי אפשר יהיה לפגוש אותם! אנשים שם חושבים כבר שאני משוגעת
מה שלא רחוק מהאמת
חבל לכן על הזמן, מה שאנחנו הולכות לעשות להם שם! מה זה לטפס על השומרים? יאללה מכותתתתת
אף אחד לא יעיז להתעסק איתנו בכלל, אז אין לכן מה לדאוג, הכל יגיע אליהם אם הם ירצו ואם לא

its only ma

New member
../images/Emo127.gifסבבה, אבל...

וחייב להיות אבל.. המצלמה היא של אחותי [שלי התקלקלה] והיא לא נותנת לי אותה=\ אבל בסוף אני אצליח לגייס 4-5 תמונות, לא אומנותיות כל כך *פדיחה משאנון
* ו...אני היחידה שמקרית אונו בפורום, אז זה עדיין רלוונטי לעשות על העיר שלי גם? [אני בטוחה שהם אף פעם לא שמעו על העיר הזאת!!!!]

its only ma

New member
הוו טוב לדעת...../images/Emo13.gif

ולמה לא אמרת כלו על זה שאת באה הא?!?! האאא?@?!?!

chen krispin

New member
אין בעיה!

אני יכולה להחתים מחר מלא אנשים מהבצפר שלי! כשאני ימלא דף או שניים אני ישלח לך את זה:) ואני גרה ברמלה.. אני מכירה 2-3 מקומות יפים שיש לנו פה.. אני בטוחה שאני לא ימצא יותר בשלוש מקומות לצלם.. זה בסדר?

Rose131

New member
../images/Emo127.gif. וד"א, החתמתי היום 6 עמודים של עצומה,

רוצה לשלוח לי מסר עם הכתובת שלך כדי שאשלח לך בדואר?

Rose131

New member
אשלח ביום ראשוןD:

זה 6 וחצי, מסתבר
ובשביל הרקורד- לא עשיתי הכל לבד! הלכתי עם חברות שעזרו והתפדחו בשבילי ועוד מישהי [נראה לי מהפורום] הביאה לי גם דפים שהחתימה כדי שאשלח ביחד

../images/Emo79.gif ../images/Emo127.gif אין לי בעיה עם הרעיון

הבעיה היא שאין לי מצלמה XD אני אולי אבקש מחברה D:

רעיון נהדר!שאני אצלם את המדבר? חח ../images/Emo60.gif

אני אחפש גמלים וכבשים..XD אוו יש פה לא רחוק חוות יענים XD ויום ראשון אני אלך להחתים באר שבעים
ויש לי שאלה,ההופעה שתהיו בה היא ב6 או ב7? אוו לונדון אני כל כך אוהבת אותה

גם אני באר שבעית..

אני אוכל לעזור לך להחתים...אם את רוצה. ומה אפשר לצלם בב"ש? נלך לרמות, יש שם הרבה רועי צאן...

בטח בטח!

מאוד חשוב שהם יראו גם את המדבר פה.. זה מושך אנשים שבאים מארצות עם מזג אוויר יותר.. סגרירי

למעלה