Into the wild

לא הייתי בשום הופעה ../images/Emo7.gif

אבל הייתי בלונדון לפני שנה ואני פשוט מאוהבת בעיר
וואוו אתן תהיו בחמש הופעות?!?!?! זה יהיה כל כך מדהים...! גמני רוצה
קיוויתי ליסוע להופעות שבלונדון כיוון שה7 היומולדת שלי אבל אין מימון, במיוחד אחרי ששנה שעברה הייתי בארה"ב ביומולדת -_-

../images/Emo10.gif לא נורא יהיה עוד הזדמנויות

זאת הולכת להיות הפעם החמישת שלי בלונדון, ובאנגליה. אני מתה על המקום הזה. אבל אף פעם לא הייתי במקום חוץ מלונדון אז אני סופסוף אזכה לראות עוד ערים

Keren W

New member
../images/Emo2.gif אנשים חתמו לי :)

היום במעט זמן שהספקתי להחתים בהפסקות ובסוף היום החתמתי 60 חתימות (אני יודעת זה לא הרבה-אבל זו רק ההתחלה :) וגילתי הרבה בנות בשיכבה שלי שאוהבות אותם ויש להם תדיסקים היה ממש נחמד לראות את התגובות3> וגם צילמתי אני אעלה את התמונות ואבחר את ה5 הכי טובות. ומחר אני ממשיכה להחתים עשיתי לי יעד של 8 טפסים בגדרה ועוד 8 בקניון ברחובות !! וכמובן שאם אני אצליח יותר אז כמבון שאני אחתים עד הרגעים האחרונים ואז אני אשלח לכן.

SHAHARnavon

New member
אהמ אהמ...

היי אני גרה ברחובות....אם בא לך אני גם כה צריכה מחר להיות בקניון...אם את רוצה עזרה... אני ישמח להצתרף אלייך.. תשלחי לי מסר אם את רוצה או לא...=]

adiiiXD

New member
אחלה

אני מצלמת , ושולחת לך את הדף , עם הכסף לחולצות D: היום החתמתי בבית ספר ילדים שמכירים אותם , ומחר אני אמשיך עם בנות מכיתה ט', יש שם הרבה שאוהבות רוק ויש מצב שמכירות . (=

Sweet Dark Life

New member
רעיון טוב.

אבל מה אני אצלם? את החאן? את הקניון נטול חנויות שלנו? מגרש כדורגל עם שני כיסאות? מצטערת.. חדרה זה חור. ואין כאן כלום.. אני אשתדל למצוא משהו בכל זאת. אבל לא נראה לי.

חדרה זאת עיר

ועיר לא מורכבת רק מקניון ומגרש כדורגל, חוצמזה עם הזווית הנכונה כל דבר יכול להיות יפה

סבבה!=]]

אבל מה יש לצלם בפ"ת?!XDD מחוץ מששמו לנו בעיר תאי טלפון כמו שיש בחו"ל האדומים האלה..XD יש פה עוד מישו מפ"ת?<D:

ChenLove30STM

New member
כנסי

אממ סבבה רק אפשר דף עצומה? שאני יאכל להחתים גם אנשים? לא הייתי ביום קידום =\

למעלה