MeCweeKenD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי
אין לי כח לכתוב
שיר השבוע לא של מקפליי
limp bizkit - behind blue eyes Britney Spears - If you seek amy Jesse McCartney -Take Your Sweet Time Jesse McCartney - why don't you kiss her
אומן/ית/להקת השבוע
הקליק 5 , רבלדה , כמעט מלאכים
אלבום השבוע
--
קליפ השבוע
--
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
הישרדות על טבעי גוסיפ גירל כמעט מלאכים עקרות בית נואשות חברים זומזום מלחמת העולמות - איביצה
דם אמיתי - וואו פשוט. האנטומיה של גריי
סרט השבוע
טווילייט
עיצבן השבוע
שראש1 שמו פוסטר של זאק אפרון שכבר היה פעם במקום פוסטר של ג'ו ג'ונאס
חצופים. שהמורה הגמדה והמעצבנת לתנ"ך הלשינה על ה"התנהגות" שלי למחנכת שהתקשרה אליי הבייתה.רק אליי. והמורה המעצבנת והגמדה הנ"ל החליטה לאור ההתנהגות של הכיתה לעשות לנו מבחן שיכנס לתעודה שבוע הבא על פרקים שלא למדנו בכלל. האמא העקשנית, ההוזה, המעצבנת שלי
דורין
שחברה שלי פתחה קבוצה בפייסבוק "גם אני שונא את נסטיה" !!!!!!!!!!!!!!
והצטרפו אלייה איזה 20 ילדים ואחד מהם בכלל לא מכיר אותי!!!!
העציב השבוע
שקיבלתי 70 בתעודה במתמטיקה ובפיסיקה שקיבלתי 61 במבחן -החוזר- במתמטיקה אחרי שבראשון קיבלתי 52 >< הית לדג'ר
יותר הפחיד מאשר העציב - המורה שלי לג'אז שהתחרפנה בשיעור *_*
שימח השבוע
שראיתי טווילייט
שסיימתי עם המבחן האחרון במחצית הזאת במתמיטקה שסיגלית באה לישון אצלי אחרי אחר צהריים וערב ולילה מצחיקים והזויים במיוחד
שהמורה לביו' לא באה ולא היתי צריכה לעשות מבחן חיחיחיחי הסופשבוע הזה בא לי בטוב פשוט
שהמורה לחשיפה טכנולוגית מעלה לי את הציון ל90 מ85 ישששש !!! שסוף סוף מתחילה מחצית שניה ואני אהיה בכימיה וגמרתי עם כל העבודות בחשיפה טכנולוגית
ציטוט השבוע
וואי יש מלא ציטוטים משבוע שעבר כי לא עשיתי חחח דיברנו על זכויות האזרחים במדינות מסוימות שאם מישהו רוצה לעבור לגור במושב כלשהו אז כולם חיבים להסכים שהוא יעבור לגור שם בשיעור אזרחות.. גל: אם יש אדם אחד במושב שאני לא אוהב, אני יכול להדיח אותו מהמושב? אני: מה זה להדיח אותו, מה זה הישרדות!? XD אדיר: לא, זה מפרץ בן עמי
חח כי למושב שגל גר בו קוראים בן עמי XDDDDDD אופיר לא עשה שיעורים באותו שיעור.. סיגל (המורה): האחריות שלך איפה!? במקרר בבית...... בשיעור תנ"ך שריקה (המורה): לאן אתה קם? אסף: לחדד לפח שריקה: אין לחדד שב במקום! לידור: מה אתה הולך לפח יגנוב יש לידך חלון אסף: הא נכון.. שריקה: לא אתה לא מחדד בחלון!! טל:נו שריקה הוא מחזיר את העצים לטבע.. איזה גנובים
בשיעור ביולוגיה הביאו לנו מורה מחליפה גמדה כזאת שקוראים לה רקפת, והיא לאנתנה לנו לצאת
ליהי: בונא שמעו הרקפת הזאת עוד תקרקף אותנו.... ------- דוד (קורא לרקפת): כלנית.... (היא לא עונה) נו.... חמצוצית את יכולה לבוא רגע?! ברבע שעת מחנך- כל הכיתה בשקט וסיגל (המורה) מדברת והיא שונאת שמפריעים לה לדבר.... פתאום איתן עושה אפצ'י ענק !! וסיגל תוקעת בו מבט מאיים איתן: נו מה את רוצה?! זה עומד לי כבר שעה !!! סיגל: (במבט מתוחכם) מה עומד לך? -שקט- איתן: אופס זה לא נשמע טוב..... חחחח המורות החרמניות האלה
בשיעור לשון הביאו לנו את דנה (היא בבצפר בשירות לאומי במקום צבא..), והיא רוסייה.. איתן: דנה את תימניה? טל: לא היא פרידמנית !! אח שלי ביציאה באמצע משחק טאקי- איליה: יש לי כישרון... אני: איזה? איליה: ללכת!! --- אנחנו עוברים ליד תחנת אוטובוס..ואיליה רואה שכתוב "שכונת טרומפלדור" איליה: מה?! לדמבלדור יש שכונה? O: ויש עוד ציטוט נקניקי במיוחד בהודעה הבאה
מתנגן בראש/בפלייליסט
decode - paramore וקולות הברווז שאח שלי עושה
המלצת השבוע
תראו טווילייט *.*
אל תשמרו דברים בבטן
שימו זין על מי שלא מוצא חן בעיניו מה שאתם עושים
התמונה הכי חמה
אחח יש הרבה תמונות השבוע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח הציטוטים../images/Emo6.gif

מי בתמונה?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifצ'ארלי וטוד../images/Emo99.gif

צ'ארלי מהישרדות גבון וטוד הזוכה של הישרדות סין

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif אאוץ' נסטיה למה את תמיד מספליירת?../images/Emo6.gif

למרות שידעתי את זה, רחמים על בנות אחרות!

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifמה כבר אמרתי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

הישרדות גבון עכשיו משדרים ביס וגם לא אמרתי מי ניצח והישרדות סין כבר היה מזמן
אז זה לא ספויילר ^-^

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif כן אבל זה עדיין רשעי לגלות מי מנצח../images/Emo3.gif

החוקים בפורום (הישרדות) זה שאם הפרק שודר בארץ זה לא נחשב ספוילר אבל למי שיש רגשות [אני!!!!] מרחם על הזולת ולא כותב ככה סתם מנצחים פה ושם
סתם אל תיקחי קשה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחחח אני לא בפורום הישרדות אז

איי דונט נואו
אבל הישרדות סין כבר שידרו בארץ לא?! אז מה זה משנה אם אני אגיד שהוא ניצח או לא.
אין לי רגשות. אני קיר. אני טפט. XDDDD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifכמובן ששחכתי את הכותרת../images/Emo6.gif

שיים און מי
וגם שחכתי לכתוב בסרט השבוע את תחטפי את ליבי
וכמובן הציטוט הנקניקי שלי ושל פאני הקלבסקה הסקסית הזאת
דיברנו על הבלוג נאצה על מקפליי שהילדה שהפסיכוטית הזאת כתבה ...
ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: כאילו עד כמה ילדה יכולה להיות סתומה תגידי לי ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: כאילו היא שונאת אותם בגלל שהם גייז ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: וואטפ ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: למה פרדי מרקורי לא היה הומו? ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: או עברי לידר? ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: חסרים הומואים מוכשרים העולם? ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: היא ממש פוסטמה נסטיה אומר/ת: פרדי מרקורי היה הומו? ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: נסטיה ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: חור בהשכלה נסטיה אומר/ת: איזה ילדה פסטרמה XDD ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: למה את חושבת שהוא מת? נסטיה אומר/ת: מה את רוצה ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: תהיי בריאה נסטיה אומר/ת: לא אבל אולי הוא כבר לא ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: הוא מת! ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: טיפשה ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נסטיה אומר/ת: אז הוא מת או לא? ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: כן ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: מאיידס נסטיה אומר/ת: רגע הוא היה הומו ואז הוא כבר לא? ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: הזדיין עם הבנאדם הלא נכון ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: הוא היה ומת הומו ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: מוח נסטיה אומר/ת: אהה אז הוא היה הומו שהזדיין עם ההומו הלא נכון ומת מזה?! ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: הוא היה הומו שהזדיין עם הומו שהיה לו איידס נסטיה אומר/ת: איזה מפגר יכל להמשיך לזיין זונות ולא היה מת ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: ואז פרדי מרקורי מת כי הוא הודבק מאיידס ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: הוא היה הומו נסטיה אומר/ת: מרקורי זה לא שם שם כוכב? ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: טיפשה ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: כן ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: פרדי מרקורי ילדת נקניקים סקסית אומר/ת: סולן קווין נסטיה אומר/ת: חה חה כוכב על שם כוכב, ועוד הומו שנדבק מהומו אחר ומת - כמה עצוב ופתטי נסטיה אומר/ת: כן אני יודעת שהוא היה בקווין אני לא עד כדי כך טיפשה XDDDDDDDDDDDDDD טוב תאמת כן יצאתי טיפשה +++++ חחחח

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifתמונה יפה,אבל כלכך לא הגיוני שהיא עם

חולצה קצרה בשלג!XDD

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif טוד../images/Emo99.gif צ'ארלי../images/Emo69.gif

עוד 18 ימים עונה 18!!!!!!!!!!!!! (אוי איזה מגניב זה אותו מספר
) הציטוטים קורעים D: ולמורה שלך קוראים שריקה חחחחחחחחחחחח זה מצחיק בפני עצמו! ופעם אחת ולתמיד- למה את קוראת לויאולטה סיגלית?!?!?!?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחח כה ושריקה בערבית זה גנבת XDD

אז אנחנו תמיד יורדים עליה... אני קוראת לה סיגלית כי זה העיברות המכוער של השם שלה וזה כיף לקרוא לה ככה |גבות|

XDD הציטוטים קרעו אותי..

אני כזה מדברת עם חברה שלי בטלפון ולא היה לי כוח אליה אז אני קראתי את הציטוטים ואני כל שנייה צחקתי אז היא באיזה שלב התעצבנה עליי אז הייתי צריכה להקריא לה הכל..

McGirl For Life

New member
רמבו|../images/Emo85.gifXDDDD

את כל הציטוטים קראת לה בטלפון?! חחח מסכנה איזה חשבון יגיע בסוף החודש

blackroses

New member
../images/Emo59.gif you know you love me XOXO

GOSSIP GIRL צ'אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק
.
שיר השבוע של מקפליי
כל הדיסק של MITO POV
שיר השבוע לא של מקפליי
Muse - bliss Muse- starlight My Life Would Suck Without You - Kelly Clarksonseveral
אומן/ית/להקת השבוע
Mcfly
Kelly Clarkson
אלבום השבוע
MITO
קליפ השבוע
http://il.youtube.com/watch?v=8vRgncSSdv4&feature=related צ'אאאאאאאאאאאאאאאאאק
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
גוסיפ גירל
סרט השבוע
עיצבן השבוע
הקבוצה שרייבן ונסטיה פתחו עליי
העציב השבוע
שימח השבוע
87 במבחן בהסטוריה!#$%^&*#@$%^&%^
.
ציטוט השבוע
blair: "yeah, i had sex with him in the back of the limo" chuk:" several times" nate: "i slept with you in a wedding when i was her date... once" chuck: "im chuk bass" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
תראו 'גוסיפ גירל'!#@$%^&*@##%$^&*)
התמונה הכי חמה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifתפסיקי עם האשליה הזאת! אני זאת שפתחתי

את הקבוצה אני ולא נסטיה לא נסטיה אלא אני הבנתי

למעלה