../images/Emo107.gif../images/Emo79.gif .And truth be told, I miss you.
And truth be told, I'm
lying.
שיר השבוע של מקפליי: The Winner Takes It All.
שיר השבוע לא של מקפליי: אוו השבוע היה מוזיקלי חחחחח כל האלבום המושלם When The World Comes Down - The All-American Rejects
אבל Gives You Hell במיוחד.
Dirty Little Secret - AAR Move Along - AAR Reasons Not To Be An Idiot - Frank Turner Use Somebody - Kings Of Leon Sex on Fire - Kings Of Leon America's Suitehearts - Fall Out Boy Play My Music - Jonas Brothers Hollywood - Jonas Brothers Hold On - Jonas Brothers Broken Strings - James Morrison (Feat. Nelly Furtado) Don't Stop - Innerpartysystem
אומן/ית/להקת השבוע: חחח זו בכלל שאלה? ברור שד'ה אול אמריקן ריג'קטס! D:
אלבום השבוע: When The World Comes Down של הריג'טקס. דה. אני שומעת אותו נון-סטופ בלופים מיום רביעי. *-*
קליפ השבוע: Thunder - Boys Like Girls Decode - Paramore וכמובןןןןןןןןןן שGives You Hell - The All-American Rejects
טוב שלא ראיתי אותו איזה 20 אלף בשבוע האחרון חחחח
סרטון השבוע: The All American Rejects Naked Plee - חחחחחחחחחחחח זה קורע
ממש.
http://www.youtube.com/watch?v=lKpbfnRVMk8 The All-American Rejects - Gives You Hell @ Jay Leno
http://www.youtube.com/watch?v=YZXx0zYxfCo
תוכנית הטלוויזיה / סרט של השבוע:
~ פשע מן העבר, טופ מודל, חברים, מופע שנות ה-70 ומצעד הרוק של אמטיוי2.
~ פלזנטוויל. חיחי ראינו את זה בכיתה ח' בשיעור אנגלית ופתאום ראיתי שיש בהוט פאן. נוסטלגיות
עיצבן השבוע: מבחן במתמטיקה. ><
העציב השבוע: בן אדם חרא וגעגועים לנסטיה.
שימח השבוע: השלמות של טייסון ריטר.
ציטוט השבוע: .*naf Shir אומר/ת (21:49): ~מתה~ Your Worst Nightmare אומר/ת (21:49): חחח זה לא בריא .*naf Shir אומר/ת (21:50): למות?XDDD
מתוך בלוגה של פרנצ'סקהD: דברים שכתבתי על דילן. לא באמת כתבתי על דילן כלום, כי הוא כזה פוסי ולא נותן לי לקשקש עליו כמעט אף פעם, אלא אם אני "כותבת עליו בעברית", ואז זה בסדר, ואז הוא, ג'ורג' וג'יימס משיטים את ידיהם בחיוך של צ'ירלידיות אמריקאיות עם צמר גפן מתוק במקום תאים אפורים ומבקשים "תכתבי לי כמו מה שיש לויקטוריה בקהאם על הירך ועל הצוואר!", ואני, בלית ברירה, מתחילה לשרבט על שלושתם "אנורקסיה" בגדול. -- הוא כל שניה הלך לשירותים, מה שגרם לי לחשוד שבנוסף להיותו שיכור הוא גם בהיריון. .*naf Shir אומר/ת (21:32): הגעתי למסקנה שJ זה אות של שמות של חתיכים: ג'ארד, ג'ייסון, ג'יימס... Your Worst Nightmare אומר/ת (21:33): וואי נכון חחחח .*naf Shir אומר/ת (21:33): שמות סקסיים כאלה חחח Your Worst Nightmare אומר/ת (21:33): ג'נסן .*naf Shir אומר/ת (21:33): אהא .*naf Shir אומר/ת (21:33): ג'ונאסXDDDDDDDDDDDDDDDD
Ross: "Hello, didn't you read 'Lord Of The Rings' in high school?" Joey: "I had sex in high school."
ציטוט מלפני שבועיים בערך אבל שכחתי לשיםXD ~שרה פליי מיי מיוזיק.~ ~אמבר מצטרפת אלי, נדהמת מעצמה ורצה לדקל.~ אמבר: "דקללל, אני יודעת את המילים של כל השירים המפגרים שלהן!" דקל: "You officially have got five colors in your hair." לכבוד זה שפתחו ויקיציטוט להארי! XD
Tom: What do I add to the band? Harry: A few pounds. Harry: He stuck the needle in, and then went "Ooops". That's not what you want to hear when you've just been given an injection! He'd forgotten to put the medicine in the syringe.
~שיעור אזרחות~ המורה: "למדנו על זכויות האדם בשיעור הקודם. על איזה זכויות דיברנו?" ילד: "זכות קדימה." תלמיד ~בשיעור ביולוגיה, בלי שום קשר לחיים~: "חתולים הם כפויי טובה!" והמורה התחילה לצעוק עליו שהוא טועה והרביצה לו עם טושים חחחחחחחחחחחחחח קרועה.
מתנגן בראש/בפלייליסט: אמטיוי2 D: חח ניתן לראות בשירי השבוע שלי שאני די חורשת על הערוץ.
המלצת השבוע: אל תסמכו על ראש1! בגלל הפוסטרמניה (של 2006 חח) חשבתי שטייסון מכוער!
התמונה הכי חמה: יש הרבה.
(BTW, אורטל, זו התמונה שהתכוונת אליה? חח)