Official Greatest Hits Tracklisitng

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gifOfficial Greatest Hits Tracklisitng../images/Emo37.gif

הנה הרשימה הרישמית והמעודכנת של השירים אשר יופיעו באלבום
Greatest Hits כולל 2 שירים חדשים..יאיי [שד"א היה להם דמו אני חושבת והם כנראה החליטו על גירסה סופית^__^] הם הוסיפו גם קאברים שם..ולדעתי זה כ"כ נחמדד..
1. Five Colours In Her Hair 2. Obviously 3. That Girl 4. Room On The 3rd Floor 5. All About You 6. I'll Be OK 7. I Wanna Hold You 8. The Ballad Of Paul K [Orchestral Version] 9. Ultraviolet 10. Please, Please 11. Don't Stop Me Now 12. Star Girl 13. Friday Night 14. Sorry's Not Good Enough 15. Transylvania 16. Baby's Coming Back 17. The Heart Never Lies 18. The Way You Make Me Feel 19. Don't Wake Me Up 20. Five Colours In Her Hair [US Version] 21. You've Got A Friend 22. Memory Lane [Live At The Manchester Arena 2005]​
אני אהבתי! במיוחד בגלל שהם הוסיפו את השירים הללו: 1.Ultraviolet 2.Room On The 3rd Floor 3.I Wanna Hold You 4.All About You
-יש מצב לעוד עידכונים בהמשך..מקפליי תמיד..מעדכנים
[
"..So much has changed.."
] [אהמ וזה עוד הצעה לשיפור הכותרת של העידכונים..פשוט תעשו כותרת למה שאתן מעדכנות
זה מושך אנשים
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה D::

יו זה נשמע אלבום ממש טוב 3> באלי לשמוע את השירים החדשים אא
8. The Ballad Of Paul K [Orchestral Version] מה זה אומר?

m i c k e y 15

New member
כנראה עם תזמורת כלשהי

כמו ש- שי פולס אסליפ עם מין תזמורת כזאת.. וגם אול אבאוט יו..

OneStepCloser

New member
למשהו השם של השיר...

Don't Wake Me Up הזכיר לי את השיר של הייסקול מיוזיקל 2 -> what time is it? XDDDDDDDDDDDDDD כי יש שם את השורה: נואו מור וואקינג אפ אט 6 AM XDDDDDD יאיי אני רוצה לקנות את זה
. יהיה לזה גם דיוידי לא? טנקסD:

נסטיי22

New member
מישהי יכולה בבקשה לשים את הלינקים של הדמואים?

פליייייייזזז
*מתחננת*

O0NoNi0O

New member
הינה../images/Emo26.gif

http://download.yousendit.com/B517941778E3379F http://download.yousendit.com/6CF44BF029BA1D40 אלה הדמואים שמישהי רצתה פה להורדה הישר מיוטוב.. והנה תמונות מהקליפ THNL באיכות הרבה יותר טובה! והרבה יותר גדולות!! אני אהבתי נורא נוראאאאאאא http://www.4shared.com/file/25554801/2fbc4215/The_Heart_Never_Lies_Captures__McFly1combr_.html למטה כזה Download file בקטן..מקווה שאתן רואות. העתקתי את ההודעה של מיקי אז קרדיט לה ותודה מיקי3>

m i c k e y 15

New member
אני לא יודעת אם יהיה DVD

כאילו את מתכוונת DVD של הסיבוב שהם עושים עכשיו נכון? יש מצב..הם מוציאים כמעט להכל חחח

sweet shir

New member
אני מקווה שאם יהיה זה לא יהיה מעפן כמו של

NITO.
אז בסדר, אני מבינה, הם כל הזמן נגעו אחד בשני והיו ערומים בזה של וונדרלנלד (גרררררר $#@$# 33>) והתקשורת עשתה להם צרות וזה אז הזה של מושין היה מהופעה של כל הגילאים........ סבבה......... אבל אם הבא יהיה גם ככה!!! %@#@$#@
אני זקוקה לסיפוק היצרים שלי!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם XDDDDD אבל ברצינות, אני זקוקה למשהו שיפיח בי אושר!

just orr

New member
יוו D:

רק חבל שאין TCFC >< מעניין איך השירים החדשים נשמעים... *למהאיןפרצוףחושב?* חיחי יהיה את שני סוגי הפייב קולורס D: תודה רבה על העידכון

Lex 1

New member
אממ..

זאת רשימת השירים שהופיעה בוויקיפדיה לאלבום Greatest Hits: Track listing 1. "Five Colours In Her Hair" (Fletcher, Jones, Perry) — 2:59 2. "Star Girl" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:28 3. "Obviously"(Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) -3:09 4. "I'll Be Ok" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:24 5. "Obviously" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:19 6. "Sorry's Not Good Enough" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:19 7. "All About You" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:09 8. "Ultraviolet" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:58 9. "Ballad Of Paul K" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:18 10. "That Girl" (Fletcher, Bourne) — 3:19 11. "I Wanna Hold You" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 2:59 12. "Transylvania" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 4:10 13. "The Heart Never Lies" (Fletcher, Jones) — 3:09 14. "Friday Night" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:23 15. "Room On The 3rd Floor" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd, Perry) — 3:19 16. "Don't Stop Me Now" (Freddie Mercury) — 3:20 17. "Baby's Coming Back" (Andy Sturmer)- 2:30 18. "Eyes Speak Blind" (Fletcher, Jones, Poynter, Judd) 19. New Track - Ignorance (Poynter) * מבלי להתחשב בעובדה ש-Obviously מופיע פעמיים. * גם יש שם של שיר אחר חדש: Eyes Speak Blind. * והשיר החדש של דאג: Ignorance. אז מה פשר העניין? הסבר אניבדי...?

m i c k e y 15

New member
הסבר: זה מה שהיה בעידכונים האחרונים

שאורצ' שמה... והיה כתוב שם שזה עלול להשתנות.. את הרשימה הזאת קיבלנו הישר מהחנות התקליטים של HMV ברשימת אלבומים שעתידים לצאת וכתוב שזאת הרשימה הרישמית http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=220;1;56;-1&sku=687056 השיר החדש של דאגי אמרו שהוא יופיע בסינגל של THNL..אני לא זוכרת שאמרו שגם באלבום האוסף[תקנו אותי אם אני טועה
]

m i c k e y 15

New member
תיקון קישור:

כאן טוב משום מה זה פשוט לא נותן לעשות קישור אז פשוט תעתיקו.

Lex 1

New member
אההה אוקיי ו...

מה זה השיר הזה: Eyes Speak Blind? שגם הופיע ברשימה של האלבום שהופיעה בוויקיפדיה?

O0NoNi0O

New member
זה נשמע בדיוק כמו THNL

יענו המשמעויות כאלה ממש דומות, אולי זה היה השם של השיר פעם ושינו את זה ל-THNL?

למעלה