ממש אורי גלרXDDDD
M m i c k e y 15 New member 5/10/07 #38 אוקיי רק כדי להבהיר..זה הגיליון שיצא מלפני החג...יום שלישי שעבר XDD
M m i c k e y 15 New member 5/10/07 #48 XD כן..אני חשבתי שזה גם גיליון נגיד מעכשיו אבל אז ראיתי את התאריך.... הייתי צריכה לבדוקק
B butbut New member 5/10/07 #41 OMG OMG OMG OMG OMG....אני שלחתי להם שלשום עדכונים[במיייל],על כול הדברים האחרונים שקשורים במקפליי...וכנראה שהם ראו את זה!!!! וואו:]
OMG OMG OMG OMG OMG....אני שלחתי להם שלשום עדכונים[במיייל],על כול הדברים האחרונים שקשורים במקפליי...וכנראה שהם ראו את זה!!!! וואו:]
L Lex 1 New member 5/10/07 #57 הגליון הזה כ"כ משעמם, זאת האטרקציה היחידה בו ><" [חוץ מהכתבות על פארמור והרולינג סטונס]. והייתה תמונה מהסט הזה [אין לי את התמונה הספציפית שהופיעה]
הגליון הזה כ"כ משעמם, זאת האטרקציה היחידה בו ><" [חוץ מהכתבות על פארמור והרולינג סטונס]. והייתה תמונה מהסט הזה [אין לי את התמונה הספציפית שהופיעה]
נ נסטיי22 New member 6/10/07 #69 חחחחחחחחעע הם כתבו "טום פלצ'ר"../images/Emo6.gif יש לי את הגיליון... זה עם השער של טוקיו הוטל שאגב גם יש הופעה שלהם היום...
חחחחחחחחעע הם כתבו "טום פלצ'ר"../images/Emo6.gif יש לי את הגיליון... זה עם השער של טוקיו הוטל שאגב גם יש הופעה שלהם היום...
M McFly rullz New member 7/10/07 #76 מה?!!?!?יש תתמונה הזאת כל הזמן!!! אולי זה פוזה אחרת אבל יש לי אותה תמונה מללללללללללללא פעמים!!!>< הם ממש ממש לא מעדכנים תמונות.!!!
מה?!!?!?יש תתמונה הזאת כל הזמן!!! אולי זה פוזה אחרת אבל יש לי אותה תמונה מללללללללללללא פעמים!!!>< הם ממש ממש לא מעדכנים תמונות.!!!
D DoLi it is Me New member 7/10/07 #77 טום פלצ'ר וחבריו?? ../images/Emo2.gif מהם עם דאגיי?? חח סתם O.O חח חמודים^_^
M m i c k e y 15 New member 5/10/07 #47 ../images/Emo27.gifוגם../images/Emo70.gif למקפליי יש עיצוב חדש במייספייס למי שלא ראתה: http://www.myspace.com/mcfly אני ממש אהבתי..עיצוב יפה מאוד..הקליפ בראש ובראשונה וכל השאר אח"כ..נפלא מה אתן חושבות [ "..I know you believe me..." ]
../images/Emo27.gifוגם../images/Emo70.gif למקפליי יש עיצוב חדש במייספייס למי שלא ראתה: http://www.myspace.com/mcfly אני ממש אהבתי..עיצוב יפה מאוד..הקליפ בראש ובראשונה וכל השאר אח"כ..נפלא מה אתן חושבות [ "..I know you believe me..." ]
Y Yu vi New member 6/10/07 #68 יצא עיצוב ממש יפה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif דאמ, כמה הופעות ישלהם. ואני רוצה להיות באחת מהן.
יצא עיצוב ממש יפה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif דאמ, כמה הופעות ישלהם. ואני רוצה להיות באחת מהן.
B butbut New member 5/10/07 #49 ../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifתמונה של מקפליי ברדיו 1../images/Emo175.gif צילמו אותה מעריצות[כנראה]..שראו אותם שם^^ דאגי עם הnew hair שלו..נראה מסוקס^^
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifתמונה של מקפליי ברדיו 1../images/Emo175.gif צילמו אותה מעריצות[כנראה]..שראו אותם שם^^ דאגי עם הnew hair שלו..נראה מסוקס^^
L Lex 1 New member 5/10/07 #50 ../images/Emo12.gif איכה טום?? חחח דני נראה כאילו חד-גבה מצרי ><" אכן סיקוס של דאג והארי עם הפוזה החושנית
../images/Emo12.gif איכה טום?? חחח דני נראה כאילו חד-גבה מצרי ><" אכן סיקוס של דאג והארי עם הפוזה החושנית