Official Greatest Hits Tracklisitng

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifהעטיפה לאלבום

יש שמועות שזאת תהיה העטיפה לאלבום האוסף שלהם כמובן שזה כנראה זמני ויכול להשתנות
ואני מאוד מקווה שלא!
וגם את העטיפה הזו מציגים ב-HMV כאשר בודקים את האלבום של האוסף. בואו לפה

Lex 1

New member
חחח יו פרוב יור פוינט[ר](?) ><"

העטיפשה יפה..
פשוט שכזה, מה שמוכיח >> בגרות.. ואני מבינה שהחלפת הכוכב בלב הייתה לצורך הסינגל The Heart Never Lies, הייתי בטוחה שזה יהיה קבוע. או, ותנקס על האינפו מיק

O0NoNi0O

New member
היא ממש יפה../images/Emo99.gif!

אהבתי אותה, סוףסוף לא עטיפה ילדודית כזאתי, זה ממש יפה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהיא ממש יפה../images/Emo99.gif

m i c k e y 15

New member
XDD אתן מצחיקות אותי

"ממש יפה" כאילו שיש שם תמונה או משו...XDD תאמת היא סתמית כזאתי...סתם רקע שחור והשם שלהם..ארר

O0NoNi0O

New member
זה מה שיפה בזה שזה עדין כזה

לא מלא צבעים וזה, זה עדין כזה, מיוחד. אהבתי, יש לך בעיה?
טחח סתם, תתעלמי ממני.

butbut

New member
אוי משעממת לגמרי!...למה?><הם יכלו קצת להשקיע.

לא אהבתי:]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifגירסה באיכות גבוהה של Umbrella!

יש גירסה יותר טובה של הקאבר שמקפליי עשו והנה היא פה
http://www.mediafire.com/?0xeldzfgdtd שמעתי אותה בעצמי והיא טובה
יש באמצע הפרעה אחת לקראת הסוף והיא של 2 שניות
היא מההופעה ב-Leicester [
".."Some people hide their every desire...".."
]

sweet shir

New member
תודה! D:

חחחחחחחחחחחחחח המבטא הבריטי שלהם מה זה לא קשור XDDDDDD אחלה קאבר, אבל המקורי של ריהאנה יותר טוב טחחחחחח

lovemcfly1

New member
יש להם שירים חדשים?! או שאלא קאברים?!

18. The Way You Make Me Feel 19. Don't Wake Me Up אלא שירים חדשים?! למשהי יש אותם?

קרנולה

New member
אני רוצה את זה!

22. Memory Lane [Live At The Manchester Arena 2005] זה לא מה שיש בדי וי די? זאת אומרת, זה לא מההופעה שיש בדיוידי?

Yu vi

New member
אני רוצה אתזה../images/Emo11.gif../images/Emo85.gif

זה נשמע ממש טוווב ^___^

יאא איזה שירים טובים!!!

אבל לא נמאס להם לסחוט ככה כסף ממעריצם.....כאילו הם הוציאו עוד אלבום אוסף רק בתספת שני שירים חדשים... שיוציאו דיסקים חדשים במקום!!!!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifמקפליי ב-ראש 1../images/Emo9.gif

קניתי אתמול ראש 1 וכתבו גם על מקפליי על האלבום של האוסף: "יש לנו אחלה בשורות בשבילכם היום: טום פלטצ'ר וחבריו ישחררו את אלבום האוסף הראשון שלהם בחודש נובמבר! וכשחושבים על זה, הבנים הוציאו שלושה אלבומי אולפן מאז 2004 [כפרעליהם
]("רום און דה ת'רד פלור", וונדרלנד" ו-"מושן אין דה אושן"). אז הגיע הזמן שהם יאגדו את כל הלהיטים מתוכם. האוסף יכיל לפחות שיר אחד חדש, "דה הארט נבר לייז"(הלב אף פעם לא משקר), ששוחרר לאחרונה כסינגל. גרסת הדיסק של "דה הארט נבר לייז", שתוצע בקרוב למכירה בחנויות התקליטים בבריטניה, תכיל גם ראיון מיוחד עם מקפליי, שהשאלות בו נשלחו על ידי המעריצים [שכבר עידכנו אותכן לגבי זה
] וגם לא שכחנו את ה-DVD ההופעה החיה של הלהקה,שצפוי גם הוא לצאת לקראת סוף השנה. הולך להיות חורף חם, חברים!" סוף סוף משהו טוב לגביהם ראש1 אמרו
והם צדקו לגבי הכל XDD יש שם גם תמונה של הבנים..מאיזה אירוע..אין לי תמונות ממנו XD לא על המחשב לפחות.

m i c k e y 15

New member
שתביני..אמרתי לאמא שלי לקנות לי

כי הייתה לי הרגשה שיש שמה משהו של מקפליי..או שקשור אליהם כאילו השער לא משך אותי ממש *אהמ טוקיוהוטל אהמ* ואז אני כזה פותחת ורואה מקפליי אני כזה "ידעתי!!"
חבל שזה לא היה פוסטר שלהם XD וזאת תמונה ממש קטנה..חח

למעלה