Seasonal Beast

New member
../images/Emo41.gifPost../images/Emo41.gif

ממשיכים עם האלבומים, ולפי הסדר הכרונולוגי הגענו לpost. הגיגים, מכתבי נאצה/אהבה וסתם לשתף פה.
יש את העותק המקורי ברשותך?
שמעת את כל השירים בדיסק?
הדיסק מתפקד כמקשה אחת?
מדד העטיפה.
שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו
שיר שצריך להיות B-side
שיר שעדיף היה לגנוז
מ1-10, כמה שווה הדיסק? Enjoy

קוואלדה

New member
../images/Emo23.gif

יש את העותק המקורי ברשותך?
שמעת את כל השירים בדיסק?
הדיסק מתפקד כמקשה אחת? אני חושבת שמכל הדיסקים של ביורק זה הדיסק שהכי מתפקד כמקשה אחת, אני מרגישה שלכל השירים יש מסר אחיד שמועבר בכמה צורות
מדד העטיפה - מ1-10... אני חושבת ש7
שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו - אני מתלבטת בין היפרבלאד, ארמי אוף מי ואיזובל
שיר שצריך להיות ביסייד - קאבר מי או הדפונס...
שיר שעדיף היה לגנוז - אין שיר בפוסט שאני לא אוהבת, אבל אני חושבת שאנג'וי
מ1-10, כמה שווה הדיסק? במדד ביורק אני חושבת ששבע וחצי שמונה, ויחסית לדיסקים בכלל תשע

Seasonal Beast

New member
אנג'וי מעולה!

במיוחד פה. -להתעלם מהספק גבר ספק גברת, שממש דומה לפיג'יי ועושה את כל המוזיקה-

סריט

New member
זאת לילה, מה נסגר איתך.

עוד לא איבדתי תקווה שביורק תעשה את השיר הזה שוב. ;[ אוף,למה היא שונאת אותו?!

זה קשה ../images/Emo178.gif

יש את העותק המקורי ברשותך? אכן כן שמעת את כל השירים בדיסק? ב-ר-ו-ר הדיסק מתפקד כמקשה אחת? מאוד מאוד מאוד מדד העטיפה: 9, ביורק מהממת בו שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו: איסובל שיר שצריך להיות B-side: הדפונס שיר שעדיף היה לגנוז: קשה לי עם פוסיבלי מייבי
מ1-10, כמה שווה הדיסק? 9

קוֹבּ

New member
מה זה אומר בעצם, שקשה לך עם פוסיבלי מייבי?

אם תגיד שצריך לגנוז אותו.. }-[

לא לגנוז, כי יש לו את היחודיות שלו

שבתוך האלבום מתבטאת אפילו יותר טוב מבנפרד. אבל, לי משהו לא מסתדר בו. ההפקה מול הווקאל של ביורק, יש כאן התחנחנות מסוימת שמאוד מציקה לי באוזן. קשה לי להסביר את זה... אבל התחושה שלי כשאני שומע את פוסבלי מייבי היא לא טובה. וזה מספיק בשביל לא לדרג אותו יחד עם שאר הרצועות באלבום.

plants and rags

New member
תמות.

פוסיבלי מייבי השיר הכי טוב בפוסט. הייתי אומר נקודה אבל כבר שמתי אחת.

סריט

New member
יש משהו במה שאתה אומר

פוסיבלי מייבי זה נראה לי השיר עם הטקסט הכי ארוך שלה, לא? הוא נורא לופי כזה, חוזר על עצמו ובקושי מתפתח. המקצב תמיד אותו מקצב וזה מרגיש קצת כאילו עשו קופי על הבית+פזמון ופייסט 5 פעמים. בגלל זה מה שאני אוהבת, ונראה לי גם היופי של השיר הזה, זה השבירות והיציאות הקטנות מהשבלונה, כל הצרחות הפתאומיות והאטה בקצב פתאום, דברים קטנים שבשמיעות ראשונה נשמעות אותו דבר, ואחרי שאתה מכיר את השיר אתה מתחיל להעריך, ואז פתאום יש הפתעה בכל מקום, ובכל האזנה מגלים משהו חדש.

plants and rags

New member
פוסיבלי מייבי מעולה

ואת צודקת בקשר להערכה המחודשת והגילויים. כל זה רק מוסיף טענות לעובדה שהוא פשוט הכי טוב בפוסט. ואני במיוחד אוהב את הציטוט של ביורק עליו, הוא היה השיר הלא שמח הראשון שאי פעם כתבתי, הרגשתי בושה שאני כותבת שיר שלא מעניק תקווה. כאילו, אמג, הציטוט הזה גאוני. תראי איזה שיר יצא לה כשהיא לא ניסתה להעניק תקווה. יצירה קודרת, נהדרת ושבכל האזנה היא שונה.

plants and rags

New member
עונה

יש את העותק המקורי ברשותך? דה. שמעת את כל השירים בדיסק? מנהל, מה זה השאלות האלו? הדיסק מתפקד כמקשה אחת? שאלה טובה. אני חושב שלא כל כך. זה העניין שהופך את פוסט לאלבום פחות טוב מסך כל שיריו - מישהו כתב על זה פעם בקומונה יפה יותר ממני, אבל פוסט פשוט לא מרגיש מאוחד. הולך לכיוונים שונים כאלו. הוא גזעי, הוא מאמם, הוא כפרה עליו, אבל הוא לא קונספט אלבום - או לא קונספט אלבום, כי אני יודע שדיסק לא חייב קונספט כדי להיות טוב - אבל צריכה להיות האחידות הזאת, האווירה, כמו שיש בהומו-וספר-מדו. מדד העטיפה. תמונה גזעית, ביורק יפה. 8? לא יודע. שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו - פוסיבלי מייבי. פרובאבלי לאב. שיר שצריך להיות B-side - איזובל. אתם יודעים שפעם אהבתי את השיר? ממש אבל. כאילו ממש. עכשיו אני לא מבין למה. בתור בי סייד הוא סבבי אני מניח. שיר שעדיף היה לגנוז - הדפונס. אף פעם לא התחברתי אליו. די מצ'עמם אותי, בגלל זה לא ניסיתי לאהוב אותו אחרי שהבנתי שאני לא אוהב אותו. מ1-10, כמה שווה הדיסק? במדד ביורק? הוא מציג שיפור מדביוט וזוכה ל-8? משהו כזה. אני אוהב אותו. אבל לא ברמות של אלו שבאו אחריו. אה זנגביל, אחרי שפרסמתי את ההודעה הבנתי שאולי הכותרת פגעה בנפשך - אני לא רוצה שתמות.

Seasonal Beast

New member
איפה סריט[או שמא חורה?] שתכה אתכם.

הדפונס מקסים! תשמעו אותו עם האוזניות החדשות והמגניבות, שנראות יותר כמו אטמי אוזניים מאוזניות. בהתחלה ממש שנאתי אותו, ולא הבנתי מה הוא עושה שם, אבל הוא מקסים. עזבו, פעמיים מקסים. פשוט תלכו ותחשבו שאף אחד לא אמר כלום על modern things, או I miss you[חוץ מפירמידה(סופיה, ז"א), אבל היא חמודה ולא עוכרת ביורק כמוך]. [ואם סריט(או שמא חורה?) מכחישה, תמיד יש היסטוריית מסנג'ר או קומונה].

סריט

New member
סריט נחטפה.

אני קוראת לכם מכאן, עשו משהו, שחררו אותי מן השבי. אל תתנו לאידשות וכו'. קראתי את התבטאויותיהם הקשות על הדפונס, זעמי רב הוא. אני עוד זוכרת את כאב הלב מן המשחק הזוועתי ההוא, החולייה החלשה, שבו רצחתם בדם קר את השיר כשהיה עוד בחיתוליו, ואני שואלת, האין צדק בעולם? האמת שהדפונס היה אחד השירים שהתאהבתי בהם בשמיעה הראשונה של פוסט. אני חושבת שזה השיר ששמעתי הכי הרבה פעמים בתקופה הראשונה ששמעתי את הדיסק הזה. שוב ושוב ושוב. כל הזמן חיכיתי שייגמר האלבום ותגיע הרצועה הזאת וזה יהייה הקטרזיס המושלם. כשאני חושבת על זה, החיבור שלי לשיר היה ממקום מאוד פשוט ואישי של הזדהות. my headphones they saved my life כמה מורכב זה כבר יכול להיות? מיותר לציין שאת כל שמיעותיי העברתי עם הדיסקמן הגוסס שלי, ועם אוזניות כפתור קטנות. השיר הזה באמת שיר לאוזניות, אין אפס. כל הביטים הקטנים, ההאזנה המרוכזת שהשיר הזה דורש, זה באמת אוזניות. הנקישות הכי קטנות, הלחישות הכי חלשות. רואים שמי שכתבה את השיר הזה יודעת על מה היא מדברת. my headphones they saved my life אין לי מה להגיד חוץ מזה, באמת שהרבה זמן הסתובבתי נטולת מילים אחרי שגיליתי את השיר הזה, כי הוא אמר את הכל. ואני מסכימה איתכם, אגב, הדפונס זה ממש חומר לביסייד, אבל מצד שני, תודה לאל שהוא לא. כי הוא מבחינתי נקודת אור ענקית באלבום הזה. זאת רצועת הסיום שאני הכי אוהבת, נראה לי, בכל האלבומים בכלל. והייתי רצינית בקשר לזה שתשחררו אותי מן השבי, אני רוצה הביתה, בחיאת רבאק.

סריט

New member
זה מצחיק, כי אני לא סובלת את עצמי פתאום אחרי

שקראתי את כל מה שכתבתי. אז לפחות יש איזון
.

plants and rags

New member
הקשבתי להדפונס עכשיו

הוא עשוי מחומרים שדורשים להפוך אותו לבי סייד. כי הוא חמוד, והקול של ביורק שם באמת ממש טוב, וההאזנה באוזניות פסבדו גזעית. אממה - הוא מצ'עמם. חמוד, שיר ערש כזה. לא יותר.

למעלה