plants and rags

New member
אאוצ'.

כמה פעמים אני אצטרך להגיד שהוא מעולה כדי שתבינו? לא שמתם לב לביקורות המשתפכות? והוא לא נבחר במקום השני בדבר הזה שפורסם פעם בקומונה? למה אני לעזאזל בדעת מיעוט כאן? אבל, אל דאגה כי I forgive you can you can you forgive me forgive me can you can you forvige me too? איך אפשר לא לאהוב את זה?

סריט

New member
Genius, to fall asleep

to your tape last night [so warm] Sounds go through the muscles These cells are virgins Waking up slowly

plants and rags

New member
these cells are virgins

תמיד שיגע אותי. סתם, בתור משפט. לא יודע למה. above the mountain the mountain an eagle is flying

Seasonal Beast

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהב אותך יותר ויותר היום. זה בטח יעבור מחר. תהני מהתהילה ואבק הכוכבים שאני מפרז עליך, לכלוכית קטנה.

Seasonal Beast

New member
אותי מעניינת חווית השמיעה בסראונד 5.1

למישהו יצא לשמוע את האדפונס בדולבי סראונד?

Esmena

New member
סריט את צודקת במאה אחוז

עכשיו איפה משיגים אוזניות טובות כשלך? שיר מאוד מרגש וקתרזיסי לחלוטין.ווקאליות עדינה וחודרת(כמו איבוד בתולים טוב,בעצם). ולפי דעתי ה"שירערשיות"שלו היא מתכוניתיו החזקות,היא מה שהופך אותו למסע,לחוויה. אבל מה,אולי לא הייתה מזיקה לו דיאטה קצרצרה של השמנה,עיבוי סאונד קל שבקלים .אולי לא. כן,קולות הזיוף אורגזמה עלולים לעצבן במצב הרוח הלא נכון אבל ביסייד?!?!? עשית איתו צדק!

Pygmy puff

New member
הנה, במיוחד בשבילך

The Modern Things לא צריך להיות ביסייד. מה פתאום. הקטע שבו היא ממלמלת בביורקית בסוף פשוט אדיר והוא טוב מדי בשביל להיות ביסייד. [אוקיי, רגע. קראת לי פירמידה? פיספסתי משהו?]

סריט

New member
למה צריכה להיות אווירה אחידה?

זה מגניב וזה כשיש קונספט לאלבומים, זה יכול להיות נחמד כשהכל בא מאותו מקום. זה לא תמיד חייב להיות ככה. אתה יודע, נראה לי, שוולטה הוא סוג של קורבן של העניין הזה. כאילו השירים נאנסו בשביל להיות כאילו חלק מקולקציה אחת. נגיד בווספרטין ומדולה זה עבד יפה כי אני חושבת שכל השירים נולדו תוך כדי המחקר של הצלילים והנסיונות לעשות דברים מעניינים עם ה"מגבלות" של אותם אלבומים, אבל בוולטה זה כאילו השירים נכתבו בלי קשר, וההפקה כופה עליהם את האחידות הזאת. זה יוצא קצת מאולץ, הייתי מעדיפה שזה יהייה פשוט כמו שזה, כמו בפוסט, בלי התיימרות לקונספט ובלאגן. ולמרות שידברתי על וולטה, אני אשים תמונה של פוסט, כי על זה השרשור, וזה מה שיש לי פה. ביי.

plants and rags

New member
בוולטה זה

אכן טיפה מאולץ. אבל זה לא אומר שאם היא הייתה עושה חיבור לא מאולץ בפוסט הוא לא היה נהיה יותר טוב, נכון?

Esmena

New member
וולטה?קולקציה אחת?

מה?מתי?איפה? נסי בקסטרו. לכל אמן(חוץ מאלה שלא,שהם הרבה)יש את האלבום שחלק ניכר מהשירים בו נשמעים כמו שירים מאלבומים אחרים שלו . לרדיוהד זה Hail To the Theif ,לסטינה נורדנסטאם זה The world is saved(כן,אלה כל האמנים בעולם,עברתי על הרשימה), לביורק מבחינתי זה Volta.קצת ווספרטיין(הדואט השני עם אנתוני למשל), קמצוץ מדולה,רוח פוסטית פה ושם,או"פוסט כעבור כמה שנים" או "ווספרטיין כעבור כמה שנים", אולי אפילו טיפונת של הומג'ניק ודביוט.והמתקטנן שיותר עניינו ספירות מלאי מאשר אמנות,יוסיף לערימת הטענות הזו את זה ש VbV פיזית מהפסקול של Drawing restraint 9 אם האלבום הזה ניסה ליצור לעצמו קונספט של נמל/ליד הים,לדעתי זה לא יצא הכי טוב.בדביוט זה מורגש יותר. יהיה לי הרבה יותר קשה לאפיין שיר שאני אשמע באלבום הבא של ביורק הבא עלינו לטובה בעזרת השם כ"-זה! זה כמו בוולטה!"אם כי מי יודע.אולי אני טועה בכל מה שאמרתי כאן.אני ,אישית,לא מרגישה קולקציה ,קונספט או אחידות.

Pygmy puff

New member
אין לי רעיון לכותרת.

יש את העותק המקורי ברשותך? נקסט
שמעת את כל השירים בדיסק? נקסט!
הדיסק מתפקד כמקשה אחת? שאלה טובה. ברובו כן.
מדד העטיפה: 8 וחצי. תמיד אהבתי את העטיפה של פוסט. קודם כל ביורק נראית מצויין שם, שזה ידוע; אני חושבת שהעטיפה מייצגת יפה את האלבום- צבעונית, אורבנית, תזזיתית. אני אוהבת את הפסים האלה בכחול-אדום שיש לה על הבגד, הם מזכירים לי מעטפות של חו"ל. [אפרופו פוסט. זה בכוונה או שזו רק אני?]
שיר שהדיסק לא היה עומד בגללו: Army of Me, Hyper-Ballad
שיר שצריך להיות ביסייד: Enjoy. יותר מדי מזכיר לי את Vilently Happy, שזה רע.
שיר שעדיף היה לגנוז: I Miss You. מצטערת, לא עושה לי את זה. אבל אני מרשה שגם הוא יהיה ביסייד. גם Headphones משעמם אותי לפרקים.
מ1-10, כמה שווה הדיסק? בסביבות ה-7.

למעלה