The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif The Silent Weekend ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

קצת באיחור, היו לי בעיות עם המחשב.
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס אופנה אלטרנטיבית מיי כמיקל רומנס להקת HIM (רד הוט יצאו
) המציפנים: (76) Amir Noy (83) TheImpactBoy (96) The Girl Who Lived (97) Cry For The Moon (128) אזירפאל (139) The Phantom Agony (151) אטומיק בייגל (257) Liquid Dreams (377) PerfectSP (498) מגרש השוודים (ירידה במספר ההודעות
אבל עדיין -
) השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע פנאן.

נו למה אתם מצפים../images/Emo69.gifאני 50 שעות פחות

במחשב
שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: GLS (כרגיל
) וכל ביונד דה וויל.. במיוחד שיר הנושא. אלבום השבוע: beyond the veil arcane rain fell-draconian after forever- after forever מה את/ה שומע/ת עכשיו: death come near me-draconian דבר טוב שקרה השבוע: שביתה! ופוסטר של וויט'ין
דבר רע שקרה השבוע: אהמ, לימודים מחדש.. >< ומערכת מפלצתית משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהשביתה תמשיך?.. >< אתר השבוע: כרגיל, תפוז
מאכל השבוע: שוקולד
ספר השבוע: מלאכים ושדים.. אני לא מתקדם בזה בכלל למרות שזה ממש מעניין! >><< סרט/סדרת השבוע: סרט? למי יש זמן לראות סרט?
תמונת השבוע: הייתי שם תמונה שלי עם דראקוניין, אבל חבל להרוס לכולם את הסופ"ש
סופ"ש נעים לכולם

אתה יכול לתת לי את המסנג'ר שלך?

החלפתי כתובת והייתה לי הרגשה ששכחתי מישהו :X:X מצטער;; אה כן, אני אענה על השאלון יותר מאוחר P:

Jilian

New member
עונה../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: TTBTR שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Amaranth של נייטויש אלבום השבוע: אממ אין אלבום ספציפי מה את/ה שומע/ת עכשיו: Amaranth דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי רושם על המורה לביולוגיה:p דבר רע שקרה השבוע: אנחנו חייבים לבוא עם חלוק למעבדה :-S משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתהיה שביתה
אתר השבוע: יוטיוב מאכל השבוע:ספגטי בולונז ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: בתול בן 40
תמונת השבוע: אין לי רעיון

PerfectSP

New member
חרא שבוע../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין:The Kill-30STM(Acoustic) אלבום השבוע:מטאורה והייבריד ת'אורי.ו Plain White T'S-Every Second Counts מה את/ה שומע/ת עכשיו:לסט טריין הום אקוסטיק[אני מקווה שאתם יודעים שזה של לוסטפרופטס
] דבר טוב שקרה השבוע:דבר טוב?
לא מצאתי. דבר רע שקרה השבוע:להתחיל?
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:חופש. אתר השבוע:כאילו שהיה לי זמן להיות במחשב השבוע. מאכל השבוע:סנדוויץ?!אולי כי זה מה שאני הולכת לטחון כל השנה,כי אנחנו גומרים יותר מדי מאוחר לכיתה ט'. ספר השבוע:ספר מתמטיקה
סרט/סדרת השבוע:כן,גם לזה יש לי המון זמן...
תמונת השבוע:אין תמונות.[=

אני במציפים?../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

וואו, השתפרתיXD שיר/י השבוע של ווית'ין: -.- שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Dead אלבום השבוע: אין -.- מה את/ה שומע/ת עכשיו: את אח שלי צועק לי שאני אכין לו לאכולP: דבר טוב שקרה השבוע: שביתה
. דבר רע שקרה השבוע: בית ספר ): משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"א. אתר השבוע: -.- מאכל השבוע: סושי ספר השבוע: Harry Potter and the Deadly Hallows - סיימתי
. סרט/סדרת השבוע: הדייט שדפק אותי
. תמונת השבוע: ---> (אמאלה
)

רועי123456

New member
אין מצב, הוא כתב 498 הודעות בשבוע?

אם כן הוא באמת
(או סתם משועמם) סתם סתם XD השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: angels שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:שביתה דבר רע שקרה השבוע: המורה לספורט לא רוצה פירסינגים בשיעור משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתה אתר השבוע: אין מאכל השבוע: שניצל ספר השבוע:מתמטיקה 4-5 יחידות לימוד סרט/סדרת השבוע:הטרמפיסט החידוש
סרט ענק תמונת השבוע:

PerfectSP

New member
מה ז"א? ../images/Emo190.gif

זה בשבוע אחד 500? עוד לא קלטתי איך סופרים את זה. כי אני לא הגבתי פה מלא זמן,אז אין סיכוי שהייתי מקום שני ככה
הסבירו לי

רועי123456

New member
כן גם אני לא הבנתי איך סופרים את זה

יש פה איזה קונספירציה אני אומר לך

PerfectSP

New member
כן,זה הבנתי../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אבל איך תפוזבל,סופר את זה?!

שלי..

למה רד הוט יצאו? כי רק אני אוהבת אותם פה... :( לא יפה! ] [אה, ואני שונאת את אווננבננס] |תחת|
שיר/י השבוע של ווית'ין: רסטלס שיר/י השבוע לא של ווית'ין:נייטוויש- פרעה סיילס טו אוריון אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: וויטין- אנטר. דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת 18 לאחי D: דבר רע שקרה השבוע: אמא מעצבנת. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ראש השנה, יומולדת לאחותי [17]
אתר השבוע: ממ.. פורום השבוע- אופנה אלטרנטיבית! מאכל השבוע: עוף
[בחדר אוכל בעבודה..] ספר השבוע: אין לי זמן לקרוא.. סרט/סדרת השבוע: גם זה. תמונת השבוע: לא צריך.

Amir Noy

New member
חרא שבוע ../images/Emo128.gif_../images/Emo128.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:אמממ... Frozen Hand Of Sorrow Mother Earth Ice Queen Our Farewell Deceiver of Fools Stand My Ground שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Draconian - Daylight Misery Draconian - It Grieves My Heart 30Seconds to Mars - Capricorn (A Brand New Name) Tarot - Pyre of Gods Papa Roach - Last Resort Swallow the Sun - Descending Winters Seether - Truth Metallica - Fight Fire With Fire Incubus - Anna Molly In Flames - Trigger In Flames - The Quite Place Apocalyptica בכללי הכל... אלבום השבוע: Apocalyptica 3 אלבומים אחרונים *_____* + ההופעה *______* Delain - Lucidity Draconian - Where Lovers Mourn + Arcane Rain Fell Metallica - Ride the Lightning Pearl Jam - Ten Sonata Arctica : For the Sake of Revenge + Reckoning Night + Silence + Songs of Silence - Live in Tokyo + Victoria's Secret + Winterheart's Guild מה את/ה שומע/ת עכשיו: Draconian - It Grieves My Heart דבר טוב שקרה השבוע: אממ...לא קרה...
דבר רע שקרה השבוע: בכל השבוע הזה...ימים אחד לאחד..פשוט מגעיל וחרא...
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתיהיה שביתה ביום ראשון/שני
אתר השבוע: יוטוב/ישראבלוג/תפוז
מאכל השבוע: אממ...כמעט ולא אכלתי השבוע..
ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין.

למעלה