The Silent Weekend

צברתי כוחות../images/Emo69.gif

כמה זמן עבר מאז שלא היה לי כוח הא?P: שיר/י השבוע של ווית'ין: The Dance The Other Half of Me שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- Gethsemane Nightwish- Two for Tragedy Nightwish- Sleeping Sun Theatre of Tragedy-Venus Theatre of Tragedy- ..A Distance There Is.. אלבום השבוע: אממ..נניח שדה דאנס.. חרשתי עליו P: מה את/ה שומע/ת עכשיו: למרבה הפלא כלום. דבר טוב שקרה השבוע: שומדבר דבר רע שקרה השבוע: בי"ס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שמישהו יפיל אותי מצוק?D: אתר השבוע: לאסט אף אם מאכל השבוע: אממ סלט++ ספר השבוע: זיכרונותיה של גיישה סרט/סדרת השבוע: השעות!!!
הפרקליטים, יריחו, הקס, קרוב לבית, הטופמודלהבאה[שתקו שובB|] כרגיל תמונת השבוע: אין P: סופשבוע נעים לכולם^^

To The Edge

New member
יש לי ווידוי

אני גם אוהבת לראות מדי פעם הטופ מודל הבאה
זה נחמד מאוד וגם מעניין נו ><

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהבת לראות את הבגדים שהן לובשות ++ בגלל זה אני גם אוהבת פרויקט מסלול. מישהו רואה את זה? XD

To The Edge

New member
כן!!1

חח גם את זה אני רואה לפעמים אבל דווקא הבגדים שהם מעצבים לרוב ממש לא משהו

Liquid Dreams

New member
כן ><

השמלה של אוסטין- מה לעזאזל עבר לו בראש? >< ואיך לעזאזל זה ניצח את השמלה היפיפיה של נורה?

To The Edge

New member
שבוע עמוס ביותר ../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - Ice Queen acoustic
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Leaves' Eyes - Elegy, The Thorn, Mourning Tree After Forever - Cry With A Smile Sonata Arctica - Replica, My Land, Last Drop Falls אלבום השבוע: Sonata Arctica - Songs of Silence Leaves' Eyes - Vinland Saga ו-ME כי קשה להעביר שבוע בלי לשמוע שירים ממנו. מה את/ה שומע/ת עכשיו: - את גרסאות הפסנתר לשירים של וויט'ין ביוטוב
דבר טוב שקרה השבוע: - כיתה י' עשתה רושם נחמד
דבר רע שקרה השבוע: - עד היום השני [
] בו גיליתי שכבר השנה יש לי 6 בגרויות!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: - הממ שמישהו יפתיע אותי ויציע לי לטוס איתו לאמריקה
אתר השבוע: - יוטוב. איך לא? מאכל השבוע: - מסטיקים וקפה
ספר השבוע: - "צלה של הרוח" - אני רק בהתחלה אבל בינתיים הוא ממש טוב. הכתיבה מעולה. [וסוציולוגיה במעגלי החברה
] סרט/סדרת השבוע: - שום דבר מיוחד. תמונת השבוע: -

"הממ שמישהו יפתיע אותי ויציע לי לטוס איתו

לאמריקה" כלבה
שנתיים כבר אני אומר לך את זה *משלב ידיים*

To The Edge

New member
נו אז קדימה!

במקום לדבר שנתיים, תביא כרטיסים. אם נגיע לארה"ב מהר אולי גם נספיק לאיזו הופעה אחת של וויט'ין לא?

Liquid Dreams

New member
וינלנד סאגה ../images/Emo99.gif!

יו אני אוהבת את האנשים כאן. טיההההייידןןןןן אררר קוווהוווומט D:

למעלה