The Silent Weekend

Liquid Dreams

New member
נאור, הגעתי למסקנה שאתה טועה ../images/Emo69.gif

וינלנד סאגה זה פשוט אלבום מושלם בלי שום פגם ואני כל כך כל כך אוהבת אותו ולאבלורן לא למרות שיש שם כמה שירים שממש אהבתי.

To The Edge

New member
אני גם חושבת שהוא אלבום יותר טוב

אבל לאבלורן גם מעולה! רק שוינלנד סאגה טיפה יותר
האלבום הזה כ"כ מחזיר אותי לחורף האחרון
אולי בגלל זה יש לי סימפטיה מיוחדת אליו

סוס על חמור

שיר/י השבוע של ווית'ין: ביטרסוויט, דיפ ווית'ין, אוברקאם *_* שיר/י השבוע לא של ווית'ין: סופרמאסיב בלאק הול- מיוז
אלבום השבוע: אנטר + דא דאנס, TSF, בלאק הולז & רבליישנז-מיוז מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: אממ.. ביתספר[?!] דבר רע שקרה השבוע: ביתספר! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"אביבוש אתר השבוע: ישרא, תפוזבל מאכל השבוע: אורז עם חמאה בלחם *________* ספר השבוע: לא היה לי זמן לקרוא++ סרט/סדרת השבוע: שודדי הקאריביים 3, הייסקול מיוזיקל, פמילי גיי תמונת השבוע: נופ

ATWA

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: John Frusciante - Time Tonight מה את/ה שומע/ת עכשיו: Dick Dale And His Del-Tones - Misirlou השיר המפורסם הזה מספרות זולה, זה שבלאק אייד פיז עשו לו קאבר דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי טראגוס דבר רע שקרה השבוע: אני כבר לא בת 15? משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום סרט/סדרת השבוע: נמלטים... למרות שראיתי כל פרק 10 פעמים

Ice Queen 7

New member
../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Sleeping Sun אלבום השבוע: Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: קוקוריקו דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: בי"ס, ונפלה לי הסיכת ווית'ין מהתיק במקום לא ידוע >_> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתה אתר השבוע: deviantArt מאכל השבוע: שניצלטבעול ספר השבוע: העונג שבחברתי - סטיב מרטין (מומלץ) סרט/סדרת השבוע: אחים ואחיות
מזמן לא בכיתי ככה X____X תמונת השבוע:

chyio

New member
~~

שיר/י השבוע של ווית'ין: TC שיר/י השבוע לא של ווית'ין: סליפינג סאן/גתסמן אלבום השבוע: אושנבורן מה את/ה שומע/ת עכשיו: גתסמן דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר |אימו| דבר רע שקרה השבוע: בצפר ;[ הברזות על השבוע הראשון ;[ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתה וחופש, אלא מה אתר השבוע: כלמיני אתרים של אמנים למיניהם מאכל השבוע: אין ספר השבוע: אין ]: נראה לי שאני אתחיל השבוע איזה ספר סרט/סדרת השבוע: בויז דונט קריי (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;), והתכנית ההיא בNG על העוברים ["בתוך הרחם"] *__* תמונת השבוע: אין

Liquid Dreams

New member
אני אהיה לי ביייייתתתת לעצמיייייייייייייייייי

אשמור אותיייייי מלחש הקנאההההההההההההה מיום כבד רודף שינהההההההההההההה להלהלההההההההה ~מפגרת~ שיר/י השבוע של ווית'ין: אוברקאם שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מבול
אלבום השבוע: אין משהו ספציפי מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של קרן
דבר רע שקרה השבוע: המף לא דעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא דעת ++ אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר השביעי שסיימתי סוף סוף[הללויה ><] והראשון שהתחלתי באנגלית שוב ++ סרט/סדרת השבוע: לא יודעת XP תמונת השבוע: אין לי עכשיו...

A t a s h i

New member
אעאעא, יש לי את Enter!!~ ../images/Emo99.gif

בדיליי, שוב. XD שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of Light. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - Even In Death. אלבום השבוע: של ווית'ין? Enter. בכללי - Paramore - Riot!. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Ever Dream. דבר טוב שקרה השבוע: השגתי את Enter מקורי, סופסוף. D: הגיע אליי היישר מהולנד.
דבר רע שקרה השבוע: גורשתי מהלהקה שלי באכזריות רבה.
והם אפילו לא שילמו לי את ה-140 ש"ח שהם חייבים לי!~ XD נראלי שזה היה השבוע, חח. :X וגם, ביטלו לי את הסופשבוע, כי, חברים הומואים, והתחיל ביצפר. ביכס. >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אע. לא יודעת. חופש? XD אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: ניוקי.
ספר השבוע: 'הארי פוטר 7', עדיין תקועה אי שם בפרק 10. משעמם מדי. XD סרט/סדרת השבוע: 'CSI: מיאמי'. אפילו שניו-יורק יותר טוב, כבר ראיתי את כולה. ]: תמונת השבוע: נה.

A t a s h i

New member
האמת שאני משתדלת להימנע מהם, בינתיים. XD

אפילוג נוראי, לא בטוחה שאני רוצה להגיע אליו בכלל, חח. :X

../images/Emo64.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: It's The Fear שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Amaranth אלבום השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו: אמרנת'
דבר טוב שקרה השבוע:שביתה דבר רע שקרה השבוע:שומדבר <: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שאמא תסכים לי ללכת לנייטוויש P: אתר השבוע:- מאכל השבוע:- ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע:רקוויאם לחלום
תמונת השבוע:-

PerfectSP

New member
גם אני הייתי בטריפ אמרנת'../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

יצאתי ממנו

למעלה