To Do List

../images/Emo41.gifTo Do List../images/Emo41.gif

אוקיי,אז זה שרשור שיכנס לטאגליינס
אז אני רוצה לראות את כולם משתתפים
כמו כן,נפתחה לא מזמן שנה חדשה....ולכל אחד יש ציפיות ממנה
אז המטרה של השרשור הזה היא לכתוב את כל המטרות שאתם רוצים להגיע אליהן השנה מכל בחינה [לימודים,חברים,עבודה וכ'],ההישגים שאתם רוצים להשיג ואת השינויים שאתם רוצים שיקרו. [לדוגמא: לרדת במשקל,להוציא רישיון,למצוא עבודה וכ'.] סוג של to do list כזאת[: בסוף השנה,לקראת י"ב נפתח שוב שרשור,וככה נראה מה הספקנו ומה עוד נשאר לעשות
יאלללללללללללה

Stinki Winki

New member
ראשונה?../images/Emo3.gif

הממ. -להצליח במגמות שלי. -להוציא ציונים טובים בבגרויות. זהו בערך מבחינת לימודים... ומבחינה אישית יותר: -לרדת קצת במשקל. -להשתפר בציור. -חבר. וזהו אני חושבת. איזה חסרת מעוף אני@_@

ראשונה../images/Emo70.gif

או קיי, מה שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו- בלימודים:
לקבל סופי מאה בשאלון 006
לשמור על הציון בהיסטוריה
לא לקחת את הלימודים ביותר מדי קלות [יש לי נטיה פשוט לא להתכונן לדברים חשובים]
להצליח קצת יותר במגמה ולא להראות לעצמי ככ גרועה
להשקיע ולא להיות עצלנית ולדחות הכל לרגע האחרון
לנצל את המחנה אמנות שיש לנו בחורף ולהנות בו [שנה שעברה היה אסון]
להמשיך במדיניות של "אני לא מקשיבה בשיעורי תנ"ך ומוציאה ציון מעולה" ולא בתחום הלימודים:
להכיר יותר אנשים מהשכבה כי נראה לי שאני לא מכירה חצי ממנה כמו שצריך [ואני עוד בבית ספר קטן]
למצוא איזה בחור:-\
להפסיק לריב עם חברות שלי על שטויות
לרדת 5 קילו
לא לעזוב את הצופים זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליו עכשיו...

"אני לא מקשיבה בשיעורי תנ"ך ומוציאה

ציון מעולה" - זו השיטה הכי טובה. גם אני דוגלת בה. שיעורי תנ"ך הם כה מיותרים....

Infinity AL

New member
../images/Emo45.gif גם אני עם השיטה הזו

זה מדהים, רק בתנך אנשים מאמצים את השיטה הזו, לפחות ממה שאני מכירה, אין אפחד שעושה את זה בשום שיעור אחר, אבל בתנך כולם ישנים...

נו בטח! הכל כתוב בתנ"ך

למה צריך ללמוד משהו מעבר לזה? פשוט קוראים תוך כדי מבחן

כיף לכם../images/Emo10.gif../images/Emo183.gif

אצלי יש המון רש"י, רמב"ן, רד"ק, ראב"ע ומשתמשים רק בתנ"ך בלי פרשנים

בית ספר דתי חח../images/Emo183.gif

תנ"ך לצערי אני עושה 3 יחידות, למרות שממש רציתי 5 אבל לא הסתדרתי עם זה.. גזל לי המון זמן מהיום ולא הספקתי דברים אחרים=[

eynav br

New member
אווו יש המון...

רשיון[ לא יודעת אם זה יקרא] ללמוד אנגלית[נוסעת ל9 חודשים לארה"ב בשביל זה] לדבר כבר פורטוגזיתתתתתתתתת
[אני פה יותר משנה, מבינה ולא מדברת
] לרדת במשקל רק שלא ניראה לי שזה אקרא
לקנות נעלי ספינינג
חחח אם אני אוכל[הלואי
] למצוא עבודה ולעבוד וכו'.. זהו בעיקרון נריאה לי המטרה הגדולה ביותר היא ללמוד אנגלית...חייבתתתתת!!!! אגב שנה הבאה אני מסיימת ללמוד לא עולה לי"ב...
בארץ אני אמורה להיות בי"ב ופה אני גם בשנה האחרונה, מסיימת ללמוד בדצמבר... וואי ניראה לי אני בין הגדולים פה... הפורום או לא שביעיסטים[17]???? חחחח

קוואמיי

New member
וואו, אני יכולה לסגוד לך??

את גרה בברזיל?? אין לך מוגש עכשיו עד כמה מקנאה בך... אני מנסה ללמוד כבר שנתיים פורטוגזית (אולם רק מהטלויזיה אבל ככה למדתי אנגלית) ולא כזה הולך לי.... איך הגעת ללמוד בברזיל ביכלל?

eynav br

New member
אני בשליחות

עבודה של אבא... אני כבר שנה וחודשיים פה ועוד לא למדתי את השפה
למדתי הרבה, מבינה הרבה לחשוב שלפני לא ידעתי במילה בפורטוגזית אבל אני לא מדברת בכלל, זה כזה מעצבן.... O s H e R s i t A - כן אני גרה בחו"ל, בברזיל...

ברזיל זה מגניב ביותר

כתבתי גם בשרשור קשר איפה שהתמונה עם התוכי אבל אני מציינת את זה עוד פעם [!!!] חלום לגור בדרום אמריקה

eynav br

New member
אמ...

אני אגיד לך את האמת אני ממש שמחה שהייתה לי את ההזדמנות הזאת לגור פה, להכיר את האנשים פה, את הכל..
אבל אני לא ארצה להשאר פה כל החיים שלי...

כל החיים ברור שלא..

ואם לא לגור תקופה מסויימת אז אחרי צבא אני חייבת טיול של חצי שנה+ בדרום אמריקה.. זה ככה מאז שאני זוכרת את עצמי אני פשוט מאוהבת בתרבות, באנשים, במקומות..

קוואמיי

New member
צודקת, אבל לגור שמה במשך זמן מוגבל

זה בהחלט כיף. ותגידי, איך זה שעדיין לא למדת את השפה? את בחברת ישראלים כול הזמן?

eynav br

New member
כי אני טיפשה...

פשוט ככה.. אני בכלל לא בחברת ישראלים, אין פה לא יהודים ולא כלום.. יש את ההורים שלי, אני ועוד משפחה יהודית אחת שההורים שם מדברים עברית, זהו... אם מההתחלה הייתי מתחילה לדבר עכשיו בטח הייתי מדברת שוטפף כמעט אבל לא דיברתי וגם עכשיו אני עדיין לא מדברת גם מה שאני יודעת..

למעלה