To Do List

dark dumb

New member
או.קיי הרשימה שלי:

- להתקבל לפרוייקט נהיגה - במקרה ולא (חס וחלילה טפו טפו טפו), לשכנע את אבא לתת לי לצאת לפולין, כי כבר התקבלתי במחיר מסופסד - להשאיר/לעלות את הממוצע שלי - למצוא אהבה

YouR LucK

New member
הממ../images/Emo110.gif

מבחינה לימודית- להשקיע ולהצליח בהכל. לצאת לגדנע ולא להמרמר שם על כל שטות קטנה. להנות במחנה אמנות והממ לממש את מה שצריך לעשות [אה ענבל?
כבר סיכמנו..] כל השאר- לשמור על הגזרה חח. לטפח את עצמי ולהראות טוב. להכיר עוד אנשים, זה יכול רק להוסיף. ואם יתמזל מזלי, אז שיקרה משהו ביני לבין מישהו. אם לא אז.. באסה.

אוקיי,עכשיו אני../images/Emo13.gif

-לא לנשור מבי"ס -ואם זה לא יקרה,אז להוציא בגרויות סבבה. -ולנסוע גם לפולין. -לרדת במשקל -לקנות כבר קלידים,להתחיל ללמוד ולהתמיד בזה עד שאהיה מספיק טובה. -להשתפר יותר בגיטרה,בתיאוריה [למוזיקה],ובכלליות בהכל! -להיות איתו. [לא שיש סיכוי שיקרה,אבל זה גם תקף על משאלות
] -להפסיק להיות כ"כ ציניקנית מגעילה ואגואיסטית שכולם שונאים. -להפסיק לצאת עם אנשים יותר מדיי גדולים ממני ולמצוא אחת ולתמיד מישהו בטווח הגילאים של שנה-שנתיים ממני! -להישאר בעבודה שלי -לא לריב יותר מדיי עם המשפחה. -אני בתקווה גם להפסיק לעשן... -להתחיל ללמוד נהיגה [ולא,עד שנה הבאה אני עדיין לא יהיה בת 17 ככה שרישיון יהיה ב2 do list של השמיניסטים
] -להגיע לאיזשהו איזון עם עצמי,לשים סוף לשינאה העצמית וללהיכנס לדיכאון כל שני וחמישי בגלל זה. -להיות מוקפת באנשים שאוהבים אותי,ולנפות את כל אלו שסתם עושים את עצמם. -להפסיק לחיות את העבר,להתגבר על הכל,ולהשלים עם המוות. וואי,בטח יש עוד כ"כ הרבה.
[מישהו קרא את זה בכלל?
]

אוקיי ככה.....

המטרות לשנה זאת...... לימודים: להשקיע יותר בלימודים, ולהיות פחות במחשב, ויותר ללמוד, ולהצליח. חברים: להכיר עוד אנשים... ולחזק קשרים עם אנשים שאני מכירה. עבודה.: לעבוד בחופשים... רשיון נהיגה: ללמוד לתיאוריה ונהיגה, בסוף י''א. אההההההה ועוד משהו. יש לי עוד חודש, צו ראשון.... נקווה לטוב..... ולכל מי שיש גדנ''ע השנה, אל תפסידו, לכו לזה, למרות שזה קצת קשה.... אבל לא להפסיד.

למעלה