To Do List

may0rw

New member
לא.. חח גם אני לא ../images/Emo13.gif

המשלחת אצלנו עכשיו בפולין!

may0rw

New member
אני (=

ממ להצליח בלימודים.. ולעבור בגרויות בציון מספק. להוציא רשיון להתחיל להופיע וזהו בערך

may0rw

New member
חח שלום גם לך../images/Emo13.gif

או להופיע או להיות מגניבה כמו שירי =]

יאללה ../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif

אז ככה...... :
להצליח בכלל בלימודים
להצליח להשאר עם ציונים טובים בפיזיקה
להתחיל לרצות לשבת בשיעורי תנ"ך וזה כעיקרון הקטע הלימודי...
ללמוד לתאוריה ולהצליח..ואם אפשר גם להתחיל ללמוד נהיגה אולי גם עד שנה הבאה לסיים
להוריד בין 3-5 קילו
לטוס לפולין {שזה רק בחופש הגדול...}
חבר לא יזיק..{או לפחות לדעת מה אני רוצה ממישהו ספציפי}
לא לפרוש מהקיקבוקס!! {אני כבר רואה אותי פורשת
} וזהו...בינתיים
יאללה שתהיה לנו שנה מוווצלחת ואמן שנראה את זה עוד שנה..יהיו הרבה

Conviction

New member
אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת.

- לקבל מעל 80 בבגרות במתמטיקה. - לקבל מעל 80 גם בכל שאר הבגרויות.
- ללמוד, לשם שינוי. להשקיע. - למצוא עבודה. [אני בשלב מתקדם! יום ראשון ראיון, והוו!] - לרדת קצת במשקל.
- ללמוד לנגן על גיטרה. [אני יודעת, אבל אני רוצה ללמוד בצורה מקצועית.] - לקנות גיטרה אקוסטית. - לקנות מצלמה וללמוד צילום. - לעשות פירסינג באף. - להחכים מהמסע לפולין. [וכמובן גם להנות.] - להתחיל ללמוד לתאוריה. בנתיים זה כל מה שעולה לי לראש.

moshe present

New member
לעשות השנה-

-ציון שיספק אותי במתמטיקה...ושהמבחן הנוראי שהיה היום לא ישפיע על ההמשך.. -להצליח שוב בהסטוריה -רשיון אאא אוך אבל יש לי עוד די הרבה זמן -טיול שנתי לחרמון :) { אתם שמחים לבוא לאילת אני שמחה לסוע לחרמון :) } -לסוע בחופש הגדול עם חברות לאיה נאפה או משהו אחר -עבודה בקומפוזיציה ולהמשיך אותה לי"ב -להתקדם בבלט הרבה.. -לראות את החברה הכי טובה שלי שגרה בצד השנה של הארץ הרבה -לסוע לאיזשהי הופעה במרכז לפחות פעם אחת -להתחיל ללמוד גיטרה -לעשות כיף בגדנ"ע לא יכולה לחכותתת -וכמו נראה לי 90% שיהיה לי חבר חח -לסיים את הסדרה של שבט דוב המערות ( מישהי בטעות קראה?) וואו זה ייקח שנים עם ההמון זמן שלי -להכיר הרבה אנשים חדשים ונחמדים טוב זה לא ייגמר חחח אז זהו :) מקווה שכל מה שכתבנו ייתגשם.. חברות שלי ואני עשינו משהו דומה-כל אחת כתבה את הדברים שהיא רוצה שייקרו השנה ואז שמנו הכל בשקית וקברנו את זה {עד שמצאנו מקום יא אללה) ובסוף החופש הגדול שנה הבאה נוציא את זה ונראה מה קרה...

טוב אמ

-להצליח לעשות כריאוגרפיה במחול -לעמוד בפרויקטים שמציבים לי -לקבל ציוני מגן טובים(80 ו לא נחשב טוב בשבילי:/) -להצליח בבגרויות -לגבוה כמה סנטימטרים
(לא תלוי בי
) -לקיים מערכת יחסים עם מישהו
(אל תענצו בי מבט:|) -להאריך את השיער ולהתאפק לא להסתפר נמ
נראלי שסיימתי

אוקיי,

- לעבור את כל הבגרויות עם ציון של יותר מ-75. - לעשות את כל הבגרויות P: - לעבור ממגמת תושב"ע לספרות כבר. - חבר? :) - להוציא רישיון. - ללכת לצו ראשון ולא להבריז
. - לא לקבל ביטולי מקצוע בכלל. - לסיים את השנה עם ממוצע 75-80. - להצליח במגמות ^_^. - לקבל 100 בשאלונים 001 ו-002 במתמטיקה סופי ומעל 80 ב-003 (מתמטיקה). - לקבל יותר מ-90 בשאלון E באנגלית. - לשקול 50 בסוף השנה. - לעבוד, להרוויח כסף. - להגשים חלום. - ללכת סופסוף לבומבמלה או לאילת בפסח. - להתחיל להופיע. - להתחיל לקחת שיעורים בקיקבוקסינג. - ללמוד לנגן כבר על הגיטרה. זהו, נראהלי.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifממממ...

לעבור בגרות במתמטיקה.. אני כל פוחדת מזה ואני כל כך גרועה במתמטיקה אבל אני חייבת לעבור!! אממ רשיון כמובן ולטוס לפולין (למרות שאני לא בטוחה מתי יעשו את זה לשכבה שלנו.. השנה או שנה הבאה)

אניניניניניני../images/Emo140.gif../images/Emo183.gif

קודם כל ב-ה-צ-ל-ח-ה לכווולםםם במטרות שלהם
המטרות שלי
לסיים את המגמה שלי בממוצע מעל 90/95[כאילו, רוצה מעל 95 אבל גם ב-90 אני אהיה מרוצה חח]
להתחיל להשקיע את כל מה שאני יכולה בלימודים כדי להצליח
לרומם את הפורום עולם הבידור והזוהר[חח לא סתם אני מנהלת לא?!
כנסו
]
להצליח לעבור את כל הבגרויות השנה בציון סופי מעל 90
לסיים עם הדיאטה כבר שכל הזמן בעליות ומורדות
להתחיל לעשות יותר דברים שאני אוהבת[ציור, אומנות וכו']
להכיר אנשים חדשים ולא להיתקע כל הזמן עם אלה שאני מכירה מכיתה ז' וזהו
לשפר את הביטחון העצמי שלי
להפסיק להיות עצלנית
חח זהו=] נראה לי

Come Alive

New member
יאללה ../images/Emo9.gif

להשיג 75-100 בכל המגנים/בגרויות
להשיג ציונים טובים במבחנים בכלליות
שהמורות יאהבו אותי, ולא ישנאו אותי כמו בשנים שעברו
לא לשים זין על הילדים ששונאים אותי
להוציא רשיון, כמובן!!!
להשאר במשקל שלי, בלי להשמין שוב בחורף כמו תמיד
למצוא לי עוד אהבה, כמו החבר שלי לשעבר לפחות. [אם לא לחזור אליו חח]
להכיר חברים חדשים, והרבה
לאהוב את עצמי במאה אחוז
לא להכנס לדיכאון נראה לי שזהו

Yellow Tush

New member
גמני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

העיקריים שלי: -להצליח בבגרות במתמטיקה -לעבור תאוריה -להתחיל ללמוד נהיגה -ללמוד קצת צרפתית -לנסוע לאילת או לסתם מקום אחר עם חברים -ללמוד לצלם מקצועי יותר

צטלע

New member
אמ.

- לא לתת ללוח מבחנים המגעיל לשבור אותי. - להצליח במבחנים, במיוחד בפיזיקה ומתמטיקה. - להוציא מגנים טובים. - להצליח בבגרויות. - לצאת לבלות יותר. - להתחיל לסמפט אנגלית.. - לגרום למורה לצרפתית להפסיק לתקוע לי מבחנים ובחנים יום לפני מתכונות. - ואם כבר צרפתית, אז לעבור את היחידה הראשונה בשלום ובעיקר את הבגרות בע"פ. - להצליח לדבר עם הדרגים היותר גבוהים בביצפר כדי שיהיה יותר טוב
זהו בעיקרון.

למעלה