TOP10 היום בסטאר

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifTOP10 היום בסטאר../images/Emo41.gif

כרגיל- אין צורך לסמן ספוילרים. אבל לא לתת מידע בכותרת- זה הורס! אז מה היה לנו היום? שוּט

אז ככה:

ממה שאני זוכרת, כי הייתי חייבת לחזור לעבודה ישר אחרי השידור בו - הופעה די טובה, אבל כל הזמן נראה שהוא חוזר על עצמו. מה שכן, הוא כמעט לגמרי נפטר מהזקנקן הכעור שלו, אז כל הכבוד על זה! ג'סיקה - סיימון ממש קלע כשהוא אמר שחסר לה ה- likability factor! כאילו, היא טובה והכל, אבל אני ממש לא מתה עליה אנואר - כרגיל נרדמתי ממנו, אין בו שום דבר מיוחד נדיה- וואוו! נדיה זאת המועמדת שהכי מעצבנת אותי לאחרונה, כל גישת הדיווה הכוחנית שלה, נראה שהיא ממש מחזיקה מעצמה, זה מעצבן! היא ממש מזכירה לי את לה טויה משנה שעברה שגם אותה לא סבלתי קוני - can you spell mind blowing? כי זה מה שזה היה, אפילו לסיימון לא היה משהו רע להגיד, ומהתגובות אתמול בפורומים הבנתי שהרבה אנשים שלא אוהבים אותו בד"כ אהבו את ההופעה הזאת, ייפי! ניקו - יש לו קול מעולה, אבל כריזמה של קוטג'... אנתוני- אותו אני יותר ויותר אוהבת משבוע לשבוע, וחשבתי שההופעה היתה ממש טובה, אבל די ברור שסיימון כבר סימן אותו כמועמד להעפה ונראה שאנתוני ממש נפגע מהביקורת שלו, הוא היה נראה על סף דמעות
אני ממש מקווה שהוא לא יעוף! קארי - חזרה להרדים עם מוסיקת קאנטרי, דווקא חבל כי בשבוע שעבר היא היתה ממש טובה בעיני, ודי כבר עם השופטים שנופלים לרגליה בכל תכנית סקוט - ההופעה הגרועה של הערב, הוא גם ממש לא נראה כמו בן אדם נחמד והאישיות זה כן חלק מהתחרות, ואין ספק שהוא לא דוגמן - אז שיתחיל לארוז
וונזל - הופעה מעולה!!! מכל הבנות היא הכי נחמדה, כל הכבוד! וזהו, יו אני ממש מחכה לתוצאות!!

•BluEyeS•

New member
היה נחמד :)

היום נשארתי בבית כי יש לי מתכונת באנגלית מחר אז ראיתי ב-10 P: וונזללל!!! תמיד חשבתי שהיא בסדר אבל היום, וואוווו! ניקו חמוד כתמיד, קונסטנטין הראה צד קצת שונה (אהבתי), וקארי מדהימה ושמישו יעיף את סקוט ואנתוני מהטלויזיה שלי. עכשיו!

d58

New member
אין בכלל שאלה מי צריך לעוף היום :

סקוט! ובגדול. אני לא מבינה גדולה במוזיקה אבל הוא ממש זייף בתחילת השיר...אז צר לי סקוט אבל ביי ביי

Juliann

New member
ביקורת על השלושה הראשונים בינתיים

בו- אני מתחילה לחבב אותו [תאמינו או לא] חשבתי שההופעה היתה חמודה, יותר מדי גרירת מיקרופון אבל בסך היתה כייפית! הבעיה היא ששנאתי את השיר, מה זה לא התחברתי אליו... השואו עצמו הציל את זה. ג'סיקה- האמת שבשניות הראשונות יכולתי לעצום עיניים ולחשוב שליאן ריימס שרה את זה אבל אחכ כמה מהתווים טיפ-טיפה התפספסו, בכללי ווקאלית מאוד טוב לדעתי, השיער הקצר מקדימה לא מחמיא לה...ואני חושבת שסיימון מגזים. אנואר-קראתי כל כך הרבה ביקורת רעות שציפיתי לאסון אבל בכלל לא. אני לא מבינה למה רנדי וסיימון מתעקשים להחמיר איתו, אומנם פאולה הגזימה אבל ההופעה היתה מאוד טובה, קצת רועד בהתחלה-אמצע אבל תווים כמו שהוא מביא לאף אחד בתחרות הזאת אין.

darklighter

New member
הוא אמר ש...../images/Emo115.gif

שיש לה קול טוב אבל ההופעה הזאת הייתה די נשכחת forgetable...

Juliann

New member
ביקורת על השאר....

נאדיה- על הבמה הילדה מלכה
למרות שהקול רק בסדר והשיר היה מוזר ולא קליט, יש לה את זה לגמרי. היא הפרפורמרית הכי טובה היום, וגם בהשוואה לזמרי MTV, היא משאירה את ביונסה לאכול אבק [מבחינת שואו, לא קול]. קונסי- פעם ראשונה העונה שהיו לי פרפרים. הוא מאוד מאוד מרגש שהוא שר בלאדה. בכלל גברים עם קול עבה ששרים בלאדה זה בדר"כ מהמם. נראה שהשופטים החליטו שהכי טוב שהוא יהיה פופיסט אבל קונסי פשוט מראה הרבה גיוון בהופעות שלו, אני שמחה שהוא קיבל קרדיט ופיק-בק טוב היום. חוץ מזה שהוא נראה ממש מקסים, הבגדים היו עדינים יחסית דווקא מתאים לו. אנתוני- יפה לו בלי משקפיים אבל העיניים שלו נעלמו שם איפשהו, אני ממליצה על קצת אייליינר [זאת לא ירידה גם לקליי שמו]. החולצה בתוך המכנס מקדימה היתה די בלעע אבל נעזוב סטייל- מבחינה קולית סבבה לגמרי ואני לא יודעת מה סיימון רוצה מהילד באמת שלא. הופעה ממש יפה של אנתוני. ניקו- תמיד היה בו משהו מעצבן ששנאתי אבל אני מודה שגם שבוע שעבר וגם השבוע בראבו ניקו. יש יכולת קולית מרשימה, יש סטייל, יש תנועה על הבמה, היה יופי. קארי- נראתה כמו בובה היום, מאוד מאוד יפה. והשיר מתאים לסגנון קול שלה והיא נשמעה מעולה כרגיל אבל אני עדיין מחכה לאיזה ביג גלורי נוט כזה, עם קול כמו שלה הייתי מצפה שהיא תוכל להפגיז תווים, איפה זה מאמי? סקוט- בלע. פשוט לא ברמה של השאר היום ומגיע לו לעוף. וונזל- מותק מותק מותקקק!!! שיחקה אותה. בקלות ה-הופעה של הערב. לא האמנתי שיש לה כזאת יכולת! והיא היתה מהממת. גם בקול וגם במראה. כפי שאתם רואים אני במצב רוח טוב יחסית אז אין הרבה ירידות
ובאמת חשבתי שהיתה תוכנית מוצלחת, לא יודעת למה האמריקקים לא התלהבו. קשה מאוד לבחור בוטום 3 השבוע... סקוט בטוח לגבי האחרים ממש אין לי מושג. מי היה מאמין חחח כולם כמעט היו טובים היום באמת. אמריקה נוטה להאמין לסיימון אז הייתי אומרת שהשניים הנוספים יהיו אלה עם הביקורות הפחות טובות.. אנתוני קרוב לוודאי, אולי נאדיה, אולי ג'סיקה, אולי אנואר, אולי ניקו.. האמת כולם [חוץ מסקוט] היו טובים אז אין לי מושג!

IrishKiss

New member
חחח אז אנחנו לא הולכות לריב השבוע..

אנתוני היה מ-ד-ה-י-ם!!! מבחינה ווקאלית היתה לו הופעה מושלמת... על הסטייל אני חייבת להגיד שהירוק הזה היה דיי מזעזע ובכלל זאת היתה חולצה לא מחמיאה...ג'ינס מוזר...אבל הוא מהמם בלי משקפיים...אני חושבת שהעיניים נעלמו בגלל שהחולצה כל כך בלטה...צריך משהו שיקפיץ לו את העיניים.. הייתי בשוק מהתגובה של סיימון! מה הוא רוצה ממנו?!?!?! הוא עמד לבכות:(

DaRk LoLi

New member
הביקורת..

בו-נחמד מאוד, הוא כבר מתחיל למחזר את עצמו וחבל
ג'סיקה- ההופעה שלו ביחס להופעה הקודמת הייתה ממש גרועה
לא הייתה לה כריזמה ולא כלום..
אנואר- הופעה מרדימה מאוד, היו פה ושם זיופים..
נדיה- היא כול שבוע מדרדרת.. איפה ההופעות הכובשות
הופעה ממש גרועה..
קונסנסטין- הופעה מעולה
שיחק אותה
ניקו-הופעה גם ממש ממש טובה(ההופעה הכי טובה שלו עד היום
)
אנתוני-אני לא מבינה איך השופטים לא אהבו את ההופעה.. כאילו הייתי ככה אחרי התגובות שלהם
הוא היה ממש טוב היום,והוא גם נראה ממש טוב בלי המשקפיים שלו
קארי- טוב קארי זאת קארי, היא מדהימה כול פעם מחדש(למרות שההופעה הקודמת שלה הייתה יותר טובה) איזה קול יש לה
go carrie go carrie
סקוט-הופעה נחמדה מינוס.. לא אהבתי בכלל
וונזל-הופעה טובה,לא יותר מזה.. היא חמודה והכול אבל ההופעה הייתה טובה ולא יותר ולפי דעתי ההופעות הפעם היו פחות טובות מפעם שעברה
פעם שעברה הייתי אחרי כול הופעה ככה

yinnon2

New member
top 10--דעתי...:)../images/Emo103.gif

הייתה תכנית טובה (לא מדהימה אבל גם לא גרועה..) קארי ללא ספק מבססת את מעמדה בתור המובילה בתכנית-היא פשוט מצוינת.. מה שאהבתי בתכנית הזו שכמעט כל מי שלא אהבתי עד לתכנית הזו הפתיעו אותי לטובה (אנתוני חסר המשקפיים סוף סוף וניקו שנתן אחלה הופעה) אבל השלישי שלא כ"כ אהבתי עד התכנית זהו סקוט והוא פשוט היה איום היום (הוא כבר משעמם,הוא שר את אותם שירים כל הזמן,לא מרענן,לא מרגש-נשאר אותו דבר,ובתור אחד שצריך להוכיח את עצמו מבחינה ווקלית יותר מהאחרים בגלל שההופעה שלו לא משו--זה לא מספיק...) ועכשיו למצטיינים:כמו שאמרתי קארי היא הראשונה היום מבחינתי,אחריה בא קונסטנטין שעשה הופעה מרשימה ואחריהם באות ג'סיקה ו-וונזל..(גם נדיה,אנואר ובו היו טובים,אבל לא יותר מטובים.) הבוטום 3 זה לא כ"כ משנה כי אחד מהם בטוח יהיה סקוט והוא יהיה זה שיילך הבייתה..

Kryptonite

New member
תוכנית טובה.../images/Emo168.gif

ג'סיקה - לא מת על השיר הזה, אבל היא עשתה אותו די טוב אנואר - אני לגמרי הסכמתי עם השופטים. חלק ראשון - משעמם, חלק שני - מצויין נדיה- במילה אחת - שעממון. לפחות השיער שלה ניראה נורמלי קוני - נחמד ביותר, אמנם קרי שרה את זה באודישן שלה - וזה דבר שקשה להתעלות עליו, אבל הוא נתן לשיר ביצוע שונה לגמרי. אפילו אהבתי ניקו - הוא נורא הזכיר לי את כריסטינה אגילרה בתנועות ידיים משומה o_O לא משהו מעניין מידי בכל אופן אנתוני- בהתחלה הוא נורא עצבן אותי, אבל יש לו קול טוב... הוא מכוון יותר מידי על הקהל של הבנות 12 קארי - חזרה לרגיל שלה, לא התלהבתי... די משעמם אפילו אחרי שבוע שעבר המדהים סקוט - הוא זייף, הוא לא יודע להופיע בשיט, אני לא מאמין שלינדסי עפה והוא עדיין נשאר וונזל - מצויינת פשוט.

Anat L

New member
מי שצריך לעוף.....

סקוט או אנתוני!!! הם ממשיכים למחזר את עצמם ודי זה נמאס... זאת רק אני או שאנתוני נראה כמו ניק קרטר בלי המשקפיים?(וזאת לא מחמאה חח) כשהוא דיבר לפני השיר הוא אמר שהוא הגיע לאמריקה כשהוא היה קטן, מאיזה ארץ הוא הגיע? קונסטנטין היה בסדר, כשהוא שר בלדות זה די מצליח לו.

Anat L

New member
ועוד משהו......

בדרך כלל סיימון צודק אבל הפעם הייתי בהלם כשסיימון אמר שקונסטנטין היה יותר טוב מבו! בו הרבה יותר טוב לדעתי... ורק אני שמתי לב שפאולה דלוקה על אנואר?

Juliann

New member
קונס באמת היה יותר טוב מבו

סוף סוף אני מסכימה עם סיימון
וכן זה ידוע שפאולה רוצה את אנואר ועכשיו
חחחחחחח...

Juliann

New member
את ניקו היא תעשה אחכ...או שמה ביחד?

חחחחחחח פאולה הורגת אותי, הילדה שרוטה

למעלה