אז ככה:
ממה שאני זוכרת, כי הייתי חייבת לחזור לעבודה ישר אחרי השידור בו - הופעה די טובה, אבל כל הזמן נראה שהוא חוזר על עצמו. מה שכן, הוא כמעט לגמרי נפטר מהזקנקן הכעור שלו, אז כל הכבוד על זה! ג'סיקה - סיימון ממש קלע כשהוא אמר שחסר לה ה- likability factor! כאילו, היא טובה והכל, אבל אני ממש לא מתה עליה אנואר - כרגיל נרדמתי ממנו, אין בו שום דבר מיוחד נדיה- וואוו! נדיה זאת המועמדת שהכי מעצבנת אותי לאחרונה, כל גישת הדיווה הכוחנית שלה, נראה שהיא ממש מחזיקה מעצמה, זה מעצבן! היא ממש מזכירה לי את לה טויה משנה שעברה שגם אותה לא סבלתי קוני - can you spell mind blowing? כי זה מה שזה היה, אפילו לסיימון לא היה משהו רע להגיד, ומהתגובות אתמול בפורומים הבנתי שהרבה אנשים שלא אוהבים אותו בד"כ אהבו את ההופעה הזאת, ייפי! ניקו - יש לו קול מעולה, אבל כריזמה של קוטג'... אנתוני- אותו אני יותר ויותר אוהבת משבוע לשבוע, וחשבתי שההופעה היתה ממש טובה, אבל די ברור שסיימון כבר סימן אותו כמועמד להעפה ונראה שאנתוני ממש נפגע מהביקורת שלו, הוא היה נראה על סף דמעות
אני ממש מקווה שהוא לא יעוף! קארי - חזרה להרדים עם מוסיקת קאנטרי, דווקא חבל כי בשבוע שעבר היא היתה ממש טובה בעיני, ודי כבר עם השופטים שנופלים לרגליה בכל תכנית סקוט - ההופעה הגרועה של הערב, הוא גם ממש לא נראה כמו בן אדם נחמד והאישיות זה כן חלק מהתחרות, ואין ספק שהוא לא דוגמן - אז שיתחיל לארוז
וונזל - הופעה מעולה!!! מכל הבנות היא הכי נחמדה, כל הכבוד! וזהו, יו אני ממש מחכה לתוצאות!!