TOP10 היום בסטאר

נועה167

New member
נכון!

היא ממש קורעת אותי! ונראה לי היא מתה על שניהם.. (ניקו ואנואר)

darklighter

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

גם היום היא נראתה די שרוטה...אבל כבר לא נדלקת על סיימון... שמתי לב שגם לאנואר וגם לניקו יש לה משהו...טוב זה עניין של טעם... לדעתי הגברים הכי שווים בתחרות זה קונסטנטין ובו

IrishKiss

New member
הוא עלה מאוקראינה...

והוא באמת הזכיר טיפה את ניק...אבל אני אוהבת את ניק אז זה בסדר... דווקא ההופעה של אנתוני היתה מדהימה.. סקוט לגמרי פישל...הוא הרס את אחד השירים הכי יפים שיש...

MoGanC

New member
ראיתי מהאמצע,אז בינתיים

אני אכתוב רק על מה שראיתי: קונסטנטין - לא יודע למה אמרו לו שזה היה הווקל הכי טוב שלו,הוא נשמע לי בדיוק אותו דבר,זה לא כאילו הוא זייף בצורה רצינית איי פעם (טראומות ממקיילה
).בכל מקרה,לא התלהבתי יותר מדיי מההופעה. אנתוני - בתור אחד שאוהב דת' מטאל אני חייב להגיד - הבנאדם פשוט צרח @_@..מה נסגר איתו בסוף השיר? כאילו הוא ניסה להיות over the top ו...טוב,זה מה שיצא
ניקו - חוץ מזה שהוא נראה כמו בקסטריט בוי בפנסיה השירה היתה דיי טובה ואני גם אוהב את המפתח שבו הוא שר את השירים שלו,יותר גבוה מהרגיל,הוא יצא בסדר... קרי - אני אוהב את השיר הזה,ישר זיהיתי כשהיא התחילה לשיר,אבל היא ממש לא הגיע לרמות של השיר המקורי,התאכזבתי. סקוט - חלש,מרדים,פיצ'י
הוא בסיכון ללכת הביתה. ונזל - שירה מעולה,אבל היא בכלל לא נקשרת לשיר.מה זה צריך להיות,היא מענטזת למצלמה ומחייכת בזמן שהיא שרה i have nothing...ם.ם ואני היחיד ששם לב שהיא מזכירה את אבא שלה בכל הזדמנות שקיימת?!? קצת יותר מדיי קרובה אליו,הייתי אומר <_< טוב,את ה4 האחרים אחרי שאני אראה ^.~

darklighter

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

"ניקו- בקסטריט בוי בפנסיה"
כמה שזה נכון...

MoGanC

New member
המשך: ^_^

בו - אהבתי את השירה,אהבתי את ההופעה,לא אהבתי את כל מה שקרה אח"כ (i'm moooved? בבקשה,תחסוך לנו את הפדיחות האלה >_>) ג'סיקה - מבולגן,לא אהבתי. אנוואר - צדקו רנדי וסיימון,הוא מנסה יותר מדיי להסתמך על התוים הגבוהים ולא על כל השיר. נדיה - איזה שיר שולת :}~ היא עשתה אותו טוב אבל היא בסיכון גבוה עוד מהשבוע הקודם. מי עף: סקוט אם יש צדק,אנוואר בשביל השוקר השנתי?

נועה167

New member
תגובתיי

אז ככה: בו- היה טוב ואני ממש מקווה שישאר עד הסוף אבל היום לא היה ההופעה הכי טובה שלו..אבל נחמד עדין. ג'סיקה- היא שרה מדהים לדעתי אבל השיר לא הייתה בחירה מעולה. אנואר- אני אישית לא אוהבת את השיר הזה בכלל אבל הוא שר אותו טוב. נאדיה- מעולה כרגיל.. מיותר להגיד את זה כל שבוע אבל ההופעה שלה תמיד מעולה רק לא תמיד בוחרת שירים נכון השבוע היה סבבה! קונסי- חמוד! לא מעריצה שלו פה כמו כולם חח אבל נראה לי אני בדרך.. חח סתם אבל הוא ממש חמוד. היה מעולה היום לדעתי. ניקו- היה מעולה.. לסיימון נראה לי יש משו אליו.. לא אוהב אותו! בקושי מביא לו מחמאות.. טוב נו זה סיימון. קארי- מעולה! נראה לי מתים עליה שם, וגם סיימון! וונזל- ממש וואוו אהבתי נהנתי היה מדהים היא שרה והופיעה מעולה! אנטוני- אממ סביר.. אפשר להגיד שדיי טוב אבל אישית לא מתה על השיר וההפועות שלו שד"כ. סקוט- ממש לא משו.. לדעתי הוא היה הכי חלש היום למרות שבפעמים האחרונות הוא שיחק אותה.. חבל. אני חושבת שוונזל הכי הפתיעה והייתה מעולה!

darklighter

New member
ללא ספק../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif

וונזל היא ההפתעה של היום ושל התחרות בכלל

darklighter

New member
Top 10- 90's../images/Emo115.gif

רייאן הרג אותי שהוא אמר שסיימון חוגג עשור לקניית החולצה ועדיין לובש אותה
באופן כללי היום היה פחות טוב מפעם שעברה...
בו-נשמע מצויין כרגיל, נתן הופעה מצויינת והראה שגם לו יש סקס אפיל...עדיין המועדף שלי
. רציתי לחנק את סיימון שהוא אמר שזה נשמע כמו הופעה בחתונה. היה נראה כאילו בו מנסה להיות קונסי...
ג'סיקה-בחירת שיר טובה. שרה מצויין והתלבשה נורמלי הפעם, נראה לי שהיא רזתה...אבל בכל זאת הופעה די מאכזבת...מסכימה עם סיימון שזה היה forgetable.
אנואר-יש לו קול טוב אבל הוא היה משעמם ומרדים...
נדיה-התחילה לעצבן אותי עם הadditute שלה...היא פרפומרית טובה אבל הקול שלה לא יפה בכלל....
קונסטנטין
-הסכמתי עם מה שהוא אמר בהתחלה ששנות ה90 היו מצויינות לרוק...הוא נשמע מצויין היום, שיפור גדול מבחינה קולית, והוא נורא ריגש אותי
...מסכימה עם רנדי ופולה שזו ההופעה הקולית הכי טובה שלו. ומסכימה גם עם סיימון שהפעם הוא היה יותר טוב מבו...(בדרך כלל אני יותר אוהבת את בו).אחד המועדפים שלי
ניקו-הופעה טובה, אחת הטובות שלו...אבל אני לא מתה על הקול שלו... אין בו משהו מיוחד ויש לו כריזמה של צ'יפס...פאולה דלוקה עליו
אנתוני-הייתה הפתעה לראות אותו בלי משקפיים הוא נראה הרבה יותר טוב ככה...לגבי ההופעה אני בדרך כלל לא אוהבת אותו אבל לדעתי הוא השתפר השבוע והפסיק לזייף.
קארי-הופעה מצויינת, יש לה קול הכי טוב מבין הבנות,טוב שחזרה לקאנטרי. עדיין אחת המועדפים שלי.
סקוט-היה לבוש מצחיק כאילו הרגע יצא מהבית עם הפיג'מה
הקול שלו נשי מדיי והוא מזייף...סיימון הרג אותי מצחוק שהוא אמר שאם הוא היה בקריוקי הוא היה מכבה את הווליום... מסכימה
וונזל-משתפרת משבוע לשבוע. הייתה לבושה הכי יפה מהבנות. הופעה מצויינת, בחירת שיר מצויינת, לדעתי היא אחת הטובות בין הבנות...תחרות קשה לקארי... המועדפים שלי- כרגיל בו, קונסטנטין
וקארי ועכשיו הצטרפה גם וונזל. הבייתה-סקוט,נדיה או אנתוני דחוף

הדעה שלי...:)

את וונזל וקארי משש אהבתי פשוט הופעות מצוינות! וונזל נתנה ביצוע מדהים הופתעתי לטובה ממנה וקארי כמו תמיד עושה הופעות טובות תמיד אהבתי אותה. אנתוני רק האודישן הראשון שלו היה טוב מאז הוא נותן הופעות לא טובות, ולדעתי מחר סקוט יעזוב הוא זייף בשיר...את ההופעה של בו אהבתי בדרך כלל אני לא אוהבת את ההופעות שלו ואני לא מבינה מה מוצאים בו אבל היום הוא היה נחמד.

אוקיי...

קונסי-היה יפה היו הופעות שלו שיותר אהבתי נדיה-שרה יפה אבל למה הפרצופים יאו זה רק מה שאני זוכרת שראיתי

R o t e m O p

New member
הטופ 10

אני אומרת לכם הדבר היחיד שמבאס אותי בזה שעוד שבועיים אני מתגייסת זה בעובדה שדווקא עכשיו העניינים מתחילים להתחמם...ואני הולכת להפסיד את זה ! בו - אהבתי כשהוא עלה על השולחן של השופטים ! יא מלך... ג'סיקה - מבחינה קולית היא הייתה דווקא טובה ומאוד אבל ההופעה עצמה הייתה די משעממת כי היא פשוט עמדה שם ולא זזה. תעשי משהו עם עצמך ! אנואר - אני מתחילה ממש לא לאהוב אותו. עוד פעם זיופים ויש לו מין מבט כזה בעיניים של תדהמה מהולה בחוסר אונים כאילו הוא זועק מבפנים "הצילו! אין לי מושג מה לעשות עכשיו!". אני רוצה את אנואר שלפני הטופ 12 בחזרה ! אנתוני - ששש תשמעו...לא ההופעה הכי טובה של הערב ואני לא נהיית איזה מעריצת אנתוני אבל אחרי ששמעתי את השיר שוב בmp3 הוא דווקא די טוב הפעם. פה ושם כמה ריגעי אופרה אבל סך הכל עשה עבודה טובה. קארי - הפעם אהבתי אותה. לא מתה על קאנטרי אבל גם היא עשתה עבודה טובה אבל אני עדיין חושבת שהיא מוערכת על יתר המידה. היא לא הבחורה הכי טובה שם והקול שלה לא הכי יפה... קונסטנטין - ממשיך להתחזק. למרות שלא אהבתי את הצורה שהוא סיים את השיר. ההתחלה הייתה טובה אבל הסיום ככה ככה. נאדיה - אני מסכימה עם סיימון שהיה חסר מלודיה לשיר. ההופעה הייתה טובה אבל היא יכלה לבחור שיר יותר טוב. ניקו - הוא טוב. ניקו הוא טוב. די ברור שהוא לא יזכה, אבל כיף לשמוע אותו. ואני אוהבת אותו נורא *מחזיקה אצבעות שהוא יצליח להשתחל לטופ 5*. סקוט - בהחלט ההופעה החלשה ביותר של הערב. זיופים מפה ועד להודעה חדשה ולא רק זה אלא גם שאם כבר בוחרים שיר כזה אז צריך להופיע איתו כאילו החיים שלך תלויים בזה וההופעה הזאת הייתה מאוד על אש קטנה. בינוני ביותר. וונזל - אבא של וונזל הוא זה שלבש את החליפה הכתומה ? כי הוא נראה קצת כמו סרסור... חחח, לא משנה. ממש אהבתי את ההופעה הזאת ! ההופעה הכי טובה של הערב. ממש הפתיע אותי. לא האמתי בגרוש שהיא יכולה לשיר ככה. כל הכבוד לה. מי עף ? מאמינה ומקווה שסקוט מי יהיו אלה שיתמכו בו מהצד ? קשה להגיד, אולי אנואר ונאדיה או נאדיה וג'סיקה.

darklighter

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif

"אנואר - יש לו מין מבט כזה בעיניים של תדהמה מהולה בחוסר אונים כאילו הוא זועק מבפנים "הצילו! אין לי מושג מה לעשות עכשיו!". "

14מתן

New member
../images/Emo148.gifTop10 לדעתי..../images/Emo149.gif

קודם כל, פאולה עדיין על משו חחחחח לא עבר לה עוד וזה מפחיד איך היא לא דפקה איזה "טאצ'דאוון" קורע שלה היום זה לא ברור בו - היה בסדר מינוס...חחחחח והכובע הזה שהוא לבש של הפרה רק פאולה יכולה ללבוש
ג'סיקה - יש לה קול טוב והיא הפייבוריט שלי, אבל אם היא לא תקח את עצמה בידיים ותבחר שירים נורמליים היא תעוף !!
אנואר - נמאס לי מהקול שלו ! זהו נדיה - מופיעה טוב, זה לא מספיק אבל קונסטנטין - היה די טוב ! לא ציפיתי לזה ממנו...אם מורידים ממנו את כל הפוזה הוא ממש בסדר ניקו - טוב מאוד אבל נשכח אנתוני - אני דווקא אהבתי, סיימון ורנדי היו סתם ביקורתיים מידי קארי| - הייתה טובה אבל נמאס כבר מהסגידה הזאת של השופטים ! אני שונא שהם עושים את זה ! היא הייתה טובה ועשו ממנה אלוהית סקוט - מואהאהאהאה איך חיכיתי לפעם שהוא יהיה ממש גרוע ! עכשיו הוא ילך הביתה
וונזל -
הייתה הכי טובה התוכנית הבוטם 3 שלי - סקוט-אנואר-נדיה הבוטם 3 שלדעתי יהיו - ג'סיקה-סקוט-נדיה בתקווה שסקוט ילך

Sweet Misery

New member
מי אתם חושבים יהיו השלושה שבתחתית?

אני מהמרת על סקוט, אנתוני... ואולי ניקו.

נועה167

New member
אני חושבת..

ג'סיקה, אנתוני וסקוט. בתקווה שסקוט יעוף.. חסר להם שמעיפים את ג'סיקה! היא טובה!

למעלה