Top 10- 90's../images/Emo115.gif
רייאן הרג אותי שהוא אמר שסיימון חוגג עשור לקניית החולצה ועדיין לובש אותה
באופן כללי היום היה פחות טוב מפעם שעברה...
בו-נשמע מצויין כרגיל, נתן הופעה מצויינת והראה שגם לו יש סקס אפיל...עדיין המועדף שלי
. רציתי לחנק את סיימון שהוא אמר שזה נשמע כמו הופעה בחתונה. היה נראה כאילו בו מנסה להיות קונסי...
ג'סיקה-בחירת שיר טובה. שרה מצויין והתלבשה נורמלי הפעם, נראה לי שהיא רזתה...אבל בכל זאת הופעה די מאכזבת...מסכימה עם סיימון שזה היה forgetable.
אנואר-יש לו קול טוב אבל הוא היה משעמם ומרדים...
נדיה-התחילה לעצבן אותי עם הadditute שלה...היא פרפומרית טובה אבל הקול שלה לא יפה בכלל....
קונסטנטין
-הסכמתי עם מה שהוא אמר בהתחלה ששנות ה90 היו מצויינות לרוק...הוא נשמע מצויין היום, שיפור גדול מבחינה קולית, והוא נורא ריגש אותי
...מסכימה עם רנדי ופולה שזו ההופעה הקולית הכי טובה שלו. ומסכימה גם עם סיימון שהפעם הוא היה יותר טוב מבו...(בדרך כלל אני יותר אוהבת את בו).אחד המועדפים שלי
ניקו-הופעה טובה, אחת הטובות שלו...אבל אני לא מתה על הקול שלו... אין בו משהו מיוחד ויש לו כריזמה של צ'יפס...פאולה דלוקה עליו
אנתוני-הייתה הפתעה לראות אותו בלי משקפיים הוא נראה הרבה יותר טוב ככה...לגבי ההופעה אני בדרך כלל לא אוהבת אותו אבל לדעתי הוא השתפר השבוע והפסיק לזייף.
קארי-הופעה מצויינת, יש לה קול הכי טוב מבין הבנות,טוב שחזרה לקאנטרי. עדיין אחת המועדפים שלי.
סקוט-היה לבוש מצחיק כאילו הרגע יצא מהבית עם הפיג'מה
הקול שלו נשי מדיי והוא מזייף...סיימון הרג אותי מצחוק שהוא אמר שאם הוא היה בקריוקי הוא היה מכבה את הווליום... מסכימה
וונזל-משתפרת משבוע לשבוע. הייתה לבושה הכי יפה מהבנות. הופעה מצויינת, בחירת שיר מצויינת, לדעתי היא אחת הטובות בין הבנות...תחרות קשה לקארי... המועדפים שלי- כרגיל בו, קונסטנטין
וקארי ועכשיו הצטרפה גם וונזל. הבייתה-סקוט,נדיה או אנתוני דחוף