TOP10 היום בסטאר

../images/Emo42.gifהגעתי למסקנה

לגבי קונסטנטין. אני אוהבת אותו, ואת השירים שהוא שר,אבל הוא מנסה יותר מדיי. כאילו.. הוא הבין שיש לו המון מעריצות ועכשיו זה נראה כאילו הוא מנסה יותר מדיי להרשים.. הוא צריך לחזור לעצמו. אבל הוא שר ממש יפה היום
את הבחירה של אנוואר לא אהבתי, אבל זה בעיקר כי אני שונאת שאנשים לוקחים את השירים הכי מוכרים שיש ושרים אותם(כמו שסקוט
עושה בד''כ).. ורנדי-סיימון ממש צדקו לגביו. הוא באמת תמיד עושה שיר ממוצע ואז נותן את הכמה טונים הגבוהים וזה מה ששומר אותו בתחרות. נדיה וונזל היו ממש טובות היום לדעתי:) בין קרי וג'סיקה אני מעדיפה את קרי. לגמרי. מי עוד? אנתוני.. לא יודעת.. הוא רגיל מדיי.. בהתחלה דיי אהבתי אותו אבל לאחרונה.. ממש לא. בקשר לבו- יש לי בעיה מסוימת עם השיער שלו. אני אוהבת אנשים עם שיער ארוך, אבל לו זה לא מתאים. הוא צריך להסתפר
. אבל הוא שר יפה:) זהו בערך:) יומטוב

C A R I S M A

New member
TOP 10

בו- הופעה בסדר, די טובה... אבל נמאס שהוא כל פעם מרים את המחזיק של המיקרופון.... ג'סיקה- הופעה טובה מאוד והכל אבל לא ממש שמים לב אליה... אנואר-BORING!!!! נדיה- אני ממש אוהבת את הקול שלה היא יודעת לשיר.. קונסטנטין- הוא יותר מידי פוזה לדעתי.... יש לו קול טוב ויש לו נוכחות על הבמה אבל די!! כמה פוזה ל"רוקר" יש!? ניקו- אממ..יש לו קול יפה והכל... אבל הוא כזה בלתי ניראה.... לא בולט יותר מידי... אנתוני- וואו! אנתוני ממש הפתיע אותי! חשבתי שהייתה לו הופעה ממש טובה! ממש הייתי בשוק כשהם אמרו לו שזה היה גרוע! לדעתי הוא היה ממש טוב... קארי- קצת מאוסה עם הקאנטרי שלה אבל בסך הכל יש לה קול נחמד.. סקוט - בלעעעעעעע....! הוא זייף וזאת הייתה הופעה ממש גרועה! וונזל - מאוד חביבה.... יש לה קול יפה תמיד אהבתי אותה.. היום הייתה לה הופעה פשוט מעולה...:) השלישייה שתועמד לסילוק לדעתי: סקוט, אנואר ואנתוני, אנתוני רק בגלל מה שסיימון ורנדי אמרו... הקהל מאוד מושפע מהם...

ליאוריש

New member
הטופ 10

בו-היה טוב...אבל לא הופעה מצויינת שבוע שעבר הוא היה יותר טוב. ג'סיקה-יש לה קול טוב...אבל חוץ מזה אין כלום...בחורה רגילה למדי. ניקו-הוא יכול להגיע לטונים גבוהים...אבל הוא פשוט נראה לא מתאים עכשיו להגיע לאנשהו...הוא מזכיר את אשר קצת (וזו לא מחמאה). אנתוני-הופעה יותר טובה מהקודמת...אבל עדיין לא מרשים יותר מדי. קונסטנטין-אחת ההופעות הטובות שלו...ובאמת ביצוע ווקלי מרשים ביותר. אנואר-מאכזב כל שבוע...לא מספיק טוב כנראה.... נאדיה-היא נותנת הופעה טובות...אבל השיר הפעם היה לא טוב...לדעתי שבוע שעבר היה כבר יותר טוב. סקוט-זייף די הרבה..כנראה שזה השבוע האחרון שלו. למרות שהיו לו רגעים טובים. וונזל-הייתה טובה מאוד...יש לה קול טוב...היא התאמצה כמובן אבל נתנה הופעה טובה...תחרות קשה לגברת קארי. קארי-אחרונה אך חביבה מאוד...המועדפת שלי...הופיעה מצוין...עם שיר קאנטרי יפה...לא אהבתי כל כך קאנטרי בעבר...חיבבתי את הסגנון אבל כיום אני אוהב את הסגנון בזכותה. למרות שמתאים לה סגנון הרוק ישן כמו בשבוע שעבר...כמו שקלי קלרקסון מצאה את עצמה יותר בסגנון פופ רוק...קארי תוכל להיות זמרת קאנטרי רוק וזה מצוין.

MaiEgan

New member
אנואר היה מדהים וונזל היתה מעלפת!

אנואר היה מדהההההיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וונזל.. אשכרה פשוט לא הפסקתי לחייך היא פשוט מדהימה!!!! וקארי היתה מצויינת כרגיל... כל השאר לא ממש מעניינים :)

MaiEgan

New member
מישהו שם לב שלאנתוני יש חור בצוואר?

כשהוא שר זה היה פשוט מזעזע כאילו יש לו חור עמוק בצוואר בכל מקרה הוא נראה עכשיו הרבה יותר טוב מכרגיל טוב יותר בלי משקפיים!

Juliann

New member
זה בגלל ניתוח שהוא עשה בילדות.

זה לא קשור לשירה...

IrishKiss

New member
חחחחח זה השקע שלו!

אני ואחותי אובססיביות כלפי השקע הזה בצוואר שלו.. זה הפך לקטע כזה...

Fairywitch

New member
גם בזה הוא דומה ל...

הארי פוטר
להארי יש צלקת במצח, לאנתוני בגרון... אני דווקא אהבתי את הלוק המתוחכם (הממושקף)

Fairywitch

New member
סיימון היה רשע היום../images/Emo4.gif

אפילו יותר מתמיד
אז ככה: בו- הבחור מקצוען, אין מה לעשות. סיימון דיבר שטויות- זמר חתונות, עאלק
נהניתי. הייתי מעדיפה שהוא ישיר את "ג'רמי" של פרל ג'אם- הקול שלו ממש דומה לזה של הסולן שלהם...
ג'סיקה- אני אוהבת אותה, אבל באמת חסר לה משהו, והקהל לא התחבר אליה. בלי הופעות פצצה כמו שבוע שעבר- היא בצרות. חבל- בשנים קודמות היה הולך לה יותר... אנואר- אני אוהבת אותו. מבחינה ווקלית הוא מדהים. נהניתי
נדיה- חזרה לעצמה. פרפורמרית אדירה. קונסי- ושוב הוא מוכיח לכל הקנאים שהוא לא רק פרצוף יפה, אלא גם זמר טוב. בסוף עוד נראה אותו ואת קרי בגמר
היה מדהים. התאהבתי (שוב
) אנתוני- היה מצויין, מה רוצים ממנו
יש לו קול מרטיט, וזה מאוד חשוב. נורא בא לי לשמוע אותו שר "שלכת, והבדידות נמשכת"... אני ממש רואה את זה קורה
קרי- במילה אחת- מדהים. מה שהכי הורס זה שנראה כאילו היא אפילו לא מתאמצת לשיר במנעד הזה
אני חולה עליה
סקוט- למה אמרו שהמשפחה שלו נגדו או משהו כזה? הם היו שם! בכל אופן- סורי, לא בליגה. ניקו- חמוד, השתפר, אבל שוב כמעט שחתי אותו. חסר לו גורם הX. אבל בלי קשר- הוא היה מצויין היום. וונזל- מהממת היום! גם בלוּק וגם מבחינת הקול וההופעה. הופעת הערב
סיכום:
סקוט כנראה יילך הביתה. ב"בוטום 3" אני מהמרת שיהיו איתו ג'סיקה ואנתוני (כי ככה האמריקאים יצביעו, לא כי אני חושבת ככה) והם יהיו עם הרבה יותר נקודות ממנו. אבל את זה לא יגידו לנו
וקרי שוב תוביל בהצבעות, לדעתי.

Juliann

New member
שלכתתתתתתתת חחחחחחח ../images/Emo6.gif

וואלה צודקת אם היתה לו אישיות אשכרה סקעת..

whatever4

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי!!!

בו או קונסטנטין היו צריכים לעשות שיר של פרל ג'אם. בכלל, ציפיתי שהשירים יהיו יותר מוכרים, אחרי הכל מדובר בעשור שחייתי בו וגם ציפיתי שהשירים יהיו יותר חזקים, יותר מיוחדים כי בשנות ה-90 היו המון סגנונות מגוונים.

IrishKiss

New member
קונסטנטין חייב לשיר שיר

של בון ג'ובי!!! זה כל כך יתאים לו... חבל שהוא לא בחר לשיר את אלוויז...למרות שההופעה שלו היתה ממש ממש טובה בכל מקרה

Juliann

New member
אני יודעתתת הוא חייב בון ג'ובי ומהר

לדעתי הוא יעשה את זה מתישהו בערב המתאים.. למרות ששנות ה-90 יכל להיות מצויין ל- ITS MY LIFE. האמת שאני לא מבינה את קונסי, נראה שהוא אשכרה מנסה להתרחק מתדמית הרוקר משום מה. הוא הולך יותר לכיוון פופ-רוק... והאמת שזה גם מצליח לו יותר בעיני השופטים. יכול להיות שהם לא יכולים לשיר בון ג'ובי, לא לכל השירים הם יכולים להשיג זכויות... ואם אמן מסויים לא מסכים אסור לשיר את השירים שלו, כמו שאניה טווין למשל [הפוסטמה] היא לא מסכימה להם להשתמש בשירים שלה.

IrishKiss

New member
כן..

יש מצב שלא הצליחו להשיג זכויות אבל הוא בכל זאת חייב לשיר בון ג'וביייי והתדמית רוק-פופ הזאת חמודה ביותר...אבל לא יודעת מה אני מעדיפה.. צריך להתרגל

אני בטוחה שקוני מתרחק מהקטע

הרוקרי גם כדי להגיע לקהל כמה שיותר רחב, גם כדי להראות שהוא אמן מגוון, וגם כדי להבדיל את עצמו מבו.האמת, למרות שגם אני הכי אוהבת רוק בכלל ואצל קוני בפרט אני חושבת שזאת החלטה חכמה שלו, עובדה שהוא צובר פופולריות משבוע לשבוע. יש לו את כל החיים לעשות רוק, אז לא נורא אם הוא קצת הולך לכיוון פופי כרגע, העיקר שהוא עושה את זה מעולה!!!

וצריך גם לזכור

שכל השופטים מגיעים מרקע של פופ ו- RN'B וזה משפיע על הביקורת שלהם והביקורת שלהם משפיעה על הקהל וגם על הבחירות של המתמודדים. בואו נגיד שאם סטיבן טיילר (
) למשל היה אחד השופטים, התכנית היתה נראית אחרת לגמרי! קוני פשוט מתאים את עצמו לאוירה כי הוא רוצה לקבל מקסימום חשיפה.

KerenWelling

New member
היה ממש נחמד..

אהבתי את ההופעה של קונסטנטין הוא משחק טוב על הקהל.

whatever4

New member
לפי דעתי

וונזל נתנה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה! אני מוכרחה להגיד שבדרך כלל אני לא אוהבת את הסגנון הזה אבל הפעם וונזל שיחקה אותה, היא פשוט שרה מדהים! חוץ ממנה לפי דעתי גם ניקו הפתיע אותי לטובה.

למעלה