TOP6- התוצאות

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif תוצאות...

יכול להיות שמה שקראתי עכשיו נכון?! סקוט בכלל לא בבוטום 3... וקונסטנטין מחוץ לתחרות!? אני חושבת שאני בהלם.

Juliann

New member
../images/Emo58.gif אנשים להירגעעעע [תוצאות]

כן גם לי זה כואב, וזה מאוד לא הגיוני ואישית אני חושבת שאיידול עשו את זה בגלל שהלהקה שלו קיבלה חוזה הקלטות וחודש הבא הם מוציאים את הדיסק שלהם... וכל מה שיש על הקאבר של הדיסק הוא הפרצוף היפה של קונסי. וזה עצבן כמה מפיקים שם... לא מפתיע אותי. אבל קונסי יהיה בסדר, יהיה לו חוזה תקליטים, הוא גם שחקן, הוא כוכב כמו שהוא. איידול אולי לא היתה התחרות המתאימה לו, שם אתה צריך ללכת על קווים קבועים [בו, קארי] וכל יציאה מהקו גורמת לאנשים להרים גבה. לא לבכות, לא להיות בדיכאון, הוא יתגבר על זה ויהיה טוב! נרגענו?

Juliann

New member
../images/Emo58.gif פאולה המדהימה

כמה לב יש לה, אני כל כך אוהבת אותה. קונס היה די רגוע אחרי שאמרו לו ואני הרגשתי קצת יותר טוב אבל אז ראיתי את פאולה כולה בוכה, היא לא יכלה לדבר מרוב עצב. ובהופעה שלו היא רצה לחבק את אמא שלו חזק ושתיהן בכו. זה היה רגע מאוד מאוד קשה לצפיה בשבילי... לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש נשברתי.

אני אמרתי לכם שהשורה הזאת מקוללת../images/Emo70.gif

זוכרים?!?! אחרי שג'סיקה עפה ומקיילה עפה ולינדזי עפה אמרתי לכם שהשורה הזאת מקוללת ורק שזה לא יקרה לקונסי.. ומה קרה?!?!?! אין אני נביאה
שלא תגידו שלא אמרתי לכם! ידעתי שהשורה הזאת מקוללת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

klmno123

New member
האמריקאים האלה !!!

הם ממש מפגרים קונסטנטין ממש טוב אני אישית מאוד אוהב אותו בלי להיות יותר מידי רשע סקוט ממש ממש גרוע ממש בא לי להרדם שהוא מופיע וזה בושה שקונסטנטין עף במקומו הוא ממש שר גרוע סקוט וזה ממש חבל שקונסטנטין עף אני ממש אוהב אותו והוא עשה את התחרות ממש כיפית !!! זה חבל ! כאילו עכשיו ממש ירד לי מהתוכנית ויש לי לאחל לבו ולקרי שיגיעו רחוק זה ממש בושה שקונסטה עף כואב הלב אין איך לתאר את זה! ! ! ! פשוט גם המתחרים היו בשוק אומנם השיר שהוא שר לא היה להיט אבל זה היה הרבה יותר טוב ממה שסקוט שר !!!!! וזה ממש מעצבן האמריקאיים האלה לא יודעים לבחור !

Juliann

New member
כי לדעתי..................

לפאולה מגיע הודעה משלה. מצטערת שזה הורס לכם.

Juliann

New member
מה לטיפולה?

זה שלא שרשרתי? בא לי להקדיש הודעה לפאולה, תהרגי אותי למה לא.

shavitlavi

New member
אבל

יש מלא תגובות על פולה בשרשור תוצאות. ותרגעי שלא תתמוטטי לנו פה.

למעלה