TOP6- התוצאות

נועה167

New member
חחחחחחח

ואגב למה אנשים אתם כל כך מתעצבים אם אומרים לכם שלא אוהבים אותו?? מותר להגיד דעה זה קודם כל, דבר שני לא צריך לקחת את זה כ"כ קשה. אני אישית דווקא אוהבת את קונסי אבל סתם חשבתי להגיד את זה.. לא צריך לקחת את זה קשה! לא כולם חושבים אותו דבר.

Fairywitch

New member
זה לא עניין של "מה תעשו"- זה עניין

של התחשבות- לא צריך לזרות מלח על הפצעים, נכון? אבל עדיין זכותו של כל אחד להביע דיעה. פשוט תשתדלו להיות עדינים בזמן הקרוב...

whatever4

New member
שמעת על המילה....

פלורליזם? זה כל המטרה של הפורומים- שכל בן אדם יוכל להביע את דעתו. לו יש את הזכות להגיד שהוא לא אוהב את קונסטנטין והגיע לו לעזוב, כמו שלך יש את הזכות להגיד שאת אוהבת את קונסטנטין ולא הגיע לו לעזוב. (אני ממש ממש לא תוקפת אותך או משהו כזה, פשוט אני חושבת שלכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו, זה הכל
)

באמת תירגעו קצת...

גם אני הייתי קצת מופתעת והייתי מעדיפה שסקוט יעוף אבל אני מעדיפה את וונזל ואנתוני על קונסי, היו לו ביצועים טובים והיו לו גם ממש גרועים כמו ההופעה האחרונה, והוא לא מתאים להיות אמריקן איידול, לפחות ככה אני חושבת.

Juliann

New member
עצה קטנה...

מאוד לא כדאי לך להרגיז אותי או מעריצה אחרת של קונס כי אני אחטוף עליך את הקריזה של החיים, מובן?

זו מדינה דמוקרטית...

וזו זכותי להביע את דעתי, וזה מאוד עצוב שאת "מאיימת" עליי בגלל שאמרתי משהו שונה ממך, קיצר תמצאי משהו אחר לעשות.

Benjush Girl

New member
צודקת -כל אחד ודעתו

לדעתי קונס יוכל להצליח גם בלי להיות האיידול
,הוא כבר קיבל חשיפה גדולה. אבל בואו נודה שהוא לא
הזמר הטוב ביותר באיידול,ואנתוני וונזל למשל,שאין להם גרעין מעריצות גדול כ"כ שרים יותר יפה
...אבל מה שנכון נכון,לקונס יש כריזמה ברמות מטורפות,והוא לדעתי הפרפורמר הטוב בתחרות
(למרות שלפעמים זה נראה קצת מוגזם)-אבל בסה"כ לדעתי השירה הכי חשובה בסופו של דבר וזה מה שמרגש את הקהל בבית.(מה שלא ברור במקרה של סקוט
)

אממ,אני חושבת שאת מגזימה קצת

כל עוד גולשים מביעים את דעתם בצורה עניינית ומתאימה,אין סיבה שלא יביעו אותה. מה זאת הדיקטטורה הזאת. ||:

IrishKiss

New member
קודם כל,

לא כולם כאן מביעים את דעתם בצורה "עניינית ומתאימה" ודבר שני- מה יקרה אם תתחשבו קצת ולא תגידו כמה אתם שמחים שהוא עף? קצת התחשבות...זה באמת לא קשה!

נועה167

New member
אממ

אני לא מבינה את הבעיה! אם סקוט יעוף עכשיו רוב האנשים פה יגידו שהם שמחים. אם נגיד וונזל תעוף חלק יגידו ככה וחלק ככה אז מה שונה פה? זה שיש לו פה מליון מעריצות זה לא אומר שאין פה אנשים ששמחים שהוא עזב.. אני באמת לא מבינה למה זה כ"כ מפריע לכם. לא כולם בעד אותו מתחרה וזהו אפשר לחשוב מה אמרו. ושוב כמו שכתבתי באחת ההודעות מקודם אני לא שמחה שהוא עזב בכלל אבל דיי להגיד לאנשים שכן חושבים ככה שלא להגיד את זה כי זה פורום ואני חושבת שזכותם להגיד את זה כמו שזכותך להתעצבן מזה שהעיפו אותו. הכל נאמר לא בכעס
רק תנו לאנשים להביע דעה.

Fairywitch

New member
יפית- תירגעי.מותר להם להביע דיעה../images/Emo13.gif

ותאמיני לי שגם לי עצוב עד כאב

Incredibles

New member
כל פעם שמשהו לא לעינייך

את מתחילה עם תאוריית הקונספירציה שלך... נמאס....!

RBA

New member
../images/Emo58.gif ואם תשאלו אותי...

הקהל עשה כאן דווקא לסיימון. בגלל מה שהוא אמר לסקוטי, אנשים הצביעו לסקוטי. מגיע לקונס שיעוף ורק בגלל השחצנות שלו... איך הוא נצמד לבו וקארי יאענו הוא בטוח יישאר אחרון. הימור שלי: בשבועיים הבאים: סקוט והבלונדי הולכים הבייתה:

זה באמת היה שחצני ולא יפה מצידו...

שהוא נצמד לבו וקארי...אבל גם סקוט עשה את זה... אבל קונסטנטין היה אמיתי אחרי שהוא שמע שהוא עף, ממש בלי פוזות, לעומת סקוט שצחק וגיחך והיה כ"כ מרוצה מעצמו אחרי שהוא שמע שהוא נשאר וקונס הולך, וזה- מגעיל הרבה יותר

אני בהלם!!!!! והתוצאות הם: ../images/Emo58.gif

קונסי איננו!!!!!!!!!!!!!!! אמאלה אני בשוק!!!!! איך סקוט עדיין שם?!?!?!?! ולמה המעריצים של קונסי לא הצביעו לו?!?!?! הוא היה חביב לא טוב אבל חביב לא הגיע לו ללכת אמאלה.... סקוט עדיין שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי הקטע עם ההורים והילדה שלו ריגש... אני בהלם הלם הלם הלם

RBA

New member
כמו שאמרתי: הקהל עשה דווקא לסיימון

כמה חברה שעובדים איתי הצביעו לסקוט רק בגלל שסיימון אמר לו שהוא יכול לארוז.

Sweet Misery

New member
כל הדווקא הזה יוצא מכלל שליטה.

זה כבר לא מאבק על כישרון, זה מאבק על עיקרון. ואני לא מאמינה שכשרונות אמיתיים נופלים בגלל זה.

RBA

New member
אבל זה היופי בתוכנית...

ותאמיני לי שכל החבר'ה האלו הולכים להצליח BIG TIME ולעשות פרסומות,להוציא דיסקים ומה לא. אל תדאגי לקונס, הוא גם שחקן ועתידו ורוד חוץ מזה סקוט\ארקדי דוכין לא כזה נורא...לדעתי הוא שר יפה. אבל אל דאגה BO הקינג יהייה המלך הבא...

למעלה