TOP6- התוצאות

yael69

New member
יו איך עצוב לי. כל המעריצים שמה של

קונסי צעקו שיישאר. אבל דפוקים לא הצביעו! איך ציפו שהוא יישאר
זונות!

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

או שהם ניסו להצביע והייתה בעיה בקווים.
ראו גם שקרי, בו וכל הבטוחים היו בהלם.

Juliann

New member
ויש לי גם בשורה טובה למעריצים

הדיסק של הלהקה, שיצא לפני כמה ימים למכירה מוקדמת באמאזון התחיל במקום של 400, אתמול הוא היה 33, היום 13 והוא רק עולה ועולה... זה אמאזון! לא בדיחה! הוא יהיה בסדר גמור!! איידול יאכלו את הלב. וזה ממש לא סוף העולם לא לנצח את איידול... הדבר היחיד שהזכיה מבטיחה זה חוזה הקלטות שכבר יש לו.

Juliann

New member
קלטו משהו חובה לראות קולות מאסיה!

In Asia, before yet knowing of this week's results, we've polled the latest votes as follows:- Constantine : 29% Carrie : 19% Bo : 18% Anthony : 16% Vonzell : 14% Scott : 4% --------------- Total : 100% זה אומר ה-כ-ל!

shavitlavi

New member
אז מה כל הגלובוס בהלם?

די תנוחו. מובטחת קריירה בינלאומית לקונס לפי כמות המעריצים (רק תחשבו על כל המעריצים הפאנאטיים באסיה).

Juliann

New member
חחחחח ובאסיה יש מיליארדים !!!

אנשים, להירגע...... מספיק שהוא יצליח באסיה הוא יהיה מיליונר...אתם יודעים כמה אנשים יש שם?????????

Juliann

New member
רוצים לתמוך בקונסי ולהראות לפוקס???

תזמינו את הדיסק שלו מאמאזון ללהקה קוראים PRAY FOR THE SOUL OF BETTY ככה קוראים גם לדיסק [ויש 2 גרסאות- מצונזרת (בלי מילים כמו פאק וכאלה) ויש רגילה]...

Juliann

New member
הלוואי שהוא יהיה בתוך ה10 באמאזון

זאת תהיה הנקמה הכי טובה.

אפשר לשמוע קטעים מרוב השירים

שבדיסק באתר של הלהקה, מצורף קישור. לכו ל music בראש העמוד.

גלית172

New member
אני לא נרגעת בכלל

ואני רוצה שהאמת תצא לאור לפי ההופעה האחרונה הוא היה צריך להיות במקום הראשון או השני כמו תמיד ויש פה עיניין פלילי ועבירה על החוק ומישהו צריך לשלם על זה וללכת לבית סוהר למה ככה להרוס קריירה של זמר רק בגלל קנאה איזה אנשים רעים יש בעולם הזה הם לא יכלו להוציא את הדיסק אחרי שקונסי ינצח את התחרות? למה הרסו לו את הכל אוףףףףףףף

moran500

New member
מתן לא בבית אז אני אתן לך *פרופס*

כל הכבוד על התגובה השקולה
כמו שראין (ריאן? איך כותבים את זה??? חח) אמר לקליי (
) אתמול, מקום שני ממש פגע לך בקריירה באדי..
אגב אני לגמרי לא מסכימה איתך, בו ממש לא הולך על קוים קבועים. יש לו סגנון משלו שבכלל לא מתאים לאיידול (ואני ממש ממש אוהבת את בו, אבל הוא לא איידול סטייל)

g a v i

New member
לדעתי אין ממש "איידול סטייל" -

לבינתיים כולם היו שונים והדבר היחידי שהיה לכל אחד מהם היה ייחודיות - אז לבו יש סיכוי ואותי זה מאד משמח - הוא מדהים! (וגם אני אהבתי את זה כשראיין אמר את זה לקליי!
)

14מתן

New member
מתן בבית כבר ../images/Emo13.gif

אבל הוא מפחד להגיב להודעות פה כדי לא להכניס את עצמו לאיזה לינץ'

Juliann

New member
מתן, אני ממליצה לך להתרחק מהודעות

קונס בימים הקרובים, אני יודעת שאתה שונא אותו וכמו שאומרים- אם אין לך משהו נחמד להגיד עדיף לא להגיד בכלל? אנחנו די בקריז אז לא להוסיף שמן למדורה. זה מיועד לכל שונאי קונס בפורום הזה.

MoGanC

New member
אני לא אעשה את זה גם כן.

אבל אני רק רוצה לשאול,סתם בשביל הקטע - למה מה תעשו אם הוא כן יגיד? כאילו...מה כבר אתם יכולים לעשות, לשים דגש ממש חזק על ההודעות? לשים עוד איזה עשר סימני קריאה בתגובות? סתם משהו שמעניין אותי. אגב,בואו נעשה משהו חיובי מהשרשור הזה - כל מי שלא מחבב את קונסטנטין,שיגיד משהו אחד שהוא כן חיבב לגביו.אני אתחיל - הבחירות שירים שלו היו ממש אמיצות; הכי אמיצה - i think i love you (שאני חושב שזאת היתה ההופעה הכי טוב שלו ^.^)

whatever4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אולי הם יפעילו פורום מחתרתי שינקום בכל שונאי קונסטנטין
מואהאהאהאהאהאהאה *מנגינה של תיקים באפלה ברקע*

למעלה