BuddhaForScarlett
New member
../images/Emo41.gif 30Seconds to mars UK tour- כל הביקורות../images/Emo3.gif
אני לא מאמינה שאני כותבת כאן, שעתיים וחצי אחרי שנחתתי אבל אני בדיכאון מוחלט, ואין לי כוח ללכת לישון. בגדול, הטיול הזה היה מצויין. ההופעות היו מדהימות ואנוכי דיברה עם תומו לגבינו ויש לי כמה הוראות ממנו
אנחנו פשוט צריכים להתכונן בהתאם. אני לא אספר על כל הדרכים והשטויות האלה. כי תכלס זה לא מעניין.. אז ההופעות עצמן. ברמינגהאם- שורה שנייה. אדיר אדיר אדיר אדיר אדיר!!!!!!! בצד של תומו, ומהשאני אוהבת בתומו זה שהוא תמיד באינטרקציה עם הקהל, כל כך אהבתי את זה שמעעט כל שיר שהיינו בשורה השנייה היה לנו איזה קשר עין, ושרנו אחד לשני. זה קרה בערך בכל הופעה (חוץ מההופעה האחרונה באנגליה לצערי..) תומו הוא בן אדם אדיר
חבל שהקהל היה כל כך אלים כי מישהו ניסה לחנוק אותי כדי להגיע לפניי.. אז כמובן אחרי שבכיתי מחוסר אוויר, לא יכולתי לראות כלום, שלא לדבר על לשיר או להרים אצבע, ביקשתי מהשומר שיוציא אותי החוצה, והוא היה צריך לנזות ומשוך 3 פעמים. אבל המשך ההופעה היה נהדר. בערך. איזה פאנגירל סתומה דחפה ת'יד שלה לתוך הפה של ג'ארד כשהוא קפץ לקהל בבודהה.. והוא היה כל כך היסטרי (ובצדק) שהוא כאילו דקר אותה עם המיקרופון. איזה פחד. בהתחלהלא הבנתי למה הוא עושה את זה ואני והבנות לידי היינו בשוק. אבל כשהבנתי מה קרה אני חושבת שהייתי מתנהגת בצורה יותר היסטרית, שלא לדבר על זה שאחר כך הוא סיפר שהוא משתעל דם. אלוהיי. ההופעה בנוריץ' הייתה מושלמת, זאת הייתה הופעה צבעונית וכולם עלו בבגדיי ניאון כאלה, לטים היו מכנסיים צהובות, ולתמומו כחולות עם חולצה ארוכה ורודה ועליה אחת צהובה XD ול'ארד היו מכנסיים ורודות עם חולצה אדומה. אני לא זוכרתמה שאנון לבש. זה מה שקורה כשיושבים מאחורי התופים. אבל היה נהדררררררררררררר... שורה שנייה. עוד רגעים נהרים עם תומו. הם יצאו אחר כך לאיזה שעה. ודיברתי עם כולם חוץ מעם ג'ארד. שאנון היה דיי עייף וחולה עדיין זה הוא לא נראה משהו, אבל... כן נתתי לו את הצמידים, ואפילו כשגימגמתי הוא לא הרגיש טוב הוא היה ממש סבלני והקשיב וזה.. ואז הוא חיבק אותי ושאל "תמונה?" ואני כזה "כן בבקשה.." (עזבו את זה שאחר כך גילינו שהצמידים של שאנון וג'ארד נפלו לנו מהתיק. אבל נתתי להם אותם בהופעה בסאוט'האמפטון, איזה בושות) תומו ניהל שיחה ממש מעניינת על אומנים ואומנות והחיים כאומנים. היה ממש מעניין להקשיב לו. היינו איזה 15 איש מסביבו. אולי פחות. אפילו גלשנו לנושא האמהות קצת, ועל המדיניות הקשה של ההורים שלו. הו וול. הוא גם היה ממש חמוד. אמרנו לו שאנחנו מישראל והוא אמר משהו בסגנון של ,אז אתם הפרצופים היפים.." והצטלמתי איתו.. חחח ותמיד' דיברתי על זה כאן עם כמה בנות שאם הוא יחבק אותי חזק אני אחבק אותי ממש חזק. ופאק. חשבתי שאני הולכת לשבור משהו, אז ניסיתי לשבור לו משהו מחזרה. מחצתי אותו ואז הוא אמר לי "better off doing the full squeez" מאן. אני חושבת ששברתי צלע. והוא חתם לי על הצמיד. שלא לדבר על זה ששכחתי איך אומרים צמיד ואני כזה "Can you sign the a...a.... This thingie over here, sorry tomo i completerly forgot my vocabulary" והוא אמר לי כזה "Its ok.. its called a wriestband//" נהדר. ואני וג'ן הזכרנו לו שלמחרת זה החמש שנים שלו בלהקה. הוא אפילו לא זכר. ו...אממ..אה בקשר לישראל. הוא אמר שהטור הזה, נגמר בפורטוגל ואז הם חוזרים לארה"ב להתחיל להקליט את הדיסק הבא.. הוא אמר שההזדמנות הבאה שלנו היא רק לקראת סוף 2009, בערך עוד שנתיים. הוא אמר שבגלל שזה המזרח התיכון מאוד קשה ויקר להגיע לשם, ךכן צריך שתהיה דרישה מאוד גדולה, כמו שעכשיו יש בצפון אמריקה. כי הוא אמר ששמה, השיגו 7000 אישה בערך לכל הופעה, אז אני חושבת שהבנתם את הרמז? הוא אמר להיות בקשר עם וירג'ין וכאלה, יש לנו שנתיים וזה מלא זמן. אנחנו נתחיל לעבוד על זה. אחר כך ניסיתי כזה קצת לחמם אותו אמרתי לו "I better see you tomorrow with my bracelet on your wriest" והוא כזה צחק והוא אמר לי "Oh really" ואני אמרתי לו "אממ. כן" בסוף בסוף חיכינו למונית שתיקח אותנו למלון ונשארנו רק איזה 5 אנשים, ותומו וטים יצאו לעשן סיגריה (כן, חברי, תומו חזר לעשן..) והם יצאו כזה מהאוטובוס צוחקים וזה.. ואז הם עצרו אמרו "אוי שיט" ורצו חזרה לאוטובוס, ואני פשוט צחקתי עליהם, איזה חבורה של מפגרים, שפשוט יעמדו שמה, אנחנו לא נעשה להם כלום. לא הייתי מתקרבת. בסוף אמרנו לו שלום הווא אמר לנו שלום חזרה. בעברית. חהחה. הוא גם דיבר על הקליפ של ABL. התאריכים ששוחררו מקודם בכלל לא היו רשמיים. הקליפ לא ממש היה צריך לצאת ביום הוא יצא, הוא הודלף לאינטרנט ותומו אמר שהוא מאוד מקווה שנראה את זה כמו בני אדם ולא דרך יו טיוב כי זה ברוולוצית או טכנמולוגית או ואטטאבר HD מה שאמור להיות אדיר!!! ההופעה בסאוט'האמפטון הייתה מעולה גם. מעולה. היינו בצד של טים. וטים הביא את הבקבוק מים לסוניה, אחת הבנות שהיו איתנו,ואז מורן שתתה ואז ג'ן ואז אני, והבקבוק נגמר.. ואני חשבתי לעצמי.. "מה? אני אזרוק אותו? " נהההה.. ואז בדיוק ג'ארד קפץ לקהל אז הכנסתי אוות לתיק XD וג'ארד שר לתומו, יחד איתנו יום הולדת שמח.. והוסיף עוד איזה משהו.. בטח מורן תשים את זה פה.. מתישהו..
אני לא מאמינה שאני כותבת כאן, שעתיים וחצי אחרי שנחתתי אבל אני בדיכאון מוחלט, ואין לי כוח ללכת לישון. בגדול, הטיול הזה היה מצויין. ההופעות היו מדהימות ואנוכי דיברה עם תומו לגבינו ויש לי כמה הוראות ממנו
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)