UK tour הביקורות של מורן ושלי

Keren W

New member
אני כל כך שמחה בשבילך |וגםקצתמקנאה|../images/Emo6.gif

אני רואה לפי התיאורים כמה ניהנתן וכמובן את,אז כיףף לך את הגשמת חלום!

its only ma

New member
אומיגודדד!!!! O_ם

דידידידיייי ודיי! |מקנאה| איזה דיאלוג יפה היה לך עם תומו!!!!!!!!
שמחה שנהנת! ואי זה נשמע כזה...וואי! יפה וממרגש ו...וואי!!!
נרגעתי

i am777

New member
יש לי שאלה...

נכנסתי לאשלון הישראלי... הם מדברים שם, ג'ארד בעיקרון..... ואני לא יודעת איך להשתיק אותם הם כבר שיגעו אותי ! חחח אני וחברה שלי פה מפענחות מאיפה מגיע הקול שהם אומרים "תודה ... , שיהיה לנו חג שמח...".....וכ'ו... אז איך מפסיקים את זה?

אהה חח

אחת הבנות למטה שלחה לנו משהו לכבוד החג. זה אחד הסרטונים למטה. ופעם הבאה תשרשרי את השאלה הזאת למקום אחר, כי היא ממש לא קשורה לשרשור הזה

i am777

New member
עוד דבר......................

בפעם האלף שאני שואלת את זה חח , מתי יש פגישות פורום??... אם יש בכלל כי אני דיי חדשה פה.....אבל לא בלהקה!......וואיי....עכשיו שמסתכלים על זה...הרבה זמן אני עם הלהקה הזאת.. פפשש...:)

i am777

New member
אהה....ואללה...

זה בעיקרון בתל אביב ,נכון?... בפורים זה היה נחמד!...ככה לבוא מחופשים...ואם כבר מדברים על פורים: אני אתחפש לג'ארד! חחחחחחחחחחחחח אני אשים עדשות כחולות, אני אקנה עם חברי הטוב שהבטיח שהוא יקנה איתי ואני אשים שיער שחור....אולי עם כובע.... . טוב .עזבי. אני משתגעעעתת

חח הלוואי והיינו יכולים לעשות את זה בפורים

אבל זה איזה יום אחדח ופש, אולי נוכל... אולי אולי רציתי להתחפש למשהו שקשור ל30.. אבל למה אני אתחפש? לקרחון? אני כניראה מתחפשת עם חברה שלי למרילין מונרו של אנדי וורהול.. כל אחד מאיתנו הולך להיות מרלין מונרו אחרת מהעבודה שלו.. כי הוא השתמש בהדפסי רשת וצבע אותה בצבעים אחרים...ו..ו.. אני פשוט תלמידת אומנות ממש חנונית. סליחה. הגעתי למצב שאני מקנאה בחברה שלי כי היא ראתה את אולמפיה של מאנה שזה פאקין הציור האהוב עליי יחס עם הולדת וונוס של טיציאן! לא פייר לא פייר!

i am777

New member
../images/Emo21.gifאחותי....

אם את חנונית של אמנות , אז מה אני?... אני גם באמנות והמורה שלי באה אליי לפני כמה ימים ואומרת לי (כולה מרוגשת....נסי לתאר חח) "את מציירת כמו פולוק..!..מהרגש"..... ואני כזה... "טוב"......חחחחחחח.... נ.ב אני יודעת שלא קשור ההמבורגר פשוט הוא נראה טעים.....ייאמייי....

AlmogiToMars

New member
אם כבר את מזכירה את הנושא

שאת הרבה זמן מכירה את הלהקה .. עכשיו אני שמה לב שב6.3 (ביומולדת שלי ) זה גם יומולדת לזה שאני אוהבת את 30 - 5 שנים!! פאקק זה מלא זמןן!! **ואם מישהו שואל למה דווקא ביומולדת שלי זה בדיוק היום שדודה שלי הביאה לי את הדיסק הראשון שלהם וישר התאהבתי *** פוי.. טוב זה בלי קשר וסתם חפרתי X: שבוע טוב :)

adiiiXD

New member
איזה קול?

את מדברת על הסרטון הזה שהם מאחלים מרי כריסטמס וחנוכה שמח והכל ? איפה זה מופיע באשלון? |לאשמתילב
|

i am777

New member
כן חח , זה משגע אותי!...

שני על מה את מדברת?... מי שלחה משהו לחג?. קיצר לא משנה , adiiiXD - את יודעת למה אני מתכוונת?...

adiiiXD

New member
התכוונתי שבחג המולד הם צילמו סרטונים לכבוד

הצעריצים ואיחלו שם חג שמח , לזה התכוונת? ואם כן וגם אם לא , אני לא מבינה על אילו קולות את מדברת...

i am777

New member
את צודקת ,

על זה שהם מאחלים שהיה לכולם חג שמח....שהוא מציג את שאנון ותומו וזה חוזר על עצמו כל שנייה - זה היה נחמד אבל זה התחיל להמאס ! חחחחחחח זה היה מצחיק , אני וחברה שלי כזה....וואיי....איזה מתוקים (למרות שכבר שמעתי את זה) ואז זה חזר על עצמו שוב ושוב ושוב ואז אמרתי "בסדר! הבנתי תודה!".....זה היה מצחיק.... לא מצאנו את הכפתור לעשות את הסטופ....וזה כל הזמן ככה שאני נכנסת. עזבייי לא משנה :) ...תודה

SIVAN95

New member
../images/Emo207.gifראיתי....

עכשיו סירטון של הקטע שבו ג'ארד דוקר עם המיקרופון איזה מישהו זה היה מפחיד ...מזה נבהלתי חחח...

למעלה