UK tour הביקורות של מורן ושלי

AlmogiToMars

New member
איי איי איי .. הייתי רוצה לנגן במפרט הזה D:

ולמי שלא יודע או שעדיין לא הבין אני מנגנת ב
קלאסית חחח

AlmogiToMars

New member
חח כל אחד מנגן עם זיופים

עד שחוזרים כמה פעמים על השיר או על הקטע ויודעים אותו טוב ..
ככה אני עשיתיי.. :p

../images/Emo109.gif חח נכון.. גמני עושה ככה (=

המורה שלי אמר לי שאם אני באמת ישקיע אז אני שנה הבאה יוכל כבר להתחיל לנגן על אקוסית/חשמלית .. אבל זה לא כיף לנגן על חשמלית אם לא שולטים בזה.. קודם כל אני ישלוט בקלאסית אח"כ נדבר D:: [ חח טוב חפרתי :]

AlmogiToMars

New member
אני נראה לי פשוט יישאר בקלאסית ..

או שעוד איזה חצי שנה ככה אם אני ממש טובה אני יעבור לאקוסטית וזהו.. אני יהנה מהגיטרות שלי בלי צורך בגיטרה חשמלית ! זה לא כזה כיף כמו שזה נראה וזה גם יקר חחח אז אני לא הכיי משקיעה.. [[גמאני חפרתי חחח ]]

../images/Emo109.gif חח לא חסר לי כסף ;) אני פשוט לא

משקיעה בזה כ"כ זמן בגלל הלימודים עכשיו וזה.. יש לך מסן מאמי ?

AlmogiToMars

New member
כן P:

[email protected] ודרך אגב.. אני פשוט מעדיפה גיטרה קלאסית או אקוסטית לא הכי קשור לכסף .. P: לפי דעתי הכי כיף להישאר בקלאסית וזהו .. :) **אל תשכחי להיכנס למסן **

../images/Emo109.gif הוספתי.

בדיוק חזרתי עכשיו מהשיעור גיטרה.. וכמעטטטט למדנו את דה קיל [ למרות שהוא חרוש - פשוט זה ופרום יסטרדי אלה השירים היחידיים שש לחברה שלי בפלאפון ] אבל המורה שלי אמר שצריך להביא לו את זה על דיסק :| אז בסוף לא למדנו אותו.. עכשיו אני צריכה ללמוד את שוב של יוני בלוך/אפרת גוש .. S: כי חברה שלי שומעת מוסיקה "איכותיתי" XDD [ טוב חפרתי :]

וואוו.

נשמע פשוט מדהיםםםםםם.
שמחה שנהנתן כ"כ^^ איזה כיף שחזרתן והכל בסדר.. אל תהיה יותר מידי בבאסה עכשיו.
2009.. שיואו.

darklighter

New member
חחח מרוב שזה חשוב טיגלנו את זה פעמיים../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

3shsh3

New member
סליחה על הבורות..

הייתי ממש רוצה לדעת איך הצלחתן להגיע אל מאחורי הקלעים ולדבר איתם וכל זה.. הרי לא כל אחד יכול.. היה לכם איזה קשרים או משהו.. בכלל אם תוכלי לספר קצת יותר על ההכנות של לפני ואיך ידעתם מקומות של הופעות וכזה אני ממש אשמח.. תודה!

אין בעיות

קודם כל הם הודיעו על הטור, ובעיקרון אני ומורן מאוד מעורות בפורום הרישמי, ככה שאנחנו ידענו בדיוק איפה כל המופעים והכל ואיך להגיע. מבחינת לדבר איתם, כל מה שאת צריכה לעשות זה לחכות אחרי ההופעה.. בדרך כלל יש שמועות אם הם יוצאים או לא. וזה הכל עניין של סבלנות. גם אחרי שהם יוצאים עדיף לחכות בחוץ כי לפעמים בהתחלה הם יוצאים רק כדי שרוב האנשים ילכו, ואז רק האשלון נשארים כי אנחנו יודעים שהם עוד נשארים, כל עוד האוטובוס שלהם לא מתניע ונוסע, הם שם ואנחנו בסדר. מבחינת הוי איי פי כשניכנסתי למאחורי הקלעים זה פשוט היה בפוקס. חלק מהחברים שהכרתי שמה היו מערצים של הלהקה בערך מ2003. ב2003 30 לא היו יותר מאשר להקת חימום ולכן הם מאוד מאוד מאוד מחוברים לגרעין המעריצים ההתחלתי שלהם, הם יודעים את השמות ואת המיילים וככה גם המעריצים, יוצא שהרבה פעמים הם גם מקבלים וי איי פי לכל מיני דברים ובכלל מקבלים מידע מהלהקה עצמה ומההפקה על כל מיני דברים. אחת מהבנות שהיו שם פשוט אמרה לנו "בואו מהר, אל תשאלו שאלות" אז הלכנו.. וככה נכנסתי. זה היה ממש בשקט בשקט, 30 אנשים מהאשלון שחתמו על התופים של שאנון. ויצאנו החוצה.

AlmogiToMars

New member
זה פאקינג מדהים! :)

חחח תמיד רציתי להגיד פפאקינג בכותרת P: יפה לכם אני מקווה שנהניתם וירבו דברים כאלו

האמתי שמה שעצוב הוא

שכשדיברנו עם תומו הוא אמר לנו שלצערו המפגשים עם הלקה הולכים ופוחתים ככל שהקהל הולך וגדל.. אני מקווה שתהיה לי עוד הזדמנות לראות אותם

AlmogiToMars

New member
בעזרת ה' :)

כמו שאני תמיד הייתי אומרת "תאמיני בו והוא יאמין בך " :)

למעלה